2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

şahane o vakit sen bugünde bi çalışma yap...bak bende yapıcam ateş yükselse de bırakmak yok çalışmayı

Amin.. Çatlamış olma ihtimali var çünkü 2 gündür yumurtalıklarım ağrıyor.. bir de bugün kahverengi bir leke geldi..
Bilemiorum.. çok sıkıntılı evreler bunlar.. piff

şahane o vakit sen bugünde bi çalışma yap...bak bende yapıcam ateş yükselse de bırakmak yok çalışmayı
Kuşum bugün yapmasam iyi olacak , 3 gecedir yapıyorum çünkü
Önce koyulaştı çalıştım , ertesi gün daha koyuydu akşama doğru silikleşmeye başlamıştı yine çalıştım kaçırmamak için , dün de iyice silikleşince hadi bi çalışma daha olsun dedik.. bugün dinlenip yarın yapayım diyorum , geç mi olur bebeğim ya...
Tabii bırakmicam canım , iki günde bir nasipse düşünüyorum

hafta içi 7 de kalkınca , hafta sonu sabah uykusu o kadar tatlı oluyor ki anlatamam.. Mikemmelll E haliyle saatler de şaşıyor.. ölçü olayında da şuan değil ama biraz daha zaman geçince ayırt edici olacak sanırım
Fertility i duydum ama kullanmadım.. Başka kullanıyorum .. Acaba fertility de resim de ekleyebiliyor muyuz?

Amin.. Çatlamış olma ihtimali var çünkü 2 gündür yumurtalıklarım ağrıyor.. bir de bugün kahverengi bir leke geldi..
Bilemiorum.. çok sıkıntılı evreler bunlar.. piff
Hayırlısı olsun, sıkıntılı ama stres yapmıyoruuz , çünkü bebişin de gelmesinin bir zamanı var buna inanıyoruz

Once esime sorayim eger yapamazsa bunuda dusunebilirz:)

Bende bu ofiste çalışmaktan nefret ettim bugün kızlar. Arkadaşım müşterinin evraklarını kaybedip benim üzerime atmış müşteri bana söylemese haberim olmucak bu durumdan müdüre şikayet etse ben kaybetmiş olucam. O kadar sinirliyim ki.

Allah Allah, ne insanlar var yaa,,,
Sinirlenmekte haklısın yani...

hayırdır kuzum nasıl böyle birşey yapabiliyor o arkadaşın anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…