2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

NASILSINIZ HANIMLAR 2 GUNDUR GIREMEDIM İŞ YOGUNLUGUNDAN YENİ HAMİŞ HABERLERİ YOKMU Mogami CNM NASILSIN ELİF NASIL GIDIYO HAMISLIK
Kiz senin takvim niye bu kdr gec tarihe gitti senin sat 24 temmuz degilmiydi benim 1 agustos ama senin daha gec bisey anlamadim

bana diyorsan kuşum gün aşırı yapacağız işte artık , ovulasyonda pozitifi gördüm sonra silikleşti , öyle yani çalışmaya devam gün aşırı nasipse
Bazen eşe saymak rahatlatıyor
Rahatlamana sevindim kuşum... inşaAllah varsa ağrın gelir artık yavaş yavaş

Yengem hastane eldivenleryle azar azar al actmaz diyo ama onuda deniycem napim

Bende o çok acıtmıştı bir ara denedim de elifim... Bende ağdayı kendim yapıyorum... hamile olduğumda ne yapacağım diye düşünüyorum evet ama eşimle konuşmuştum bu durumu , tamam almayı denerim demişti , mecburen deneyecek umarım becerir ,çünkü kuaför dediğin gibi durum, lakin çaresiz bir durumda kalırsan , yani diyelim eşin alamadı , sen zaten alamıyorsun, pis bir şekilde dolanamazsın, o sekilde doktora da gidemezsin , dinimizce temizlik önemlidir ve zaruret halindesindir , işte o zaman son çare bir kuaföre gidersin...ama iç çamaşırını çıkarmazsın,, bir sağ tarafı açarsın bir solu, o şekilde hal olur Allahın izniyle diye düşünüyorum kuşum..

Alamazsa oyle yapicam napim :) cevabin icin teseskkur ederim sanada @KAYGILI mada opuyorum sizleri

EŞİMDE BAŞKASINA ALDIRMA GÜNAH DEDİ BEN BUGĞN AĞDACIYI ARADIM KADIN MEŞGULDÜ ÖĞLE ARAMDA GİDİCEKTİM HAÖİŞKEN İSE HEP KESİYORDUM AMA BİLMEDEN BİR DEFA AĞDA YAPTIRMIŞTIM KÖTÜ ETKİLERMİ AĞDA

BEN ZIP ZIP ZIPLIYORUM :))))) DAYANAMIYORUM

KOCAMA İŞ YERİNE AİLEME HER ŞEYE SİNİR OLUYORUM ACABA DEPRESYONA MI GİRİYORUM YOKSA ADET GELİYOR BU YÜZDEN Mİ BENİMDE ÖYLE OLMAZDI HİÇ ALLAH ALLAH
kıyamam tatlım neden kızıyorsun; sinirlerin bozulmuş senin ama sanırım iş yerinde işlerin yoğunluğu üzdü seni

Alamazsa oyle yapicam napim :) cevabin icin teseskkur ederim sanada @KAYGILI mada opuyorum sizleri

Canımsııın , rica ederim kuşum... bende öpüyorum seniiii

Agda yapmak etkiler mi , ağda etkilemez , ama kendimiz yaparken iki büklüm oluyoruz ya ilk aylar belki tehlikeli olabilir ,o yüzden eşine veyahut son çare dediğim şekilde yapılabilir canım...
Ayrıca zıplama yaw ne zıplaması , zararlı zıplamak bebiş yerleşirken Allah korusun sonra düşük tehliken olursa üzülürsün çok

evet iş bebek olunca değişiyo bakalı hayırlısı artık gelsin sağsalim bebeişlerimz :)

ndn veda ediyosun kuzum belli bi hakkınmı var yoksa
yok kuzum siteyle ilgili değil...ben artık ateş olayını bırakacağım sadece adet öncesi ölçerim... o yüzden kullanmayacağım

YA İNANMAZSIN BEN İLİŞKİDEDE İKİ BÜKLÜM OLUYORUM OFFFF BEN ÇOK HATA YAPTIM ZATEN SÜREKLİ KOŞTUM ETTİM DİĞER SEFERDE BU SEFER BİLMİYORUM BUGÜN İÇİMDE GARİP BİR HİS VAR

YA İNANMAZSIN BEN İLİŞKİDEDE İKİ BÜKLÜM OLUYORUM OFFFF BEN ÇOK HATA YAPTIM ZATEN SÜREKLİ KOŞTUM ETTİM DİĞER SEFERDE BU SEFER BİLMİYORUM BUGÜN İÇİMDE GARİP BİR HİS VAR
Tatlım garip hisler olmasın , sadece elinden geleni yap , hareketlerine birazcık sınırlama getir , elbette bebişin nasibiyse gelecektir amma velakin bizim davranışlarımız boşuna değil.. o yüzden dikkat et e mi

Ama bide gunahi var bunun keske esim yapabilse :)
bence traş başlığı olan epilasyon aleti al, benim epi aletim epey eskiydi yeni alıcam hamişliğe hazılrık olsun diye alıcam normalde bende ağda yada epi aleti kullanırım traş başlıklı olan jilet gibi yapmıyor en azından 9 ay idare eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…