- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Aaa evet bitanem hatırladım , hadi bakalım inşaAllah yola çıkmıştır bebişiniiizzz
Tabbiiiii öyle yapmışsın görmüyor musunKiz bilmeden caldimmi ki
Bende yok yeni bitti dedim aa erkenmi oldun diyorlar yok zamaninda oldum dedim esimedebana sormasinlar dedim adetimi takip ediyolar dedim esimde kizmis galiba sormuyolar bu ara istemiyoruz diyorum anlamiyorlar herhaldeAfedersin ama yuh !
Tovbe tovbe nasilmis bunlar ya rabbim ol derse olur bizim elimizde olan bisey degilki olacagi varsada onlarin strese sokmasindan olmaz insallah canim hamilesindirAynen benimkilerde öyle maalesef sinir oluyorum anlayışsız insanlar ya bide kaynanam senin çocugun olmuyor demelere getiriyor lafı Rabbim görüyorya inşallah olur ve hiç sevdirmicem bebeğimi neyse çok doldum yine
Canım daha önce yumurtlama döneminde şeffaf yumurtlama akıntım oldu ama adete yakın hiç böyle üst üste uzayan akıntım olmamıştı. Rengi sarıya dönük bir renk şuan şeffaf da değil ve peçete de görmüyorum ben bu akıntıyı 3 gündür şeyimden aşağı sarkıyor 10-15 cm'lik bir akıntı ve afedersiniz ne kadar fazla oturursam tuvalette o kadar aşağı uzuyor ben artık değmesin diye silmek zorunda kalıyorum 3 gündür.Kiz bebis olabilir daha once boyle olmadiysa insallah ya bebistir
Hogeldin tospam , nasılsınSelam kıslarrrr
Cok garip gebelik belirtisi olmasin sari akinti belirti diyorlar ama ayy merak ettim simdi vucudunda farkli bisey olmasida belirtiymis diye duymustmCanım daha önce yumurtlama döneminde şeffaf yumurtlama akıntım oldu ama adete yakın hiç böyle üst üste uzayan akıntım olmamıştı. Rengi sarıya dönük bir renk şuan şeffaf da değil ve peçete de görmüyorum ben bu akkntıyı 3 gündür şeyimden aşağı sarkıyor 10-15 cm'lik bir akkntı ve afedersiniz ne kadar fazla oturursam tuvalette o kadar aşağı uzuyor ben artık değmesin diye silmek zorunda kalıyorum 3 gündür.
Hogeldin tospam , nasılsın
Selam tospaaam nasilsinSelam kıslarrrr
Güzel soru... Sanırım yok tatlımHoşbuldum canım, sen nasılsın? Geçmişi okuyayım dedim, 40 sayfa olmuş öğlenden beri, okuyamadım. Var mı havadis?
Selam tospaaam nasilsin
Güzel soru... Sanırım yok tatlım
Hamiş haberi gelmedi diye biliyorum
İyiyim canım şükür , dün akşam üstü yaptığım ovu.m gündüz yaptığımdan daha silikti , bugünkü iyice silinmişti , çatladı herhalde yumuşum... çalışma da oldu , gerisi Rabbimden bakalım , hayırlısı olsun her şeyiiin...
Ayrıca hatunca çene çok , o yüzden sayfalar çok hızlı ilerliyor , bende okuyamıyorum bazen
Telefondan çift gidiyor yazdıklarım kızlar kusura bakmayın.
Himm bende carsamba gidecegim anneme 1 aydir gormuyorum bende iyiyim canim kocisi bekliyorum gece gelecek isten kiz aldin mi gecelikİyidir canımmm, senden naber? Annemlerdeydik, yeni geldik eve :)
Amiiin , yine ilişkiye devam edeceğim bakalım ama artık hazırlıklar tamam herhalde kuşum , senin durum ne ovulasyondaOh hadi bakalım, gazan mübarek olsun tatlım. Hazırlıklar tamamlandıysa bekleme zamanı başlasın
Kuzum 3.günü idealdir , ama derler ki 5.güne kadar gidilebilir... ben 3.günü gittim...
Bugünlük idare ediyorum seni ama yarına çok daha poziitif bir sekme istiyorum
canım sen bana bakma benim bugün psikolojim bozuk....yaptır tabi için rahat olsunHaklisin cnm ama bana bi zarari yok isyerimde yaptiriom eger negatif ciktigi halde adet olmazsam 10gun tekrar yaptiririm
Himm bende carsamba gidecegim anneme 1 aydir gormuyorum bende iyiyim canim kocisi bekliyorum gece gelecek isten kiz aldin mi gecelik
Kiz gun asiri devam et yumos catladi deyip birakma bende devam efiyorum gun asiri bu gecede calisma var adam akintin varmi diyor bende ne yapacan dedim var defim o zama yumurtluyorsun diyorAmiiin , yine ilişkiye devam edeceğim bakalım ama artık hazırlıklar tamam herhalde kuşum , senin durum ne ovulasyonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?