evet bayaaa çözdüm...10-16 arası benim yum günlerim...hepimiz öyle böyle kavuşacağız inş miniklerimizehımmm anladım canım artık vucudunu da cözdun zaten
şahane o vakit sen bugünde bi çalışma yap...bak bende yapıcam ateş yükselse de bırakmak yok çalışmayıOoo çok güzel kuşum... artmış ateşin... benimki de bugün artışa geçmiş onu fark ettim... dün silikleşmişti testim.. 35.9 larla başladım ateşe , 36.1 de seyrediyordu , bugün 36.3 olmuş canım...
Hadi inşaAllah bebişin gelmiştir güzelim beniiimm
Amin.. Çatlamış olma ihtimali var çünkü 2 gündür yumurtalıklarım ağrıyor..Hayırlı olsun diyeyim :)
Haftasonu yumuşun çatladı belki de , şahsen benimki öyle oldu , sonuçta bu bir iki günde olup biten bir şey , üzülme sakın ve ovu.yapmaya devam et , he birde imkanınız varsa eşinle gün aşırı ilişki... inşaAllah bebişiniz fazla bekletmez
iyiyim kuzum şimdi eşimle dışarı çıkıcam..sen nasılsın miniğin nasılNASILSINIZ HANIMLAR 2 GUNDUR GIREMEDIM İŞ YOGUNLUGUNDAN YENİ HAMİŞ HABERLERİ YOKMUMogami CNM NASILSIN ELİF NASIL GIDIYO HAMISLIK
Kuşum bugün yapmasam iyi olacak , 3 gecedir yapıyorum çünküşahane o vakit sen bugünde bi çalışma yap...bak bende yapıcam ateş yükselse de bırakmak yok çalışmayı
hafta içi 7 de kalkınca , hafta sonu sabah uykusu o kadar tatlı oluyor ki anlatamam.. Mikemmelllcanım benim evlilik içinde doğru vakte gelmişsin bebek olayında.. umarım yakın zamanda güzel haberler verirsin...testleri düzenli yap yani haftasonu belki pozitifti bilemezsin...ateşi bende 5 aydır ölçüyorum çok işime yaradı...Fertility friend i kullanıyormusun
Hayırlısı olsun, sıkıntılı ama stres yapmıyoruuz , çünkü bebişin de gelmesinin bir zamanı var buna inanıyoruzAmin.. Çatlamış olma ihtimali var çünkü 2 gündür yumurtalıklarım ağrıyor..bir de bugün kahverengi bir leke geldi..
Bilemiorum.. çok sıkıntılı evreler bunlar.. piff
yirim seni ....inş bebişin gelir tez zamanda... linki yeniledim
Vuhuu evet geliyor seninkiii , yarın değil de öbür gün en koyu olduğu gün olabilir tatlımmKızlaaarrr sonunda bugün yumurtlamam başladı sanırım, 13. gün.
Yarin yada diger gun yumurtlama olacaktirKızlaaarrr sonunda bugün yumurtlamam başladı sanırım, 13. gün.
Vuhuu evet geliyor seninkiii , yarın değil de öbür gün en koyu olduğu gün olabilir tatlımm
bu söylediğin iyi fikirmiş canımbence traş başlığı olan epilasyon aleti al, benim epi aletim epey eskiydi yeni alıcam hamişliğe hazılrık olsun diye alıcam normalde bende ağda yada epi aleti kullanırım traş başlıklı olan jilet gibi yapmıyor en azından 9 ay idare eder
Once esime sorayim eger yapamazsa bunuda dusunebilirz:)bence traş başlığı olan epilasyon aleti al, benim epi aletim epey eskiydi yeni alıcam hamişliğe hazılrık olsun diye alıcam normalde bende ağda yada epi aleti kullanırım traş başlıklı olan jilet gibi yapmıyor en azından 9 ay idare eder
Yarin yada diger gun yumurtlama olacaktir
Oh oh çok güzel , hadi hayırlı çalışmalar tatlıımmmŞimdiye kadar gördüğüm en koyu buydu canım, bakalım. Zaten testi yaparken kabın içine akıntım gitti resmen, onu bile gördüm.
Allah Allah, ne insanlar var yaa,,,Bende bu ofiste çalışmaktan nefret ettim bugün kızlar. Arkadaşım müşterinin evraklarını kaybedip benim üzerime atmış müşteri bana söylemese haberim olmucak bu durumdan müdüre şikayet etse ben kaybetmiş olucam. O kadar sinirliyim ki.
hayırdır kuzum nasıl böyle birşey yapabiliyor o arkadaşın anlamadmBende bu ofiste çalışmaktan nefret ettim bugün kızlar. Arkadaşım müşterinin evraklarını kaybedip benim üzerime atmış müşteri bana söylemese haberim olmucak bu durumdan müdüre şikayet etse ben kaybetmiş olucam. O kadar sinirliyim ki.
Oh oh çok güzel , hadi hayırlı çalışmalar tatlıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?