- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
kasıl ağrısı hamilelikte de olurmuş ki canım başka adet belirtin var mı ki ?umarımm bizi teğet geçer ama tatlım ölüyorum kasık ağrısından lavaboya gitmeye korkar oldum kırmızıları görecem diye
Cok etkilendim videoda n allah boyle guzel bi mucizeyi bize de yaşatır mi kiKizlar bekledigimiz mucizenin harika videosu izleyin tüylerim diken diken izledim ben ..
şimdi renkli akıntım var her regl hemen öncesi olurdu... kızlar siz iyi haberler verin benim bu ay olmadı artık kısmetkasıl ağrısı hamilelikte de olurmuş ki canım başka adet belirtin var mı ki ?
CİDDİMİSİN GALİBA BENDE REGL OLUCAM SENDEN SONRA BENİMşimdi renkli akıntım var her regl hemen öncesi olurdu... kızlar siz iyi haberler verin benim bu ay olmadı artık kısmet
Günaayydınnn @memure canım, inşallah iyi bir gün olur hepimiz için :)günaydınlaaaaarrrrrr güzel haberlii günler olsun inşaallah
Canım benim hayırlı istirahatlar sana , sakın üzme kendini , bebişin de hissediyor her şeyi öyle düşün e mi tatlım,Bol bol yatıyorum cumadan beri arada leke geliyor doktor bi sıkıntı yok dedi ama korkuyorum yinede sen nasılsın canım
EVET CANIM HERŞEY OLABİLİR REGL ÜŞÜTMA VB BİLMİYORUM
DEĞİŞEN BİRŞEYLER OLURSA BURDAN PAYLAŞIRIZ
dayanamıyorum bu kasık ağrısına artık işteyim toplantım da var bi de offff geleceksen gel kırmızı
evet Giz çok üzgünüm bu ay da olmadıCİDDİMİSİN GALİBA BENDE REGL OLUCAM SENDEN SONRA BENİM
gerek kalmadı lekelenmeler başladı geliyorlarCanım benim hayırlı istirahatlar sana , sakın üzme kendini , bebişin de hissediyor her şeyi öyle düşün e mi tatlım,
İnşaAllah Rabbim korusun bebeğini...
Ovulasyonun tekrar koyulaşmış hemde adete yakın , hamiş olabilirsin, bir gebelik yapsana , hem idrarın da değişik gelmiş , denemekte yarar var tatlım
Canım yaa , her zamankinden farklı mı yoksa kasık ağrın ?
Kıyamam , gelecekse gelsin de eziyet vermesin sana , gelmeyecekse de ne zaman kan testi yaptıracaksın tatlım ?
ne büyük bir mucize allah isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyiKizlar bekledigimiz mucizenin harika videosu izleyin tüylerim diken diken izledim ben ..
Benimde 2 dr arastrmaya gerek görmedi ama bu dr ların biri hamılelıkle birlikte hem corasprın hemde iğne dedı biri ise sadece corasprın dedı ve ben hangıne güvenecegımı bılmıyorum bosu bosuna iğne olmak istemıyorum ama bi yandan da ya kan pıhtılaşması varsa ve yıne aynı seyı yasarsam dıyorum bi yandan da çyle bişey yoktur bu bi şansszlıktı bi daha olmayacak rahat ol diyorum ayyyy ne zormuş ya kim anlayacak beni bilmiyorum kuzum
Yatıyorum da bu hafta rapor aldım haftaya okul var olsun razıyım yeterki sağlıklı olsun kalp atışını duyayim yetercanım senin gebelikte benim kardeşin eşi gibi olacak galiba bol bol yatıp su içeceksin
İŞTE BENDE BİLEMEDİM KORKUYORUM CUMARTESİ TEST YAPTIM NEGATİFTİ ERKEN ÖĞRENİLENDEN Mİ YAPSAM BİLMİYORUM KİCanım benim hayırlı istirahatlar sana , sakın üzme kendini , bebişin de hissediyor her şeyi öyle düşün e mi tatlım,
İnşaAllah Rabbim korusun bebeğini...
Ovulasyonun tekrar koyulaşmış hemde adete yakın , hamiş olabilirsin, bir gebelik yapsana , hem idrarın da değişik gelmiş , denemekte yarar var tatlım
Canım yaa , her zamankinden farklı mı yoksa kasık ağrın ?
Kıyamam , gelecekse gelsin de eziyet vermesin sana , gelmeyecekse de ne zaman kan testi yaptıracaksın tatlım ?
üzülmek yok canım malzememiz var önümüzdeki aylara yaparız :) belki yerleşme lekesidir :) umut fakirin ekmeği :)evet Giz çok üzgünüm bu ay da olmadıkendimi toparlamam lazım tolantım var yine etkilendim yaaa üzülmek istemiyorum çalışma olmadı ki doğru dürüst
Ins canim aminn :)Güzel haberlerini bekliyorum canım yarın hayırlı haberler ile gelirsin inş.
Muthiş ,Allah-u Ekber !!!Kizlar bekledigimiz mucizenin harika videosu izleyin tüylerim diken diken izledim ben ..
SENİNDE BAT DÜNDÜ DEĞİLMİ CANIMİŞTE BENDE BİLEMEDİM KORKUYORUM CUMARTESİ TEST YAPTIM NEGATİFTİ ERKEN ÖĞRENİLENDEN Mİ YAPSAM BİLMİYORUM Kİ
Canım benim olsun üzülme , en azından fazla gecikmedi , bu ay güzelce çalışırsınız inşaAllah , eşinde evde olursa çok güzel bir çalışma ortamınız olur , bebiş de gelir inşaAllahgerek kalmadı lekelenmeler başladı geliyorlar
İŞTE BENDE BİLEMEDİM KORKUYORUM CUMARTESİ TEST YAPTIM NEGATİFTİ ERKEN ÖĞRENİLENDEN Mİ YAPSAM BİLMİYORUM Kİ
AMİN İNŞALLAHYatıyorum da bu hafta rapor aldım haftaya okul var olsun razıyım yeterki sağlıklı olsun kalp atışını duyayim yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?