- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Amin kuzum rabbim nasip etsin sana hepimize
DUALARIMIZ SENINLE CANIM MUTLU HABERER BEKLIYORUZ INSALLAHDualarnızı bekliyorum canm
Dualarim seninle canim insalla hamilesindirDualarnızı bekliyorum canm
KIZ GECE GECE GULDURDUN BENI LAVABODANMIKızlar size şuan lavabodan bildiriyorum benim çok fena bir akıntım var şeyimden aşağı uzanan sarı renkli böyle akıntısı olan var mı adetin 27.günümdeyim ve 3 gündür nerdeyse şeyimden dizime kadar gelecek bir akıntım var. Arkadaşıma attım gözlerine inanamadı hatta şuan şaşkınlıktan bayılmış olabilir.
INSALLAH CANIM HAMILESINDIRR BEIRTI VARMI PEKIII
Dualarim seninle canim insalla hamilesindir
TESTIN VARSA YAPSANA BAK MERAK ETDIM SIMDI....Kızlar size şuan lavabodan bildiriyorum benim çok fena bir akıntım var şeyimden aşağı uzanan sarı renkli böyle akıntısı olan var mı adetin 27.günümdeyim ve 3 gündür nerdeyse şeyimden dizime kadar gelecek bir akıntım var. Arkadaşıma attım gözlerine inanamadı hatta şuan şaşkınlıktan bayılmış olabilir.
Bilemedim ki canim hamilelikte akinti fazlalasirmis acaba ondanmidir insallah hamileliktendirKızlar size şuan lavabodan bildiriyorum benim çok fena bir akıntım var şeyimden aşağı uzanan sarı renkli böyle akıntısı olan var mı adetin 27.günümdeyim ve 3 gündür nerdeyse şeyimden dizime kadar gelecek bir akıntım var. Arkadaşıma attım gözlerine inanamadı hatta şuan şaşkınlıktan bayılmış olabilir.
Nasıl bişeymiş o öyle yasaKızlar size şuan lavabodan bildiriyorum benim çok fena bir akıntım var şeyimden aşağı uzanan sarı renkli böyle akıntısı olan var mı adetin 27.günümdeyim ve 3 gündür nerdeyse şeyimden dizime kadar gelecek bir akıntım var. Arkadaşıma attım gözlerine inanamadı hatta şuan şaşkınlıktan bayılmış olabilir.
Alemsin lovely yaaa , ama şu da bir gerçek ki , sarı akıntı hamilelik belirtisi , hemide böyle ilginç ilk defa gördüğün bir şeyse olabilir yanee , ama arkadaşına resmini atmak neymiş ya , çok güldüm yavrumKızlar size şuan lavabodan bildiriyorum benim çok fena bir akıntım var şeyimden aşağı uzanan sarı renkli böyle akıntısı olan var mı adetin 27.günümdeyim ve 3 gündür nerdeyse şeyimden dizime kadar gelecek bir akıntım var. Arkadaşıma attım gözlerine inanamadı hatta şuan şaşkınlıktan bayılmış olabilir.
Dersin inşaAllah kuzucum dersin , kaç gün oldu şimdi gecikmesi ?İnşallah annem ger gün her dakika arıyor hamilemisin nasıl hissediyordum artık gına geldi hamileyim deyip kurtulmak istiyorum
BENDE COOK GULDUM ESIM NOLDU NEDEN GULUYOSUN DIYO SONRADA SEN KAFAYI YEDIN DIYORAlemsin lovely yaaa , ama şu da bir gerçek ki , sarı akıntı hamilelik belirtisi , hemide böyle ilginç ilk defa gördüğün bir şeyse olabilir yanee , ama arkadaşına resmini atmak neymiş ya , çok güldüm yavrum
Onlar da hemen öyle derler zatenBENDE COOK GULDUM ESIM NOLDU NEDEN GULUYOSUN DIYO SONRADA SEN KAFAYI YEDIN DIYOR
Of bende baskidan sikildim benim annem sormuyorda esimin tarafi cok soruyor kiz her firsatta sorulurmuİnşallah annem ger gün her dakika arıyor hamilemisin nasıl hissediyordum artık gına geldi hamileyim deyip kurtulmak istiyorum
BIZDE AKSINE ANNEM BASKI YAPAR TORUNDA TORUN TORUNDA TORUN DIYE KAFAMIN ETINI YEROf bende baskidan sikildim benim annem sormuyorda esimin tarafi cok soruyor kiz her firsatta sorulurmu
Esimin tarafinda ilk torun olacak o yuzden cok baski yapiyorlar tamam anliyorum cok istiyprlar beni strese SokuyorlarBIZDE AKSINE ANNEM BASKI YAPAR TORUNDA TORUN. ORUNDA TORUN DIYE KAFAMIN ETINI YERAMA KAYNANAM NE ZAMAN KISMETSE OLUR
Kiz ben renkli yazmadim nasil renkli cikti anlamadimBIZDE AKSINE ANNEM BASKI YAPAR TORUNDA TORUN TORUNDA TORUN DIYE KAFAMIN ETINI YERAMA KAYNANAM NE ZAMAN KISMETSE OLUR
Benim kocam hemen anlar sonuca baktigima bende rol yapmayi beceremem zaten bakmadim desemde baktigimi anlarKIZ NASIL BEKLEDIN AKSAMA KADAR BEN OLSAM OLURDUM MERAKTAN INSALLAH HAMILESINDIR TATLIMM
ALDIRMA CANIM ONLARA ZAMANI GELINCE OLUR DEE
Esimin tarafinda ilk torun olacak o yuzden cok baski yapiyorlar tamam anliyorum cok istiyprlar beni strese Sokuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?