2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayırlısı olsun, sıkıntılı ama stres yapmıyoruuz , çünkü bebişin de gelmesinin bir zamanı var buna inanıyoruz
Her şey Allah tan.. Biz istiyoruz ama belki de hazır değiliz.. O yüzden dualarımızı eksik etmiyoruz.. Rabbim isteyen kullarına nasip eder inşallah.. Ben de geçen Meryem suresine başladım.. Hem fiili dua edeceksin hem kavli

Elbette... Rabbim her şeyi en iyi bilen şüphesiz...
Elimizden geleni yapıp teslimiyetsiz O'na bırakacağız , hayırlı sonuçlar gelecektir her daim... bizim için iyi veya kötü ama hayırlı...
Allah kabul etsin dualarını inşaAllah

Amin inşallah hepimizinkileri kabul etsin.. Ailemizi büyütsün :)

eveeet dolaşıyor bu geziyor tek tek ama yarın geçecek hepsi uğrayıp gidiyo bu sinirr insanlar arkamızdan iş çevirmese hayat bayram olurdu fesatlığı kötülüğü kendi başına olsun bak ne güzel ki ortaya çıktı

merhaba canım yeni bat 19 ekim 3. deneme olacak inşallah olur bu ay beklemek her ay umut etmek ve olmaması çok kötü.

Cok iyi bisey yaptigini zannediyordur Allah goruyor canim kimin naptigini Allah'a havale et gitsin

hayırdır kuzum nasıl böyle birşey yapabiliyor o arkadaşın anlamadm

Aklım ermiyor zaten adama maille evraklarınızı lovely hanım kaybetmiş ben almadım diyor. Halbuki müşteri onun, evrakları ben teslim alıyorum ama ona iletiyorum sistemden müşteri adı soyadı giriyor müşteri çıkmıyor bu evrak benim değil diyip yırtıp atıyor ama adama ne deseydim evraklarınızı yırtıp attım mı deseydim dedi bana. Suratına iki tane çakmamak için zor tuttum kendimi.

BUGÜNDE SAÇLARI YOLUNACAK BİRİ ÇIKTI D deminos bu iş yerlerinde yakında toplu saç yolmalar başlayacak gün gibi her hafta birinde toplanıcaz

Allaha havale ettim zaten canım. Ben asla böyle bir şey yapmam doğruyu söylerim özür dilerim kaybettim evraklarınızı derim. Arkadaşım kaybetmiş demem nasıl insan bunlar ya.

İş hayatının sıkıntıları hiç bitmez zaten. Sakin ol Lovelycim, sonuçta kaybeden o olacak. İnsanların çirkinliğine inat başına bi şey geleceğini bilsen de açık sözlü insan olmak en büyük erdem benim gözümde. Kendi adıma, açık sözlülüğümden dolayı çok yara aldım ama ben olmaktan vazgeçmedim. Arkadaşını da Allah ıslah etsin. Üzülme sen de artık.

Kiz senin takvim niye bu kdr gec tarihe gitti senin sat 24 temmuz degilmiydi benim 1 agustos ama senin daha gec bisey anlamadim
cnm 1 hfta oynuyo usg ne yazıyosa onu gırdım son adet tarıhımle tutmuyor

Kızlar ben geldim ama maalesef iyi haberlerle gelmedim gebelik yok adette yok adetin belirtisi de yok. 12. Denemede maalesef olumsuz sonuçlandı. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Benim de imtihanim buymuş belki de kısmetimiz önümüzdeki ay baslayacagimiz tüp bebektedir. Hayırlısı Boyleymis diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…