2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bol bol yatıyorum cumadan beri arada leke geliyor doktor bi sıkıntı yok dedi ama korkuyorum yinede sen nasılsın canım
Canım benim hayırlı istirahatlar sana , sakın üzme kendini , bebişin de hissediyor her şeyi öyle düşün e mi tatlım,
İnşaAllah Rabbim korusun bebeğini...

EVET CANIM HERŞEY OLABİLİR REGL ÜŞÜTMA VB BİLMİYORUM

DEĞİŞEN BİRŞEYLER OLURSA BURDAN PAYLAŞIRIZ

Ovulasyonun tekrar koyulaşmış hemde adete yakın , hamiş olabilirsin, bir gebelik yapsana , hem idrarın da değişik gelmiş , denemekte yarar var tatlım

dayanamıyorum bu kasık ağrısına artık işteyim toplantım da var bi de offff geleceksen gel kırmızı

Canım yaa , her zamankinden farklı mı yoksa kasık ağrın ?
Kıyamam , gelecekse gelsin de eziyet vermesin sana , gelmeyecekse de ne zaman kan testi yaptıracaksın tatlım ?

gerek kalmadı lekelenmeler başladı geliyorlar

BLUMMM AYNI SORUN BENDEDE VAR DOKTORLARIN BİRİ CORASPİN VERDİ DİĞERİ VERMEDİ AMA TEKRAR AYNI ŞEYİ YAŞARSAK KAYINVALİDEMİN TARAFI BAK BU DOKTOR ÖNLEM ALDI DİNLEMEDİ DİYECEKLER ONLARN DEMELERİNİ GEÇTİM BENDE KEŞKE DEMEK İSTEMİYORUM . KENDİ DOKTORUMA DA GÜVENİYORUM AMA ÖNLEM ÖNLEMDİR DİYO İÇİM KAFAM ÇOK KARIŞIK BOŞ YERE İĞNE İLAÇTA OLSUN İSTEMİYORUM OLACAĞI VARSA OLACAK MI DEMELİYİZ ? NE YAPICAZ EN MANTIKLISINI KİM DİYECEK?

İŞTE BENDE BİLEMEDİM KORKUYORUM CUMARTESİ TEST YAPTIM NEGATİFTİ ERKEN ÖĞRENİLENDEN Mİ YAPSAM BİLMİYORUM Kİ

gerek kalmadı lekelenmeler başladı geliyorlar
Canım benim olsun üzülme , en azından fazla gecikmedi , bu ay güzelce çalışırsınız inşaAllah , eşinde evde olursa çok güzel bir çalışma ortamınız olur , bebiş de gelir inşaAllah

İŞTE BENDE BİLEMEDİM KORKUYORUM CUMARTESİ TEST YAPTIM NEGATİFTİ ERKEN ÖĞRENİLENDEN Mİ YAPSAM BİLMİYORUM Kİ

Canım cumartesi baya erkenmiş, o zaman çıkmaması normal , 25 değil mi bat'In , belki bugün çıkabilir , korkma , çıkmazsa batın gecerse yaparsın ,yada ben dayanırım diyorsan hiç yapma bat'ının geçmesini bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…