- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
BIZI MERAKTA KOYMA CANIM...BENDE ESIME YALAN SOYLEYMEM HEMEN ANALARBenim kocam hemen anlar sonuca baktigima bende rol yapmayi beceremem zaten bakmadim desemde baktigimi anlarmecbur beklicem canim o gelene kadar
Sari akinti bende hep oluyor adwte yakinBEN SIMDI ARASDIRDIM @lovely SARI AKINTI HAMILELIK BELIRTISIYMIS HADI HAYIRLISI YA TEST YAPSANAA
Kiz ben renkli yazmadim nasil renkli cikti anlamadim[/QUOT BENDE RENKLI YAMAMISDIM NASIL OLDU
Bizde hem bizim taraf hem kayınvalide tarafı için ilk torun , çok heyecanlılardır eminim ama yansıtmıyorlar şükür , baskı yapmaları hiç hoş değil ya , insan stres olur cidden
Esimin tarafinda ilk torun olacak o yuzden cok baski yapiyorlar tamam anliyorum cok istiyprlar beni strese Sokuyorlar
Acelemiz yok diyorum cocukta cocuk diye tutturunca olmuyor dedim bu ara sormuyorlarALDIRMA CANIM ONLARA ZAMANI GELINCE OLUR DEE
Oy kuzum ya , kaç gün kaldı batına , azcık kaldıysa yapsana testiniiiiiYahu kızlar gülmeyin şimdi atıcam size de hepinizin içini kaldırıcam sonra totom gözüküyor fotoda diye banda yicem uzaklaştırma alıcam kk'dan. Bu bebekler bizi ne hale soktu. Cepten giriyorum diye alıntılayamadım. O değil arkadaşım bayılmamış ona foto çekicem diye girmediğim pozisyon kalmadı zaten akıntım da bacağıma yapıştı. Ellemesem dizime yani ciddi diyorum bu nasıl akıntı??? Bizimkide bayılmamış araştırmış benim için hamileliktenmiş kendisinin yorumu ise üşütme de olabilirmiş deniz-havuz yaptım bu ay yumurtlama dönemimde diye diyor herhalde galiba sanırsam bunu. Ama sonra bir akşamüstü bir sabah azcık girdim diyince geri aldı. Testim de var ama erken olanlardan değil ovulasyonun yanında verilenlerden ama yeminim de var yapmiciiiimmm.
Dersin inşaAllah kuzucum dersin , kaç gün oldu şimdi gecikmesi ?
Benden çalmışsınızBilmemki
Bu ara soramiyorlar adetim yaklasinca takip ederler gecenlerde affedersiniz ishal olmustum adet mi oldun dedilerBizde hem bizim taraf hem kayınvalide tarafı için ilk torun , çok heyecanlılardır eminim ama yansıtmıyorlar şükür , baskı yapmaları hiç hoş değil ya , insan stres olur cidden
Aaa evet bitanem hatırladım , hadi bakalım inşaAllah yola çıkmıştır bebişiniiizzz3gün oldu canm zaten ov testinde geç yumurtladığımı tespit ettim varsa da geç çıkar
Of bende baskidan sikildim benim annem sormuyorda esimin tarafi cok soruyor kiz her firsatta sorulurmu
Bence 28 ya da 29'u ama o zaman benim hesaplamama göre 33-34.gün falan adet olucam. Ama napıyım yumurtanın çatlaması benim adetin 19.gününe denk geldi. İnternet ve telefon ayın 25'i diyor ama değil ben gördüm geçen hafta pazar 14'ü çatladı benim yumurta ayın 14'ü benim adetin 19.günü oluyor.Oy kuzum ya , kaç gün kaldı batına , azcık kaldıysa yapsana testiniiiii
Belkim bebiş gösterir kendini hemen
Afedersin ama yuh !Bu ara soramiyorlar adetim yaklasinca takip ederler gecenlerde affedersiniz ishal olmustum adet mi oldun dediler
Kiz bebis olabilir daha once boyle olmadiysa insallah ya bebistirYahu kızlar gülmeyin şimdi atıcam size de hepinizin içini kaldırıcam sonra totom gözüküyor fotoda diye banda yicem uzaklaştırma alıcam kk'dan. Bu bebekler bizi ne hale soktu. Cepten giriyorum diye alıntılayamadım. O değil arkadaşım bayılmamış ona foto çekicem diye girmediğim pozisyon kalmadı zaten akıntım da bacağıma yapıştı. Ellemesem dizime yani ciddi diyorum bu nasıl akıntı??? Bizimkide bayılmamış araştırmış benim için hamileliktenmiş kendisinin yorumu ise üşütme de olabilirmiş deniz-havuz yaptım bu ay yumurtlama dönemimde diye diyor herhalde galiba sanırsam bunu. Ama sonra bir akşamüstü bir sabah azcık girdim diyince geri aldı. Testim de var ama erken olanlardan değil ovulasyonun yanında verilenlerden ama yeminim de var yapmiciiiimmm.
Bence 28 ya da 29'u ama o zaman benim hesaplamama göre 33-34.gün falan adet olucam. Ama napıyım yumurtanın çatlaması benim adetin 19.gününe denk geldi. İnternet ve telefon ayın 25'i diyor ama değil ben gördüm geçen hafta pazar 14'ü çatladı benim yumurta ayın 14'ü benim adetin 19.günü oluyor.Oy kuzum ya , kaç gün kaldı batına , azcık kaldıysa yapsana testiniiiii
Belkim bebiş gösterir kendini hemen
Hmm varmış daha , azcık daha sabredelim Lovely'm canım benimmBence 28 ya da 29'u ama o zaman benim hesaplamama göre 33-34.gün falan adet olucam. Ama napıyım yumurtanın çatlaması benim adetin 19.gününe denk geldi. İnternet ve telefon ayın 25'i diyor ama değil ben gördüm geçen hafta pazar 14'ü çatladı benim yumurta ayın 14'ü benim adetin 19.günü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?