2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayırlı akşamlar kızçeler keşifler iyidir inş.bende hala tık yok ne gelen var ne gidenbugün adet sancısı çektim ama yok bebiş düsündügümüzden beri iyice bozuldu düzenimbugün test aldım yarın yapıcam gecikmenin 6.günü varsa çıkar herhalde..

Kiz gun asiri devam et yumos catladi deyip birakma bende devam efiyorum gun asiri bu gecede calisma var adam akintin varmi diyor bende ne yapacan dedim var defim o zama yumurtluyorsun diyor

Ayy bu kocişler deli eder adamı
Yok devam edecceğim kuşum kocişe de söyledim , tamam diyor ne desin

Testlerim hala silik canım ama bugün akıntım başladı. Sanırım eli kulağında yumoşlarımın, yani umarım.

Heh tamam o zaman yaklaşıyor yumun canım , benim de öyle olmuştu , imşaAllah sağ salim oluşur yumların tatlım

inşallah çıkar canım,
hamiş haberleri alalım artık ayağınızıda sürüyün bizde gelelim arkadan:)

Hayırlı haberler alırsın inşaAllah yarın sabah bizi de sevindirirsin canım benim

1. Kizlar merhaba. Ben 6 aylik evliyim. Allah kismet ederse bir bucuk ay sonra korunmayi birakip bir bebek sahibi olmayi istiyorum. Bu konuda cok okudum, cok da okuyacagim. Kendi bildiklerimi sizlerle paylasmak, sizin bildiklerinizi ogrenmek amacindayim. Bir hafta once Amerika'ya tasindik bu sebeple calismayi biraktim. Dolayisiyla bu baslik icin bol bol vaktim olacak. Hamile kalana kadarki zaman icerisinde saglikli beslenmeyi bir adet haline getirmek ( artik hepimiz biliyoruz ki asiri kilo, yanlis beslenme, stres hamile kalmayi zorlastirabiliyor.), sindirim ve dolasim sistemimizi yoluna sokmak ( benim barsaklarim spastik bu yuzden beslenmeme ozellikle dikkat etmem gerekiyor.( bkz ibs.). Dolasim sistemimizi yoluna sokmak icin videolar paylasacagim (hamilelikte ortaya cikabilecek catlak ve varisleri onlemek icin ki bende simdiden kilcal damar catlamalari var.) Hepsinden de onemlisi kendimi bu surecte yalniz hissetmemek, benim durumumda olanlara da hissettirmemek icin elimden geleni yapacagim. Sizin de yorumlariniz, destekleriniz. Bana bu surecte katilmak isteyenler, lutfen iki kelime de olsa, bir smiley de olsa yorumlarinizi bekliyorum. Ve en onemlisi..... Pazartesini bekleme, yok bu sefer. Bugun basliyoruz. :) Hadi Bismillah.

Son birkac ay icerisinde yaptiklarimi paylasmak istiyorum oncelikle. Fazla kilolarim vardi, 6 kg kadar, oncelikle onlardan kurtuldum. Hamile kalmadan once birkac kilo daha versem iyi olur aslinda. Sekeri kestim. Sadece arada sirada kek fln yersem ordan aliyorum. Kahveyi henuz birakamadim ama sekersiz iciyorum. Cayi sekersiz icemedigim icin tatlandirici kullaniyorum. Ekmek yemiyorum. Ille ekmek gibi birsey canim cekerse, tam bugday yiyorum. Evde bulundurmamak en iyisi olacagindan yabanci, gluten alerjisi olan bi arkadasim bu eti formun misir patlagi var ya sikistirilmis onlarla kendine sandvic yapiyordu. Denedim, sonuc basarili. Hele de birazcik light mayonez ve aci sosla harika oluyor.

Son dort aydir light ya da zero tuketiyordum gazli icecekleri. Dun itibariyle gazli icecek defterini de kapattim. Belki arada sirada soda icerim burada bulabilirsem, ayni sey degil ama di mi elimdeki kahve biter bitmez kafeinli kahve de benim icin uzun bi sureligine tarihe karisacak insallah.
Bir de usenmeyip yuruyuse baslarsam aslinda, hava tam terletmeyecek yuruyus havasi. Simdilik bu kadar benden... :)

Hoşgeldin aramıza o zaman

Hoşgeldin ,, bebiş çalışmaları bir an evvel başlasın derim , hemen olmayabiliyor çünkü , herkesin genetik , bünye ve en önemlisi stres faktöründen dolayı değişkenlik gösterebiliyor , o yüzden düşünüyorsanız başlayın bir an evvel..
Burda birbirimize destek olmak için varız... Sende burda olmak istersen kapımız açık herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…