2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim Rabbim insaAllah sizinde kismetinizi gonderecektir ama zamani var tabi bu zamani beklemek zor biliyorum belki suan ki durumunu ben anlayamam Allah'im tez zamanda hayirlisiyla sanada diger kardeslerimede nasip etsin aminnnnn :)

Aglancak halimize guluyoruz
amannnnn npcaz oturupta karalarmı baglıyalım her ınsan kazıgı karsısındekıne attı sanar ama asıl kendıne atmıs olur ozyuden pek takmıyorum benı en yakın arkadasım dolandırmaya kalktı ama ben uyunaık göz actırmadım ona oyuzden hemen uzaklastırdım yanımdam anladım yanı ne yapıcagını

Yok canim aşilama tutmayacak kadar düşük değer boşuna vakit kaybı bence
Tatlım , Rabbim inşaAllah ilk tüp denemenizde gebelik nasip eder sana , sakın ümitsizliğe düşme , tüp tedavisiyle Allahımın izniyle çok iyi sonuçlar alınıyor artık...
Dualarımız seninle , en doğru zamanda gelecektir bebişiniz inşaAllah , Allah yardımcın olsun bu yolda ...

Rabbim bizden uzak tutsun oyle insanlari aminnn

cnm cok gecmıs olsun bende düsük yaptım ama kan pırtılasması cıkmadı dr önlem olsun dıye verdi 10 gun kullanıcam ayrıca bebe asprın folık asıt ve pregeston içiyorum düşük tehlikem var
hmmm anladım , önlem amaçlı ben de kullanıcam sanırım .Ne güzel yeni bebişin gelmiş sana inşallah sağlılkla alırsın kucağına

hmmm anladım , önlem amaçlı ben de kullanıcam sanırım .Ne güzel yeni bebişin gelmiş sana inşallah sağlılkla alırsın kucağına
çok soru sordum ama ; hamile kaldıktan sonra mı başladın bebe asprinine ?Bir de kullandığım bebe asprini mi yoksa corasprin mi?İkisi farklı dimi?

cnm cok gecmıs olsun bende düsük yaptım ama kan pırtılasması cıkmadı dr önlem olsun dıye verdi 10 gun kullanıcam ayrıca bebe asprın folık asıt ve pregeston içiyorum düşük tehlikem var
çok soru sordum ama ; hamile kaldıktan sonra mı başladın bebe asprinine ?Bir de kullandığım bebe asprini mi yoksa corasprin mi?İkisi farklı dimi?

hamıle kaldıktan sonra basladım bebe asprınıne corasprın hıc ıcmedım hıc bır fıkrım yok cnm ayrıca ıstedıgın zaman soru soarabılırsın cnm

Kızlar ben bu ay adet olmucam öyle hissediyorum tek taraflı kasık ağrım var ama adet gibi değil her adetten bir hafta önce çıkan sivilceden eser yok. Böyle kocaman çıkardı yüzümün orta göbeğinde.

Sonucu söylediğim de eşimin tepkisi aman boşver üzülme kökü bizde belli etmemek için üzüldügümü dudaklarımi ısırıp duruyorum biliyorum o daha çok üzülür kendini eksik hisseder. Gülüp duruyorum içim ağlarken.

Ben diyoruuummmm, bu ay Mogiş ve sen hamiş olacaksınız inşallah :)

Sonuçta düşünüyorum ben ovulasyon yapmasaydım benim adetlerim çok düzenlidir ya 28 ya 29 günde bir olurum. Ovulasyon yapmasam bu ay geç yumurtladığımı göremicektim zannedecektim ki adetim kaç gün geçti halbuki adet tarihim ayın 28 ya da 29'u. Bu da adetimin 34. gününe tekabül ediyor. Bugün 28. günümdeyim ve bende maşallah deyin lütfen hiç bir adet ağrısı yok normalde hep olurdu bir hafta öncesi kendini hissettirmeye başlar her gün az az olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…