Calis canim uyumadan yanas kocisine benim kociste 1 de gelicek isten gunduzde soyledim tamam diyor o da allahtan ariyormus
Tatlim bende 27, gunumdeyim bugun bende hic oyle bisey olmadi hayirlara vesile olsun ins. Bisey diyemedim.Kızlar size şuan lavabodan bildiriyorum benim çok fena bir akıntım var şeyimden aşağı uzanan sarı renkli böyle akıntısı olan var mı adetin 27.günümdeyim ve 3 gündür nerdeyse şeyimden dizime kadar gelecek bir akıntım var. Arkadaşıma attım gözlerine inanamadı hatta şuan şaşkınlıktan bayılmış olabilir.
hoş geldin sefa getirdin birbirimize umut oluruz herşey paylaştıkça artar birbirimize faydamız dokunur inşallah
Kizlar merhaba. Ben 6 aylik evliyim. Allah kismet ederse bir bucuk ay sonra korunmayi birakip bir bebek sahibi olmayi istiyorum. Bu konuda cok okudum, cok da okuyacagim. Kendi bildiklerimi sizlerle paylasmak, sizin bildiklerinizi ogrenmek amacindayim. Bir hafta once Amerika'ya tasindik bu sebeple calismayi biraktim. Dolayisiyla bu baslik icin bol bol vaktim olacak. Hamile kalana kadarki zaman icerisinde saglikli beslenmeyi bir adet haline getirmek ( artik hepimiz biliyoruz ki asiri kilo, yanlis beslenme, stres hamile kalmayi zorlastirabiliyor.), sindirim ve dolasim sistemimizi yoluna sokmak ( benim barsaklarim spastik bu yuzden beslenmeme ozellikle dikkat etmem gerekiyor.( bkz ibs.). Dolasim sistemimizi yoluna sokmak icin videolar paylasacagim (hamilelikte ortaya cikabilecek catlak ve varisleri onlemek icin ki bende simdiden kilcal damar catlamalari var.) Hepsinden de onemlisi kendimi bu surecte yalniz hissetmemek, benim durumumda olanlara da hissettirmemek icin elimden geleni yapacagim. Sizin de yorumlariniz, destekleriniz. Bana bu surecte katilmak isteyenler, lutfen iki kelime de olsa, bir smiley de olsa yorumlarinizi bekliyorum. Ve en onemlisi..... Pazartesini bekleme, yok bu sefer. Bugun basliyoruz. :) Hadi Bismillah.
Olamamakta rahatsiz ediyor adetin bitsin baslarsin calismalara insallah ekimde guzel haberler verirsinteşekkürler canım en azından menopoza girmiş teyze havasından kurtuldum bi ateş basmalar sinir agresiflik
ohh gitti:)
Insallah canim. :)hoş geldin sefa getirdin birbirimize umut oluruz herşey paylaştıkça artar birbirimize faydamız dokunur inşallah
Durumdan duruma değişkenlik gösteriyor , herkeste farklı oluyor yaniDogum kontrol hapini birakinca direk hamile kaliniyo mu kizlar ya? Herkes farkli birsey diyor.
Yeniden hamile kalma umudu beni ayakta tutuyo.. 2 ay sonra korunmayı bırakacağımız için şu üzüntüye strese son vermeye çalışıyorum bunların hepsi yeni bebek için.. Ama dışarıda hamileleri bebekleri görünce içim cız ediyo çok üzülüyorum içim yanıyo..Amiin inşallah canm benim sen naslsın toparlama bildinmi
inşallah çıkar canım,
hamiş haberleri alalım artık ayağınızıda sürüyün bizde gelelim arkadan:)
evet canın dediklerine katılıyorum bende bir kahve fanatiği olarak artık vazgeçmem gerekiyor beyaz ekmek bende yemiyorum kilo sorunum da yok eee hadi bismillah :)Son birkac ay icerisinde yaptiklarimi paylasmak istiyorum oncelikle. Fazla kilolarim vardi, 6 kg kadar, oncelikle onlardan kurtuldum. Hamile kalmadan once birkac kilo daha versem iyi olur aslinda. Sekeri kestim. Sadece arada sirada kek fln yersem ordan aliyorum. Kahveyi henuz birakamadim ama sekersiz iciyorum. Cayi sekersiz icemedigim icin tatlandirici kullaniyorum. Ekmek yemiyorum. Ille ekmek gibi birsey canim cekerse, tam bugday yiyorum. Evde bulundurmamak en iyisi olacagindan yabanci, gluten alerjisi olan bi arkadasim bu eti formun misir patlagi var ya sikistirilmis onlarla kendine sandvic yapiyordu. Denedim, sonuc basarili. Hele de birazcik light mayonez ve aci sosla harika oluyor.
Son dort aydir light ya da zero tuketiyordum gazli icecekleri. Dun itibariyle gazli icecek defterini de kapattim. Belki arada sirada soda icerim burada bulabilirsem, ayni sey degil ama di mielimdeki kahve biter bitmez kafeinli kahve de benim icin uzun bi sureligine tarihe karisacak insallah.
Bir de usenmeyip yuruyuse baslarsam aslinda, hava tam terletmeyecek yuruyus havasi. Simdilik bu kadar benden... :)
Hadi bakalım, tam gaz çalışmalar başlasın o zaman
Bakalım canım olumlu olacağını düşünmüyorum çünkü herhangi değisık diyebileceğim bi belirti yok.. zaten belirti de aramıyorumHayırlı haberler alırsın inşaAllah yarın sabah bizi de sevindirirsin canım benim
üzülme canım bugun bende aynı şeyi yaşadım ama daha da motive oldum tam gaz devamVee kocaman bi negatiff bide gecikip bizi beklentiye sokuyoAllahim sen yardim et bize
Hoşgeldin aramıza canım bende 2 ay sonra korunmayı bırakıcam sabırsızlıkla bekliyorum o günleri.. Çünkü kısa sürede olsa hamileliği yaşamış biri olarak hamile kalma sürecinin bile çok çook güzel zamanlar olduğunu söyleyebilirim o heyecanlı bekleyiş muhteşem.. Hele ki çift çizgiyi görüpte elini karnına attığın an paha biçilemez Allahım her isteyene yaşatsın sana da bana da..
Kizlar merhaba. Ben 6 aylik evliyim. Allah kismet ederse bir bucuk ay sonra korunmayi birakip bir bebek sahibi olmayi istiyorum. Bu konuda cok okudum, cok da okuyacagim. Kendi bildiklerimi sizlerle paylasmak, sizin bildiklerinizi ogrenmek amacindayim. Bir hafta once Amerika'ya tasindik bu sebeple calismayi biraktim. Dolayisiyla bu baslik icin bol bol vaktim olacak. Hamile kalana kadarki zaman icerisinde saglikli beslenmeyi bir adet haline getirmek ( artik hepimiz biliyoruz ki asiri kilo, yanlis beslenme, stres hamile kalmayi zorlastirabiliyor.), sindirim ve dolasim sistemimizi yoluna sokmak ( benim barsaklarim spastik bu yuzden beslenmeme ozellikle dikkat etmem gerekiyor.( bkz ibs.). Dolasim sistemimizi yoluna sokmak icin videolar paylasacagim (hamilelikte ortaya cikabilecek catlak ve varisleri onlemek icin ki bende simdiden kilcal damar catlamalari var.) Hepsinden de onemlisi kendimi bu surecte yalniz hissetmemek, benim durumumda olanlara da hissettirmemek icin elimden geleni yapacagim. Sizin de yorumlariniz, destekleriniz. Bana bu surecte katilmak isteyenler, lutfen iki kelime de olsa, bir smiley de olsa yorumlarinizi bekliyorum. Ve en onemlisi..... Pazartesini bekleme, yok bu sefer. Bugun basliyoruz. :) Hadi Bismillah.
Uzulme canim kirmizilar geldimi hakkinda hayirlisi olsun insallah hepimiz hamis olacagizVee kocaman bi negatiff bide gecikip bizi beklentiye sokuyoAllahim sen yardim et bize
Aslinda hemen baslamak istiyorum ama roaccutane tedavisi gordum. Bir bucuk ay daha beklemem gerekiyormus. Biter bitmez bir bucuk ay baslayacagim insallah :)Hoşgeldin ,, bebiş çalışmaları bir an evvel başlasın derim , hemen olmayabiliyor çünkü , herkesin genetik , bünye ve en önemlisi stres faktöründen dolayı değişkenlik gösterebiliyor , o yüzden düşünüyorsanız başlayın bir an evvel..
Burda birbirimize destek olmak için varız... Sende burda olmak istersen kapımız açık herkese
Tatlim benimde bugun 27. Gunum ve bende bugun negatifi gordum ama hala umutluyum hem bu aydan hemde olmazsa ileriki aylardanVee kocaman bi negatiff bide gecikip bizi beklentiye sokuyoAllahim sen yardim et bize
Amin amin amin. Ayni zamanlara denk gelicez. Heveslendim simdi. Ayni duygulari paylasmak guzel.Hoşgeldin aramıza canım bende 2 ay sonra korunmayı bırakıcam sabırsızlıkla bekliyorum o günleri.. Çünkü kısa sürede olsa hamileliği yaşamış biri olarak hamile kalma sürecinin bile çok çook güzel zamanlar olduğunu söyleyebilirim o heyecanlı bekleyiş muhteşem.. Hele ki çift çizgiyi görüpte elini karnına attığın an paha biçilemez Allahım her isteyene yaşatsın sana da bana da..
canım sen bana bakma benim bugün psikolojim bozuk....yaptır tabi için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?