2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ama şöyle de bir şey var kayınvalidemlere yemeğe gidiyoruz bugün ve ben onlara her yemeğe gittiğimde orda adet oluyorum. Yine babaanne olamıcağını anlıyor bizimki. Annem vardı iki önceki adetimde bu ayda yırttık dedi mesela. Ay benim içim kan ağlıyor bunlar seviniyorlar nasıl anne-kayınvalide bu. Herkesinkiler olsun diye başının etini yer bizimkiler gezmesinden eğlenmesinden kalacak diye istemiyorlar haklılarda bizimkiler de hiç anneanne babaanne tipi yok.

AYYYY ÖZRÜ KABAHATİNDEN BETER NASIL BİR İŞ ANLAYIŞI VARMIŞ ŞİRKETİN KALİTESİNİ DÜŞÜREN ŞEYLER BUNLAR SİSTEMSEL BİR HATA OLDU EVRAKLARINIZI TEKRAR GÖNDERİRMSİİNİZ DEMEK VARKEN BEN YAPAMDIN O YAPTI DEMEK ÇOK ACEMİCE

Kiz bi garipmis sizinkilerde benim anam koca yokken bile cocuk oldumu olmadimi diye yinede heyecan yapardi

merhaba canım yeni bat 19 ekim 3. deneme olacak inşallah olur bu ay beklemek her ay umut etmek ve olmaması çok kötü.
Kuzum Allah elbet nasip edecektir o vakte kadar sabır...üzülme lütfen...ekliyorum

aaaa yalnız değil mişim!benim annem de hamile olduğumu öğrenince öööyle bi kalmıştı ,sevinemedi sonra bakıcı tutucam bu sefer sana baktırmıcam demiştim de rahatlamıştı.Tabiki ben düşük yapınca da üzüldü ama olacağına da çok sevinememişti doğrusu.Gerçi benimkinin ağzı yandı bir kere oğluma o baktı 5 yaşına kadar

link olarak ekleyebiliyorsun canım hatta ben bugün ekledim... haftasonu geç kalkıyorsan sana tavsiyem daha geç yap testini yani 6 gibi

Ozaman ben yanlıs mı okudum acep neyse senin nr güzel yumosların büyümüs dr banada serophone diye hap verdi ama büyümemiş bile canım
hmm cnm üzülme bu ilaç büyütmezse baskası büyütür bnm yumlarda bi problm yoktu bnce bi ay gittim iyiydi büyüklüğü bi ay gittim büyümemiş o yüzden verdiydi artık klomeni biraktk bu ay ya büyümezse diye cok korktuydm çok sükür ovu testi 13.gün çift çizgiyi yakaladı 14.gün çatladı

Ay kuzum adam siz lovely hanım mısınız benim evraklarımı gzm hanım yokken siz teslim almışsınız fakat gzm hanım 2 haftadır evrakları almadığını söylüyor, mailinde sizin adınıza benden özür diliyor dedi. 2 haftadır adamla mailleşiyor herhalde ki benim olanlardan haberim yok, adam bana söylemese olmucaktı da.

yok kuzum geç olmaz içerde sperm vardır elbet...o vakit bugün yatış yapıyorsun

Bizimki alıp başını gideceğini dönmeyeceğini söylüyor zaten. Kayınvalidem bakar artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…