Amin canim sen bakma gorumcene ahh bu gorumceler hep mi boyleki benim gorumcem yok bi tane kaynim var insallah tutunmustur bebisinİnşallah canm olsun da kurtulayım baskılardan görümcemle aram bozuldu bi baktım 2 yasında çocuğunu evime göndermiş neymiş rahat rahat yeni bebek yapacakmış aramız bozulduysa eminim inadına nisbet olsub n diye yapıyo Rabbim sen g9rüyorsun dedim
2 adet dönemim geçtikten sonra ovulasyon takibine başlıycam tahminen aralığın ortalarını bulur diye düşünüyorum.. Dr 2 ay korunun dedi 6 hafta sonra kanda pıhtılaşma testi yapılacak sonuçların çıkması 2. adetin gelmesi falan aralık ayı olacak çoook uzuun
Tatlim gecmis olsunSağol canım amin.
Tatlim gecmis olsun
rabbim gorur canim iyi demez kalbini temiz tut allah gonlune versin
2 adet dönemim geçtikten sonra ovulasyon takibine başlıycam tahminen aralığın ortalarını bulur diye düşünüyorum.. Dr 2 ay korunun dedi 6 hafta sonra kanda pıhtılaşma testi yapılacak sonuçların çıkması 2. adetin gelmesi falan aralık ayı olacak çoook uzuun
Kafeinsiz kahve diye birsey var canim, elimdeki bitince bi deneyecegim bakalim tatmin edecek mi? Cunku kafein gebe kalma ihtimalini dusuruyor haberiniz olsun.evet canın dediklerine katılıyorum bende bir kahve fanatiği olarak artık vazgeçmem gerekiyor beyaz ekmek bende yemiyorum kilo sorunum da yok eee hadi bismillah :)
Oncelikle rabbim hakkina hayirlisini versin. Kurtaj demissin. Kac aylik hamileydin? Cok soru sordum kuzucum. Eger cevaplamak istemiyorsan, hic sorun degil. Anlarim. Sana dua edicem.Evet canım ben de kola kahve hiç tüketmiyorum çay 1 bardak çok açık sadece kahvaltıda içiyorum kilo sıkıntım yok sadece stresle baş edebilmem zor oluyo ama onuda başarıcam inanıyorum çünkü henüz acım çok yeni 4 gün önce kürtaj oldum.. Yeniden çift çizgiyi göreceğim günü düşündükçe içim içime sığmıyo bu kadar istemek iyi mi bilmiyorum ama elimde değil Allahım sağlıklısını hayırlısını versin
inşallah güzel haberler alırsınBenim 5gun sonraki halimsin canim sorun yokbende sonucum negatif cikinca baslicam kendime kizmaya hani bu ay hamileydin kendini ole hissediodun ne oldu hani bebis bosa kendini kaptirdin die
Lovely test yapacak mısın battan önce? Yoksa dayanıp bekleyecek misin batı?
Dogum kontrol hapini birakinca direk hamile kaliniyo mu kizlar ya? Herkes farkli birsey diyor.
Elifim inşallah benim de o nedenledir kuzum ama zaten var hissediyorum. Peki miden sürekli kazınıyor muydu? Bulantı değil bu ama sürekli gurluyor. İçim bir garip oluyor.o akıntı bende hamileliğimi ögrendiğim ilk haftalarda oluyordu:)
lovely gece gece güldürdün ya Allah sana tez zamanda bir bebiş nasip etsin
Güzel haberlerini bekliyorum canım yarın hayırlı haberler ile gelirsin inş.canim ins bebistir ama bnmde akintim var bi kac gundur ole bi paranoyak oldumki herseyi bebege yormaktan sikildim mecbur testi beklicem yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?