- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
@mgül den hemen sonra benim 2 günüm var bata net bilmiyorum 25 gibi olur ama hiç bişi bilmiyorm ovü bense hiç silinmediCanımcım ya benimki tümden silik oluyordu bat a yakın ama senin bat ne zamandı? Şöyle ki biraz daha koyu olsa sanki gebesin diyeceğim, hadi hayırlısı inşallah :)
Hade bakalım gözüm kulağım sende cidden böle ovü testinde olup çıkan oluyor mu bence erken gebelik yada kan yap canımTatlım böyle olup da gebe çıkan çok umarim sende öylesindir benim 2 günlük mühletim var bat için mevsimler etkiliyor diye olmazsa kana gideceğim idrarda negatif gördüm biliyorsun
umarım şekerpancarım, günaydın :) ben bu ay yumoşa yakın çalıştımsonra koca gitti işte kasık ağrısı vuruyor bakalım bugün nolacakGünaydınPamukprncess , kış aylarında hamiş kalmak daha kolaymış,doğanın kanunu,seninde vücut belki önümüzdeki aya hazırlanıyordur :)
Çok sağol canim inşallah güzel sonuç alırım ve güzel bir haber ile dönerimGünaydın :)inşallah çok çok iyi sonuçlarla konuşuruz öğlen, sen içini ferah tut, sakin olmaya çalış, Aminnnn inşallah
ben adıayamandan yozgata geçtim 15 derece fark var burası soğuk soğuk olunca benim döngüm 28 den 30 a yükseliyor tatlım yani bugün ve yarın da bekleyeceğim ama gözüm yanılmadıysa leke gördüm ufaktan geliyor sanırımHade bakalım gözüm kulağım sende cidden böle ovü testinde olup çıkan oluyor mu bence erken gebelik yada kan yap canım
evet 2 kişiye öyle oldu burdan :)Hade bakalım gözüm kulağım sende cidden böle ovü testinde olup çıkan oluyor mu bence erken gebelik yada kan yap canım
Allah razı olsun 8 haftalıktı canım boş gebelikten dolayı kürtaj oldumOncelikle rabbim hakkina hayirlisini versin. Kurtaj demissin. Kac aylik hamileydin? Cok soru sordum kuzucum. Eger cevaplamak istemiyorsan, hic sorun degil. Anlarim. Sana dua edicem.
Hissettiklerimiz aynı.. başkası için sevinmek ama kendi dünyanda kollarının bomboş olduğunu anımsayıp yıkılmak.. Ve yeniden hamile kalma umuduyla yüzümüz gülmeli ben kendimi yeni bebek düşüncesiyle teselli ediyorum..Geçmiş olsun arkadasım seni cok iyi anlıyorum bu acı baska bi acı hayatta cok buyuk acılar da varm ötabii ama bununda tarıfı bambaşka için cız ediyor ama umudunda içinden hiç cıkmıyor çok şükür halimize hamile kalabılıyoruz Allahım en kısa zamanda bu acımızı bize unutturacak inşallah.ovulasyon testı tavsıye ettıgımın arkadasımın hamıle oldugunu kurtaj oldugum gun ögrenmıstım bugunde ögrendım ki bebişinin kalp atıslarını duymuş çok mutlu oldum ama bi yandanda içim buruklaştı bi arkadasımında dogumuna 1ay kaldı onun bebişinin eşyalarını hazırlıyoruz kendi bebeğim gibi hissedıyorum sonra gercek dunyama dönuyorum şuan adetım gelsede çalışmalar baslasa diye 4gözle beklıyorum heyecanlı bekleyişler başlayacagı içinde cok mutluyum ama bi tarafım endişeli.... Allahıma sıgınıyorum inşallah bizlere hayırlı ve saglıklı evlat verecek kendıne cok dikkat et ve aglamk ıstedıgınde agla hiç kendını tutma içine atma sakın
çok iyi umarım bende onu görürüm ben soğuktan etkilenip en fazla 2 gün gecikirim bugün ilk günü umarım aramızda güzel haberler veren olur :)Bugün 3. Gün canim
Inşallah canım değişik bi belirti var mı peki?çok iyi umarım bende onu görürüm ben soğuktan etkilenip en fazla 2 gün gecikirim bugün ilk günü umarım aramızda güzel haberler veren olur :)
erken testi neden yapmıyorsun canım yaşadığın şehir istanbul ise 1 saat gibi kısa zamanda sonuçlar çıkıyor canımBugün 3. Gün canim
Canım şimdi kan testi vermeye gideceğim zaten öğle sonu çıkar sonuçerken testi neden yapmıyorsun canım yaşadığın şehir istanbul ise 1 saat gibi kısa zamanda sonuçlar çıkıyor canım
Evet canımcım tatildeydim, dün işe başladım, prolaktini düşürme çalışmaları var bende, diğer türlü çalışma yok,bildiğin keyfine yani :) bakalım haftaya kan vericem gene,prolaktinim ne alemde görücez :)
Heyecan yaptım buraya kesin yazCanım şimdi kan testi vermeye gideceğim zaten öğle sonu çıkar sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?