2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tatlim bende 27, gunumdeyim bugun bende hic oyle bisey olmadi hayirlara vesile olsun ins. Bisey diyemedim.

hoş geldin sefa getirdin birbirimize umut oluruz herşey paylaştıkça artar birbirimize faydamız dokunur inşallah

Dogum kontrol hapini birakinca direk hamile kaliniyo mu kizlar ya? Herkes farkli birsey diyor.

Amiin inşallah canm benim sen naslsın toparlama bildinmi
Yeniden hamile kalma umudu beni ayakta tutuyo.. 2 ay sonra korunmayı bırakacağımız için şu üzüntüye strese son vermeye çalışıyorum bunların hepsi yeni bebek için.. Ama dışarıda hamileleri bebekleri görünce içim cız ediyo çok üzülüyorum içim yanıyo..

evet canın dediklerine katılıyorum bende bir kahve fanatiği olarak artık vazgeçmem gerekiyor beyaz ekmek bende yemiyorum kilo sorunum da yok eee hadi bismillah :)

Hoşgeldin aramıza canım bende 2 ay sonra korunmayı bırakıcam sabırsızlıkla bekliyorum o günleri.. Çünkü kısa sürede olsa hamileliği yaşamış biri olarak hamile kalma sürecinin bile çok çook güzel zamanlar olduğunu söyleyebilirim o heyecanlı bekleyiş muhteşem.. Hele ki çift çizgiyi görüpte elini karnına attığın an paha biçilemez Allahım her isteyene yaşatsın sana da bana da..

Aslinda hemen baslamak istiyorum ama roaccutane tedavisi gordum. Bir bucuk ay daha beklemem gerekiyormus. Biter bitmez bir bucuk ay baslayacagim insallah :)

Amin amin amin. Ayni zamanlara denk gelicez. Heveslendim simdi. Ayni duygulari paylasmak guzel.

canım sen bana bakma benim bugün psikolojim bozuk....yaptır tabi için rahat olsun

Benim 5gun sonraki halimsin canim sorun yok bende sonucum negatif cikinca baslicam kendime kizmaya hani bu ay hamileydin kendini ole hissediodun ne oldu hani bebis bosa kendini kaptirdin die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…