- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Evet canım ben de kola kahve hiç tüketmiyorum çay 1 bardak çok açık sadece kahvaltıda içiyorum kilo sıkıntım yok sadece stresle baş edebilmem zor oluyo ama onuda başarıcam inanıyorum çünkü henüz acım çok yeni 4 gün önce kürtaj oldum.. Yeniden çift çizgiyi göreceğim günü düşündükçe içim içime sığmıyo bu kadar istemek iyi mi bilmiyorum ama elimde değil Allahım sağlıklısını hayırlısını versinAmin amin amin. Ayni zamanlara denk gelicez. Heveslendim simdi. Ayni duygulari paylasmak guzel.
Aynen canim dogrusu o zaten ilerde ah vah etmektense bi kac saat daha sabretcem mecburBIZI MERAKTA KOYMA CANIM...BENDE ESIME YALAN SOYLEYMEM HEMEN ANALAR
Kirmizilar geleeyi dusunmuyo heralde test negatifUzulme canim kirmizilar geldimi hakkinda hayirlisi olsun insallah hepimiz hamis olacagiz
Asıl sen kusura bakma vuslatçım ben daha geç cevap verdim ben bugün gelince baktım kuruydu dünkü gibi yoğun beyaz değildi bana dün yumurtam çatladı gibi geliyor ama bu ay adet bitiminden itibaren çalışıyoruz Allah nasip kısmet eder inşaallah hayırlısıyla hepimize:)Canim kusura bakma gec cevap verdim akinti olayina fazla takilma benim normaldede akintim olur gun asiri devam et canim bazilari farketmiyor bile akintiyi
o akıntı bende hamileliğimi ögrendiğim ilk haftalarda oluyordu:)Kızlar size şuan lavabodan bildiriyorum benim çok fena bir akıntım var şeyimden aşağı uzanan sarı renkli böyle akıntısı olan var mı adetin 27.günümdeyim ve 3 gündür nerdeyse şeyimden dizime kadar gelecek bir akıntım var. Arkadaşıma attım gözlerine inanamadı hatta şuan şaşkınlıktan bayılmış olabilir.
Kirmizilar gelmesin bebis gelsin insallahKirmizilar geleeyi dusunmuyo heralde test negatif
Ne kusuru tatlim olabilir canim adet dongusu uzun olanlarda iki defa yumurtlama olabiliyormus insallah ekimde hepimiz hayirlisiyla hamis oluruzAsıl sen kusura bakma vuslatçım ben daha geç cevap verdim ben bugün gelince baktım kuruydu dünkü gibi yoğun beyaz değildi bana dün yumurtam çatladı gibi geliyor ama bu ay adet bitiminden itibaren çalışıyoruz Allah nasip kısmet eder inşaallah hayırlısıyla hepimize:)
lovely gece gece güldürdün ya Allah sana tez zamanda bir bebiş nasip etsinCanım daha önce yumurtlama döneminde şeffaf yumurtlama akıntım oldu ama adete yakın hiç böyle üst üste uzayan akıntım olmamıştı. Rengi sarıya dönük bir renk şuan şeffaf da değil ve peçete de görmüyorum ben bu akıntıyı 3 gündür şeyimden aşağı sarkıyor 10-15 cm'lik bir akıntı ve afedersiniz ne kadar fazla oturursam tuvalette o kadar aşağı uzuyor ben artık değmesin diye silmek zorunda kalıyorum 3 gündür.
Yeniden hamile kalma umudu beni ayakta tutuyo.. 2 ay sonra korunmayı bırakacağımız için şu üzüntüye strese son vermeye çalışıyorum bunların hepsi yeni bebek için.. Ama dışarıda hamileleri bebekleri görünce içim cız ediyo çok üzülüyorum içim yanıyo..
gecmiş olsun canımBaşımın ağrısından ölmek üzereyim kızlar, akşam üzeri ensemden başladı bi, geçmek bilmiyo. Boyun fıtığı var bende, Allah düşmanıma vermesin, illet bi şey. Kas gevşetici içtim bana mısın demiyo
gecmiş olsun canım
Bende tüm kalbimle inanıyorum canımCanım benim seni çok iyi anlıyorum ben bin kat beterini yaşadım çok zor birşey ama Rabbim sabır veriyor ve inşallah bu üzüntümüzü unutturacak bebißlerde verecek Rabbim bize ben inanıyorum ya
Canım daha önce yumurtlama döneminde şeffaf yumurtlama akıntım oldu ama adete yakın hiç böyle üst üste uzayan akıntım olmamıştı. Rengi sarıya dönük bir renk şuan şeffaf da değil ve peçete de görmüyorum ben bu akıntıyı 3 gündür şeyimden aşağı sarkıyor 10-15 cm'lik bir akıntı ve afedersiniz ne kadar fazla oturursam tuvalette o kadar aşağı uzuyor ben artık değmesin diye silmek zorunda kalıyorum 3 gündür.
Tovbe tovbe nasilmis bunlar ya rabbim ol derse olur bizim elimizde olan bisey degilki olacagi varsada onlarin strese sokmasindan olmaz insallah canim hamilesindir
Başımın ağrısından ölmek üzereyim kızlar, akşam üzeri ensemden başladı bi, geçmek bilmiyo. Boyun fıtığı var bende, Allah düşmanıma vermesin, illet bi şey. Kas gevşetici içtim bana mısın demiyo
Bende tüm kalbimle inanıyorum canım
Allah sifa versin cnm
İnşallah canm olsun da kurtulayım baskılardan görümcemle aram bozuldu bi baktım 2 yasında çocuğunu evime göndermiş neymiş rahat rahat yeni bebek yapacakmış aramız bozulduysa eminim inadına nisbet olsub n diye yapıyo Rabbim sen g9rüyorsun dedim
2 adet dönemim geçtikten sonra ovulasyon takibine başlıycam tahminen aralığın ortalarını bulur diye düşünüyorum.. Dr 2 ay korunun dedi 6 hafta sonra kanda pıhtılaşma testi yapılacak sonuçların çıkması 2. adetin gelmesi falan aralık ayı olacak çoook uzuunArlıktamı başlıcan çalıßmalara canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?