Amiiin , yine ilişkiye devam edeceğim bakalım ama artık hazırlıklar tamam herhalde kuşum , senin durum ne ovulasyonda
Evet bende ozledim yumos ne alemde al kiz heyecanli oluyorAnladım canımcım, git tabii annişin özlemiştir seni :) Yok kısss almadım daha fırsat bulamadım, bu hafta halledicem ama kararlıyım
Kiz gun asiri devam et yumos catladi deyip birakma bende devam efiyorum gun asiri bu gecede calisma var adam akintin varmi diyor bende ne yapacan dedim var defim o zama yumurtluyorsun diyor
Testlerim hala silik canım ama bugün akıntım başladı. Sanırım eli kulağında yumoşlarımın, yani umarım.
İyi aksamlar canim insallah son kirmizilarin olurkızlarrrr iyi aksamlar,
maalesef benim kırmızılar teşrif ettiler
eylül umudum bitti gelsin ekim ve yeni denemeler
inşallah çıkar canım,Hayırlı akşamlar kızçelerkeşifler iyidir inş.bende hala tık yok ne gelen var ne giden bugün adet sancısı çektim ama yok bebiş düsündügümüzden beri iyice bozuldu düzenim bugün test aldım yarın yapıcam gecikmenin 6.günü varsa çıkar herhalde..
Evet bende ozledim yumos ne alemde al kiz heyecanli oluyor
Olsun yeni denemeler gelecek inşaAllah , daha çok gecikmemiş çok oynamayacak günün şükret canımcımkızlarrrr iyi aksamlar,
teşekkürler canım en azından menopoza girmiş teyze havasından kurtuldum bi ateş basmalar sinir agresiflikİyi aksamlar canim insallah son kirmizilarin olur
evet tatlım ya bunalmıştım inşallah mutlu haberler le hep beraber paylaşırız burdaOlsun yeni denemeler gelecek inşaAllah , daha çok gecikmemiş çok oynamayacak günün şükret canımcım
Hayırlı haberler alırsın inşaAllah yarın sabah bizi de sevindirirsin canım benimHayırlı akşamlar kızçelerkeşifler iyidir inş.bende hala tık yok ne gelen var ne giden bugün adet sancısı çektim ama yok bebiş düsündügümüzden beri iyice bozuldu düzenim bugün test aldım yarın yapıcam gecikmenin 6.günü varsa çıkar herhalde..
Ayy bu kocişler deli eder adamı
Yok devam edecceğim kuşum kocişe de söyledim , tamam diyor ne desin
her akintiyi yumosladim saniyor kocis
Heh tamam o zaman yaklaşıyor yumun canım , benim de öyle olmuştu , imşaAllah sağ salim oluşur yumların tatlım
kızlarrrr iyi aksamlar,
Kizlar merhaba. Ben 6 aylik evliyim. Allah kismet ederse bir bucuk ay sonra korunmayi birakip bir bebek sahibi olmayi istiyorum. Bu konuda cok okudum, cok da okuyacagim. Kendi bildiklerimi sizlerle paylasmak, sizin bildiklerinizi ogrenmek amacindayim. Bir hafta once Amerika'ya tasindik bu sebeple calismayi biraktim. Dolayisiyla bu baslik icin bol bol vaktim olacak. Hamile kalana kadarki zaman icerisinde saglikli beslenmeyi bir adet haline getirmek ( artik hepimiz biliyoruz ki asiri kilo, yanlis beslenme, stres hamile kalmayi zorlastirabiliyor.), sindirim ve dolasim sistemimizi yoluna sokmak ( benim barsaklarim spastik bu yuzden beslenmeme ozellikle dikkat etmem gerekiyor.( bkz ibs.). Dolasim sistemimizi yoluna sokmak icin videolar paylasacagim (hamilelikte ortaya cikabilecek catlak ve varisleri onlemek icin ki bende simdiden kilcal damar catlamalari var.) Hepsinden de onemlisi kendimi bu surecte yalniz hissetmemek, benim durumumda olanlara da hissettirmemek icin elimden geleni yapacagim. Sizin de yorumlariniz, destekleriniz. Bana bu surecte katilmak isteyenler, lutfen iki kelime de olsa, bir smiley de olsa yorumlarinizi bekliyorum. Ve en onemlisi..... Pazartesini bekleme, yok bu sefer. Bugun basliyoruz. :) Hadi Bismillah.
Calis canim uyumadan yanas kocisine benim kociste 1 de gelicek isten gunduzde soyledim tamam diyor o da allahtan ariyormusYumoş gelmek üzere kıs, akıntım başladı bugün. Bu gece var çalışma kocişim uyuyup kalmazsa :)
sağol canım benim inşallahCanın sağolsun canım, öbür aya inşallah.
Hoşgeldin ,, bebiş çalışmaları bir an evvel başlasın derim , hemen olmayabiliyor çünkü , herkesin genetik , bünye ve en önemlisi stres faktöründen dolayı değişkenlik gösterebiliyor , o yüzden düşünüyorsanız başlayın bir an evvel..
Kizlar merhaba. Ben 6 aylik evliyim. Allah kismet ederse bir bucuk ay sonra korunmayi birakip bir bebek sahibi olmayi istiyorum. Bu konuda cok okudum, cok da okuyacagim. Kendi bildiklerimi sizlerle paylasmak, sizin bildiklerinizi ogrenmek amacindayim. Bir hafta once Amerika'ya tasindik bu sebeple calismayi biraktim. Dolayisiyla bu baslik icin bol bol vaktim olacak. Hamile kalana kadarki zaman icerisinde saglikli beslenmeyi bir adet haline getirmek ( artik hepimiz biliyoruz ki asiri kilo, yanlis beslenme, stres hamile kalmayi zorlastirabiliyor.), sindirim ve dolasim sistemimizi yoluna sokmak ( benim barsaklarim spastik bu yuzden beslenmeme ozellikle dikkat etmem gerekiyor.( bkz ibs.). Dolasim sistemimizi yoluna sokmak icin videolar paylasacagim (hamilelikte ortaya cikabilecek catlak ve varisleri onlemek icin ki bende simdiden kilcal damar catlamalari var.) Hepsinden de onemlisi kendimi bu surecte yalniz hissetmemek, benim durumumda olanlara da hissettirmemek icin elimden geleni yapacagim. Sizin de yorumlariniz, destekleriniz. Bana bu surecte katilmak isteyenler, lutfen iki kelime de olsa, bir smiley de olsa yorumlarinizi bekliyorum. Ve en onemlisi..... Pazartesini bekleme, yok bu sefer. Bugun basliyoruz. :) Hadi Bismillah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?