2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

cuma gıdıcem iğnelerımde bıtıyor göbekten iğne oluyorum hersabah kendım yapıyorum delık desık oldum valla
canım neden iğne oluyordun?pıhtılaşma mı vardı sende?ben düşük yaptığımdan beri taktım bu pıhtılaşmaya da ondan soruyorum.belki ben de hamile kalırsam iğne verebilir dr yada sadece corasprin...

iyi yapmışsın da öğle arandada ayrı bi yoruldunnn desene :) bayan olmak zor:) ama becerikliyiz çok şükür
çok şükür becerikliyiz yaw; yalnız dün eşim dediki sen önceden değişik yemekler yapardın artık yapmıyorsun baştan savıyorsun acaba sen sıkıldın mı yemek yapmaktan ya da senin hevesini kaçıracak bişrey mi oldu dedi bende düşünüyorum bugün ne yapsam diye

Sonuçta olsun tup bebek asilama hiiiic farketmez Rabbim o mutlulugu tattirsin kimseniz kucağıni boş birakmasin ="ysmn1096, post: 37032267, member: 577956"]Bana destek olan ve benimle sonucu heyecanla bekleyen arkadaşlara çok tsk ederim [/QUOTE]
Sonuc

Sonuc[/QUOTE]
Çok sağol canim tabi olsun da sağlıklı olsun da beklerim

Allaha havale ettim zaten canım. Ben asla böyle bir şey yapmam doğruyu söylerim özür dilerim kaybettim evraklarınızı derim. Arkadaşım kaybetmiş demem nasıl insan bunlar ya.
Vallahi oyle kaziklar gordum hemde arkadasimdan degil en yakinimdan ona gore insanlara davranican..ama gel gor iyi niyetimizden bisey yapamiyoruz

cuma gıdıcem iğnelerımde bıtıyor göbekten iğne oluyorum hersabah kendım yapıyorum delık desık oldum valla
Ayy canim benim insaAllah bu bebisini hayirlksiyla kucagina alirsinda bugunlerde yasadigin hersey mutlulugunun tuzu biberi olur

canım neden iğne oluyordun?pıhtılaşma mı vardı sende?ben düşük yaptığımdan beri taktım bu pıhtılaşmaya da ondan soruyorum.belki ben de hamile kalırsam iğne verebilir dr yada sadece corasprin...
cnm cok gecmıs olsun bende düsük yaptım ama kan pırtılasması cıkmadı dr önlem olsun dıye verdi 10 gun kullanıcam ayrıca bebe asprın folık asıt ve pregeston içiyorum düşük tehlikem var

umudunu kaybetme arkadaşım hormonlarda falan bir bozukluk varmıydı inşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur
Sağol canim inşallah benim çok şükür hiç sorun yok eşimin değerler çok düşük ekimde tüp bebek için görüşmeye gideceğiz çok beklemeyin anlamı yok artık

Cakaydin keskee:)

Sağol canim inşallah benim çok şükür hiç sorun yok eşimin değerler çok düşük ekimde tüp bebek için görüşmeye gideceğiz çok beklemeyin anlamı yok artık
evet beklemek daha da geriyor insanı inşaallah Rabbim nasip eder biran önce çok şükür ki imkanlar geniş çok duyuyorum 8-10 sene olmayıp sonradan olanları o zaman yokmuş ki şimdi çok şükür var yani; aşılama düşünmüyormusunuz peki

Yok canim aşilama tutmayacak kadar düşük değer boşuna vakit kaybı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…