2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Amin canim sen bakma gorumcene ahh bu gorumceler hep mi boyleki benim gorumcem yok bi tane kaynim var insallah tutunmustur bebisin

Canım benim zaman öyle bir geçiyorki sen hiç uzun deme hemencecik geçiyo iki ay neki

Kızlar ovü testim böle çıktı o değil yum olduğum gün t böle idi hiç bir zaman c yi geçmedi

Eklentiler

• image.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 117
  • image.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 126
evet canın dediklerine katılıyorum bende bir kahve fanatiği olarak artık vazgeçmem gerekiyor beyaz ekmek bende yemiyorum kilo sorunum da yok eee hadi bismillah :)
Kafeinsiz kahve diye birsey var canim, elimdeki bitince bi deneyecegim bakalim tatmin edecek mi? Cunku kafein gebe kalma ihtimalini dusuruyor haberiniz olsun.

Oncelikle rabbim hakkina hayirlisini versin. Kurtaj demissin. Kac aylik hamileydin? Cok soru sordum kuzucum. Eger cevaplamak istemiyorsan, hic sorun degil. Anlarim. Sana dua edicem.

Ayin 25 inde genetik sonuçlar imiz cikicak ona gore bi yol izlicez insallah hayirli olur sonuclarimiz dua edin kizlar çok ihtiyacim var

o akıntı bende hamileliğimi ögrendiğim ilk haftalarda oluyordu:)
Elifim inşallah benim de o nedenledir kuzum ama zaten var hissediyorum. Peki miden sürekli kazınıyor muydu? Bulantı değil bu ama sürekli gurluyor. İçim bir garip oluyor.

yaaaaaaaa ben yine ishal oldum üstelik bat zamanımda değil pööfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…