canım şeftali ve yoğurt ye ii geliyoryaaaaaaaa ben yine ishal oldum üstelik bat zamanımda değil pööfff
bacım şu hayatta benim kadar yoğurt yiyen yoktur...şeftali de yok evde...akşam akşam düşündüm ben ne yedim bugün diye ama yok yani normal şeyler yedim....niye böyle oldum anlamadımcanım şeftali ve yoğurt ye ii geliyor
Canim kazinma bende yeni yeni basladiElifim inşallah benim de o nedenledir kuzum ama zaten var hissediyorum. Peki miden sürekli kazınıyor muydu? Bulantı değil bu ama sürekli gurluyor. İçim bir garip oluyor.
Bisey olmaz kardesimiz gibisin sen hepimiz kardesizElüüüüf bebüşüm ya ben bir heyecanla derdimi anlatmak istemişim ama şimdi sakin kafayla okuyunca bende çok güldüm tüm mahremimi sermişim ortaya.
Bitsin bitsinde ardindan calismalar baslasinkızlaaaar özledim siziii:) bi gün girmedim ne kadar cok konusulmuş yahu oku oku bitmedi:) bugun 5. günüm bakalım adetim kaç gün sürecek bir an önce bitse..
araştırılmadı doktorların ikiside gerek görmedi ilk safhada ama coraspin veren doktorum adetliyken gel dedi yani ne için onnu bilemiyorum ben kendi doktoruma gideceğim ama bir daha aynı olayları yaşarsam bak bizim dediğimiz önlem alan doktora gitmedin derler mi diye çekiniyorum açıkçası
Yeniden hamile kalma umudu beni ayakta tutuyo.. 2 ay sonra korunmayı bırakacağımız için şu üzüntüye strese son vermeye çalışıyorum bunların hepsi yeni bebek için.. Ama dışarıda hamileleri bebekleri görünce içim cız ediyo çok üzülüyorum içim yanıyo..
kızlar dün bunu ekledim bir yorum yaparmısınızKızlar ovü testim böle çıktı o değil yum olduğum gün t böle idi hiç bir zaman c yi geçmedi
hadi bakalım canım inşallah güzel haberlerle dönersin :)Günaydın kızlar ben yine doğru düzgün uyku uyuyamadim. Bugün kan testi vermeye gideceğiz çok heyecanlıyım dua edin bana ne olur. Öğle sonu çıkar sonuçlar rabbim tüm isteyenlere ve bana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eylesin.
bende bakayım bi kız hamiş misin yoksam :)
yawrum bu baya bildiği koyu varsa elinde gebeliğe de bak diyeceğiim ama bilemedim şimdiKızlar ovü testim böle çıktı o değil yum olduğum gün t böle idi hiç bir zaman c yi geçmedi
yawrum bu baya bildiği koyu varsa elinde gebeliğe de bak diyeceğiim ama bilemedim şimdi
Günaydın :)inşallah çok çok iyi sonuçlarla konuşuruz öğlen, sen içini ferah tut, sakin olmaya çalış, Aminnnn inşallahGünaydın kızlar ben yine doğru düzgün uyku uyuyamadim. Bugün kan testi vermeye gideceğiz çok heyecanlıyım dua edin bana ne olur. Öğle sonu çıkar sonuçlar rabbim tüm isteyenlere ve bana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eylesin.
Canımcım ya benimki tümden silik oluyordu bat a yakın ama senin bat ne zamandı? Şöyle ki biraz daha koyu olsa sanki gebesin diyeceğim, hadi hayırlısı inşallah :)
Tatlım böyle olup da gebe çıkan çok umarim sende öylesindir benim 2 günlük mühletim var bat için mevsimler etkiliyor diye olmazsa kana gideceğim idrarda negatif gördüm biliyorsunL
Kafam karıştı adete yakın böle olıyormu acaba o değil benim yum olduğum günlerde de böleidi neden böle bilmedim pazar yaptığım da iyidi lovelye gönderdim ama böle koyu değildi idrarım köpük gibi çıkıyor ve çok sarı o yüzden şüphe etttim sende ne var ne yok
GünaydınTatlım böyle olup da gebe çıkan çok umarim sende öylesindir benim 2 günlük mühletim var bat için mevsimler etkiliyor diye olmazsa kana gideceğim idrarda negatif gördüm biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?