2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canımcım ya benimki tümden silik oluyordu bat a yakın ama senin bat ne zamandı? Şöyle ki biraz daha koyu olsa sanki gebesin diyeceğim, hadi hayırlısı inşallah :)
@mgül den hemen sonra benim 2 günüm var bata net bilmiyorum 25 gibi olur ama hiç bişi bilmiyorm ovü bense hiç silinmedi

Tatlım böyle olup da gebe çıkan çok umarim sende öylesindir benim 2 günlük mühletim var bat için mevsimler etkiliyor diye olmazsa kana gideceğim idrarda negatif gördüm biliyorsun
Hade bakalım gözüm kulağım sende cidden böle ovü testinde olup çıkan oluyor mu bence erken gebelik yada kan yap canım

Günaydın Pamukprncess , kış aylarında hamiş kalmak daha kolaymış,doğanın kanunu,seninde vücut belki önümüzdeki aya hazırlanıyordur :)
umarım şekerpancarım, günaydın :) ben bu ay yumoşa yakın çalıştımsonra koca gitti işte kasık ağrısı vuruyor bakalım bugün nolacak artık her şeye hazırım ama dün değildim

Hade bakalım gözüm kulağım sende cidden böle ovü testinde olup çıkan oluyor mu bence erken gebelik yada kan yap canım
ben adıayamandan yozgata geçtim 15 derece fark var burası soğuk soğuk olunca benim döngüm 28 den 30 a yükseliyor tatlım yani bugün ve yarın da bekleyeceğim ama gözüm yanılmadıysa leke gördüm ufaktan geliyor sanırım

Hissettiklerimiz aynı.. başkası için sevinmek ama kendi dünyanda kollarının bomboş olduğunu anımsayıp yıkılmak.. Ve yeniden hamile kalma umuduyla yüzümüz gülmeli ben kendimi yeni bebek düşüncesiyle teselli ediyorum..

günaydın hanımlar.kan testini adet olacagınız gün bile yapsanız sonuç dogru cıkıyo.ben her ay öyle yapıyorum :)sabah olmayınca öyleyin kan verip sonuca göre hareket ediyorum.şeker bayramında iki kez kandan baktırdım.ikiside negatifti ama 9 gün bat ım geçikmişti.insan yinede umudunu kaybetmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…