2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Esimin tarafinda ilk torun olacak o yuzden cok baski yapiyorlar tamam anliyorum cok istiyprlar beni strese Sokuyorlar
Bizde hem bizim taraf hem kayınvalide tarafı için ilk torun , çok heyecanlılardır eminim ama yansıtmıyorlar şükür , baskı yapmaları hiç hoş değil ya , insan stres olur cidden

Yahu kızlar gülmeyin şimdi atıcam size de hepinizin içini kaldırıcam sonra totom gözüküyor fotoda diye banda yicem uzaklaştırma alıcam kk'dan. Bu bebekler bizi ne hale soktu. Cepten giriyorum diye alıntılayamadım. O değil arkadaşım bayılmamış ona foto çekicem diye girmediğim pozisyon kalmadı zaten akıntım da bacağıma yapıştı. Ellemesem dizime yani ciddi diyorum bu nasıl akıntı??? Bizimkide bayılmamış araştırmış benim için hamileliktenmiş kendisinin yorumu ise üşütme de olabilirmiş deniz-havuz yaptım bu ay yumurtlama dönemimde diye diyor herhalde galiba sanırsam bunu. Ama sonra bir akşamüstü bir sabah azcık girdim diyince geri aldı. Testim de var ama erken olanlardan değil ovulasyonun yanında verilenlerden ama yeminim de var yapmiciiiimmm.

Oy kuzum ya , kaç gün kaldı batına , azcık kaldıysa yapsana testiniiiii
Belkim bebiş gösterir kendini hemen

Bizde hem bizim taraf hem kayınvalide tarafı için ilk torun , çok heyecanlılardır eminim ama yansıtmıyorlar şükür , baskı yapmaları hiç hoş değil ya , insan stres olur cidden
Bu ara soramiyorlar adetim yaklasinca takip ederler gecenlerde affedersiniz ishal olmustum adet mi oldun dediler

Aynen benimkilerde öyle maalesef sinir oluyorum anlayışsız insanlar ya bide kaynanam senin çocugun olmuyor demelere getiriyor lafı Rabbim görüyorya inşallah olur ve hiç sevdirmicem bebeğimi neyse çok doldum yine
Of bende baskidan sikildim benim annem sormuyorda esimin tarafi cok soruyor kiz her firsatta sorulurmu

Bence 28 ya da 29'u ama o zaman benim hesaplamama göre 33-34.gün falan adet olucam. Ama napıyım yumurtanın çatlaması benim adetin 19.gününe denk geldi. İnternet ve telefon ayın 25'i diyor ama değil ben gördüm geçen hafta pazar 14'ü çatladı benim yumurta ayın 14'ü benim adetin 19.günü oluyor.

Kiz bebis olabilir daha once boyle olmadiysa insallah ya bebistir

Bence 28 ya da 29'u ama o zaman benim hesaplamama göre 33-34.gün falan adet olucam. Ama napıyım yumurtanın çatlaması benim adetin 19.gününe denk geldi. İnternet ve telefon ayın 25'i diyor ama değil ben gördüm geçen hafta pazar 14'ü çatladı benim yumurta ayın 14'ü benim adetin 19.günü oluyor.

Hmm varmış daha , azcık daha sabredelim Lovely'm canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…