2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sut buharini bende yapmayi dusunuyorum..bi zarari olur mu bilmem..adetten sonra mi oturdun buhara yoksa iliskiden once mi??

Günaydın kızlar dün akşam test yapacaktim vazgeçtim sedicegimle tanışma yıldönümümuzdu alışveriş yaptım elde para kalmadi o yüzden bu bir işaret deyip test almadım kart kullanmak istemedim bir saat içinde yemek yap hazırlan anca yetistim sexi bişeler gitmiştim bizimkisi hiç beklemiyordu ağzı açık kaldı tabi sonuc dun beklenen kirmizilar gelmedi bugün gelir gibi

umarım gelmez ama bende gelecek sanıyorum benimki bunu o kadar çok dedim ki şimdi bana kızan vardır aranızda ama ağrılarım artıyor

Kızlar günaydın @Mogami gelince bir yorum yaparmısın

kızlar dün bunu ekledim bir yorum yaparmısınız
cnm genelde hamile olanlarcovi testini kullandiklarinda ya t cizgisi c den cok koyu olacak yada ikisinin koyulugu ayni olacak..ama hayirlisi insslh hamissindir..:))

hadi bakalım umarım tatil yaramışttır ve tedavide öyle gelsin bebeiş sonucu yaz tabi

Bol bol yatıyorum cumadan beri arada leke geliyor doktor bi sıkıntı yok dedi ama korkuyorum yinede sen nasılsın canım
korkma tatlım inşallah herşey yolunda gider sende bebekte sağlıcakla bu süreci geçiririsiniz, bundan sonrada inşallah gebeliğin 3. ayından sonra gebeliğin balayı başlıyor oooooo o zaman tadından yenmez, hem cinsiyet öğrenmeler falan maşallah dinlen, hiç yorma kendini, yerleşme lekelenmeleri zannediyorum, dr.un dediğinden çıkma.ben iyiyim inşallah daha iyi olacağım hormonlarımı düzenlersem şayet :)

hadi bakalım umarım tatil yaramışttır ve tedavide öyle gelsin bebeiş sonucu yaz tabi
ooooo yazmazmıyım gelir gelmez ilk buraya yazıcam inşallah biraz da olsa düşmüştür, çünkü 100 ün üzeriydi benim çılgın hormonlarımdan prl

umarım gelmez ama bende gelecek sanıyorum benimki bunu o kadar çok dedim ki şimdi bana kızan vardır aranızda ama ağrılarım artıyor
benimde gelecek gibi canım idarırım koyu geldi baya bi genelde öğleden sonra sökülür diye tahmin ediyorum bi yandanda aklım sendeydi inşallah hiç gelmez kırmızılar

benimde gelecek gibi canım idarırım koyu geldi baya bi genelde öğleden sonra sökülür diye tahmin ediyorum bi yandanda aklım sendeydi inşallah hiç gelmez kırmızılar
umarımm bizi teğet geçer ama tatlım ölüyorum kasık ağrısından lavaboya gitmeye korkar oldum kırmızıları görecem diye

Canm sen ilac kullaniyodum di mi prolaktin için ben ilac a baslamadim bitkjsel biseler demiyorum ikimizin de dusr inşallah
kaçtı canım prl? ben haftada 2 gün yarım yarım al dedi dr. inşallag düşer,30 eylülde tekrar kan verip baktırıcam bakalım ne alemde, bitkisel derken ne kullanıyorsun mesela? bir de ankaradaydın değilmi, hangi dr. agidiyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…