Allah yardımcınız olsun tatlım inşaallah güzel bir tedaviyle biran önce alırsın bebeğini kucağınaYok canim aşilama tutmayacak kadar düşük değer boşuna vakit kaybı bence
Canim Rabbim insaAllah sizinde kismetinizi gonderecektir ama zamani var tabi bu zamani beklemek zor biliyorum belki suan ki durumunu ben anlayamam Allah'im tez zamanda hayirlisiyla sanada diger kardeslerimede nasip etsin aminnnnn :)Kızlar ben geldim ama maalesef iyi haberlerle gelmedim gebelik yok adette yok adetin belirtisi de yok. 12. Denemede maalesef olumsuz sonuçlandı. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Benim de imtihanim buymuş belki de kısmetimiz önümüzdeki ay baslayacagimiz tüp bebektedir. Hayırlısı Boyleymis diyorum.
amannnnn npcaz oturupta karalarmı baglıyalım her ınsan kazıgı karsısındekıne attı sanar ama asıl kendıne atmıs olur ozyuden pek takmıyorum benı en yakın arkadasım dolandırmaya kalktı ama ben uyunaık göz actırmadım ona oyuzden hemen uzaklastırdım yanımdam anladım yanı ne yapıcagınıAglancak halimize guluyoruz
Tatlım , Rabbim inşaAllah ilk tüp denemenizde gebelik nasip eder sana , sakın ümitsizliğe düşme , tüp tedavisiyle Allahımın izniyle çok iyi sonuçlar alınıyor artık...Yok canim aşilama tutmayacak kadar düşük değer boşuna vakit kaybı bence
Rabbim bizden uzak tutsun oyle insanlari aminnnamannnnn npcaz oturupta karalarmı baglıyalım her ınsan kazıgı karsısındekıne attı sanar ama asıl kendıne atmıs olur ozyuden pek takmıyorum benı en yakın arkadasım dolandırmaya kalktı ama ben uyunaık göz actırmadım ona oyuzden hemen uzaklastırdım yanımdam anladım yanı ne yapıcagını
amin cnm inş karsımıza hayırlı insanlar çıkarır.Rabbim bizden uzak tutsun oyle insanlari aminnn
hmmm anladım , önlem amaçlı ben de kullanıcam sanırım .Ne güzel yeni bebişin gelmiş sana inşallah sağlılkla alırsın kucağınacnm cok gecmıs olsun bende düsük yaptım ama kan pırtılasması cıkmadı dr önlem olsun dıye verdi 10 gun kullanıcam ayrıca bebe asprın folık asıt ve pregeston içiyorum düşük tehlikem var
çok soru sordum ama ; hamile kaldıktan sonra mı başladın bebe asprinine ?Bir de kullandığım bebe asprini mi yoksa corasprin mi?İkisi farklı dimi?hmmm anladım , önlem amaçlı ben de kullanıcam sanırım .Ne güzel yeni bebişin gelmiş sana inşallah sağlılkla alırsın kucağına
çok soru sordum ama ; hamile kaldıktan sonra mı başladın bebe asprinine ?Bir de kullandığım bebe asprini mi yoksa corasprin mi?İkisi farklı dimi?cnm cok gecmıs olsun bende düsük yaptım ama kan pırtılasması cıkmadı dr önlem olsun dıye verdi 10 gun kullanıcam ayrıca bebe asprın folık asıt ve pregeston içiyorum düşük tehlikem var
hamıle kaldıktan sonra basladım bebe asprınıne corasprın hıc ıcmedım hıc bır fıkrım yok cnm ayrıca ıstedıgın zaman soru soarabılırsın cnmçok soru sordum ama ; hamile kaldıktan sonra mı başladın bebe asprinine ?Bir de kullandığım bebe asprini mi yoksa corasprin mi?İkisi farklı dimi?
amin inş fazla bekletmedı bebesım saglıkla kucagıma alırım inş hersey yolunda gıderhmmm anladım , önlem amaçlı ben de kullanıcam sanırım .Ne güzel yeni bebişin gelmiş sana inşallah sağlılkla alırsın kucağına
0.1 çıktı canim cok sagolun destekleriniz içinCanim senin sonuc kac cikti
Kızlar ben bu ay adet olmucam öyle hissediyorum tek taraflı kasık ağrım var ama adet gibi değil her adetten bir hafta önce çıkan sivilceden eser yok. Böyle kocaman çıkardı yüzümün orta göbeğinde.
Ben diyoruuummmm, bu ay Mogiş ve sen hamiş olacaksınız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?