canım neden iğne oluyordun?pıhtılaşma mı vardı sende?ben düşük yaptığımdan beri taktım bu pıhtılaşmaya da ondan soruyorum.belki ben de hamile kalırsam iğne verebilir dr yada sadece corasprin...cuma gıdıcem iğnelerımde bıtıyor göbekten iğne oluyorum hersabah kendım yapıyorum delık desık oldum valla
benim eşim yapamaz annesi onu çok el bebek gül bebek büyütmüş bunu yapabileceğini hiç sanmıyorum o yüzden ben direk çözüm moduna gittimOnce esime sorayim eger yapamazsa bunuda dusunebilirz:)
çok şükür becerikliyiz yaw; yalnız dün eşim dediki sen önceden değişik yemekler yapardın artık yapmıyorsun baştan savıyorsun acaba sen sıkıldın mı yemek yapmaktan ya da senin hevesini kaçıracak bişrey mi oldu dedi bende düşünüyorum bugün ne yapsam diyeiyi yapmışsın da öğle arandada ayrı bi yoruldunnn desene :) bayan olmak zor:) ama becerikliyiz çok şükür
Dogrudur canim hayirlisiyla sagligiyla gelsinlerde biraz gec yada biraz erken farketmiyorcnm 1 hfta oynuyo usg ne yazıyosa onu gırdım son adet tarıhımle tutmuyor
Sonuc[/QUOTE]Sonuçta olsun tup bebek asilama hiiiic farketmez Rabbim o mutlulugu tattirsin kimseniz kucağıni boş birakmasin ="ysmn1096, post: 37032267, member: 577956"]Bana destek olan ve benimle sonucu heyecanla bekleyen arkadaşlara çok tsk ederim
umudunu kaybetme arkadaşım hormonlarda falan bir bozukluk varmıydı inşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan olurBana destek olan ve benimle sonucu heyecanla bekleyen arkadaşlara çok tsk ederim
Vallahi oyle kaziklar gordum hemde arkadasimdan degil en yakinimdan ona gore insanlara davranican..ama gel gor iyi niyetimizden bisey yapamiyoruzAllaha havale ettim zaten canım. Ben asla böyle bir şey yapmam doğruyu söylerim özür dilerim kaybettim evraklarınızı derim. Arkadaşım kaybetmiş demem nasıl insan bunlar ya.
evt cnm cok haklısın saglıkla gelsınlerde hıc onemlı deılDogrudur canim hayirlisiyla sagligiyla gelsinlerde biraz gec yada biraz erken farketmiyor
Ayy canim benim insaAllah bu bebisini hayirlksiyla kucagina alirsinda bugunlerde yasadigin hersey mutlulugunun tuzu biberi olurcuma gıdıcem iğnelerımde bıtıyor göbekten iğne oluyorum hersabah kendım yapıyorum delık desık oldum valla
cnm cok gecmıs olsun bende düsük yaptım ama kan pırtılasması cıkmadı dr önlem olsun dıye verdi 10 gun kullanıcam ayrıca bebe asprın folık asıt ve pregeston içiyorum düşük tehlikem varcanım neden iğne oluyordun?pıhtılaşma mı vardı sende?ben düşük yaptığımdan beri taktım bu pıhtılaşmaya da ondan soruyorum.belki ben de hamile kalırsam iğne verebilir dr yada sadece corasprin...
Sağol canim inşallah benim çok şükür hiç sorun yok eşimin değerler çok düşük ekimde tüp bebek için görüşmeye gideceğiz çok beklemeyin anlamı yok artıkumudunu kaybetme arkadaşım hormonlarda falan bir bozukluk varmıydı inşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur
inş cnm saglıklı olsunda hıc onemlı deıl dokuz ay boyunca olurum ıgneAyy canim benim insaAllah bu bebisini hayirlksiyla kucagina alirsinda bugunlerde yasadigin hersey mutlulugunun tuzu biberi olur
yedıgımız kazıklardan kocaman bahce cevrılırır vallaVallahi oyle kaziklar gordum hemde arkadasimdan degil en yakinimdan ona gore insanlara davranican..ama gel gor iyi niyetimizden bisey yapamiyoruz
Cakaydin keskee:)Aklım ermiyor zaten adama maille evraklarınızı lovely hanım kaybetmiş ben almadım diyor. Halbuki müşteri onun, evrakları ben teslim alıyorum ama ona iletiyorum sistemden müşteri adı soyadı giriyor müşteri çıkmıyor bu evrak benim değil diyip yırtıp atıyor ama adama ne deseydim evraklarınızı yırtıp attım mı deseydim dedi bana. Suratına iki tane çakmamak için zor tuttum kendimi.
evet beklemek daha da geriyor insanı inşaallah Rabbim nasip eder biran önce çok şükür ki imkanlar geniş çok duyuyorum 8-10 sene olmayıp sonradan olanları o zaman yokmuş ki şimdi çok şükür var yani; aşılama düşünmüyormusunuz pekiSağol canim inşallah benim çok şükür hiç sorun yok eşimin değerler çok düşük ekimde tüp bebek için görüşmeye gideceğiz çok beklemeyin anlamı yok artık
Aglancak halimize guluyoruzyedıgımız kazıklardan kocaman bahce cevrılırır valla
Yok canim aşilama tutmayacak kadar düşük değer boşuna vakit kaybı benceevet beklemek daha da geriyor insanı inşaallah Rabbim nasip eder biran önce çok şükür ki imkanlar geniş çok duyuyorum 8-10 sene olmayıp sonradan olanları o zaman yokmuş ki şimdi çok şükür var yani; aşılama düşünmüyormusunuz peki
Canim senin sonuc kac ciktiYok canim aşilama tutmayacak kadar düşük değer boşuna vakit kaybı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?