Canim insallah ilk tup denemende gelir bebisin olsunda varsin tup olsunSağol canim inşallah benim çok şükür hiç sorun yok eşimin değerler çok düşük ekimde tüp bebek için görüşmeye gideceğiz çok beklemeyin anlamı yok artık
Totosundan isir bebisinBugün kuzenimim 1,5 yaşındaki bebişini sevmeye gidicem kıslar, akşama çağırdılar. Isırıcam, yiyeceğim oğlanı
AYYYY ÖZRÜ KABAHATİNDEN BETER NASIL BİR İŞ ANLAYIŞI VARMIŞ ŞİRKETİN KALİTESİNİ DÜŞÜREN ŞEYLER BUNLAR SİSTEMSEL BİR HATA OLDU EVRAKLARINIZI TEKRAR GÖNDERİRMSİİNİZ DEMEK VARKEN BEN YAPAMDIN O YAPTI DEMEK ÇOK ACEMİCEAklım ermiyor zaten adama maille evraklarınızı lovely hanım kaybetmiş ben almadım diyor. Halbuki müşteri onun, evrakları ben teslim alıyorum ama ona iletiyorum sistemden müşteri adı soyadı giriyor müşteri çıkmıyor bu evrak benim değil diyip yırtıp atıyor ama adama ne deseydim evraklarınızı yırtıp attım mı deseydim dedi bana. Suratına iki tane çakmamak için zor tuttum kendimi.
Sonuçta düşünüyorum ben ovulasyon yapmasaydım benim adetlerim çok düzenlidir ya 28 ya 29 günde bir olurum. Ovulasyon yapmasam bu ay geç yumurtladığımı göremicektim zannedecektim ki adetim kaç gün geçti halbuki adet tarihim ayın 28 ya da 29'u. Bu da adetimin 34. gününe tekabül ediyor. Bugün 28. günümdeyim ve bende maşallah deyin lütfen hiç bir adet ağrısı yok normalde hep olurdu bir hafta öncesi kendini hissettirmeye başlar her gün az az olurdu.
Kiz bi garipmis sizinkilerde benim anam koca yokken bile cocuk oldumu olmadimi diye yinede heyecan yapardiAma şöyle de bir şey var kayınvalidemlere yemeğe gidiyoruz bugün ve ben onlara her yemeğe gittiğimde orda adet oluyorum. Yine babaanne olamıcağını anlıyor bizimki. Annem vardı iki önceki adetimde bu ayda yırttık dedi mesela. Ay benim içim kan ağlıyor bunlar seviniyorlar nasıl anne-kayınvalide bu. Herkesinkiler olsun diye başının etini yer bizimkiler gezmesinden eğlenmesinden kalacak diye istemiyorlar haklılarda bizimkiler de hiç anneanne babaanne tipi yok.
Kiz bi garipmis sizinkilerde benim anam koca yokken bile cocuk oldumu olmadimi diye yinede heyecan yapardi
normal artık kuşum varsın gaz yapsın...dinlen ama yorma kendini işle güçleiyiyiz karnımda agrı var gaz herhalde bılmıyorum ara ara sancı gibi
Kuzum Allah elbet nasip edecektir o vakte kadar sabır...üzülme lütfen...ekliyorummerhaba canım yeni bat 19 ekim 3. deneme olacak inşallah olur bu ay beklemek her ay umut etmek ve olmaması çok kötü.
Ama şöyle de bir şey var kayınvalidemlere yemeğe gidiyoruz bugün ve ben onlara her yemeğe gittiğimde orda adet oluyorum. Yine babaanne olamıcağını anlıyor bizimki. Annem vardı iki önceki adetimde bu ayda yırttık dedi mesela. Ay benim içim kan ağlıyor bunlar seviniyorlar nasıl anne-kayınvalide bu. Herkesinkiler olsun diye başının etini yer bizimkiler gezmesinden eğlenmesinden kalacak diye istemiyorlar haklılarda bizimkiler de hiç anneanne babaanne tipi yok.
Kiz koca olmadan cocuk nasil olacakKiz bi garipmis sizinkilerde benim anam koca yokken bile cocuk oldumu olmadimi diye yinede heyecan yapardi
link olarak ekleyebiliyorsun canım hatta ben bugün ekledim... haftasonu geç kalkıyorsan sana tavsiyem daha geç yap testini yani 6 gibihafta içi 7 de kalkınca , hafta sonu sabah uykusu o kadar tatlı oluyor ki anlatamam.. MikemmelllE haliyle saatler de şaşıyor.. ölçü olayında da şuan değil ama biraz daha zaman geçince ayırt edici olacak sanırım
Fertility i duydum ama kullanmadım.. Başka kullanıyorum .. Acaba fertility de resim de ekleyebiliyor muyuz?
hmm cnm üzülme bu ilaç büyütmezse baskası büyütür bnm yumlarda bi problm yoktu bnce bi ay gittim iyiydi büyüklüğü bi ay gittim büyümemiş o yüzden verdiydi artık klomeni biraktk bu ay ya büyümezse diye cok korktuydm çok sükür ovu testi 13.gün çift çizgiyi yakaladı 14.gün çatladıOzaman ben yanlıs mı okudum acep neyse senin nr güzel yumosların büyümüs dr banada serophone diye hap verdi ama büyümemiş bile canım
AYYYY ÖZRÜ KABAHATİNDEN BETER NASIL BİR İŞ ANLAYIŞI VARMIŞ ŞİRKETİN KALİTESİNİ DÜŞÜREN ŞEYLER BUNLAR SİSTEMSEL BİR HATA OLDU EVRAKLARINIZI TEKRAR GÖNDERİRMSİİNİZ DEMEK VARKEN BEN YAPAMDIN O YAPTI DEMEK ÇOK ACEMİCE
yok kuzum geç olmaz içerde sperm vardır elbet...o vakit bugün yatış yapıyorsunKuşum bugün yapmasam iyi olacak , 3 gecedir yapıyorum çünkü
Önce koyulaştı çalıştım , ertesi gün daha koyuydu akşama doğru silikleşmeye başlamıştı yine çalıştım kaçırmamak için , dün de iyice silikleşince hadi bi çalışma daha olsun dedik.. bugün dinlenip yarın yapayım diyorum , geç mi olur bebeğim ya...
Tabii bırakmicam canım , iki günde bir nasipse düşünüyorum
aaaa yalnız değil mişim!benim annem de hamile olduğumu öğrenince öööyle bi kalmıştı ,sevinemedi sonra bakıcı tutucam bu sefer sana baktırmıcam demiştim de rahatlamıştı.Tabiki ben düşük yapınca da üzüldü ama olacağına da çok sevinememişti doğrusu.Gerçi benimkinin ağzı yandı bir kere oğluma o baktı 5 yaşına kadar
başlamış canım yarın muhtemelen poz. olur...göreyim seniKızlaaarrr sonunda bugün yumurtlamam başladı sanırım, 13. gün.
Tabi canım kocişim neşemi yerine getirdi sağolsun olur inşallahCanim insallah ilk tup denemende gelir bebisin olsunda varsin tup olsun
Kuzum Allah elbet nasip edecektir o vakte kadar sabır...üzülme lütfen...ekliyorum
Kuzum Allah elbet nasip edecektir o vakte kadar sabır...üzülme lütfen...ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?