2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ANAM BİRDE SENİN ADINA ÖZÜR DİLİYOR ALLAHIM ALLAHIM ESKİLER AKLIMA GELDİ SİNİR OLDUM Bİ MALİMÜŞAVİRİN YANINDA ÇALIŞIYORDUM DAYANAMADIM ÇIKTIM Kİ YAPI OLARAK SABIRLIYIMDIR YAN BÜRODAKİLER REKOR SENDE BAYA UZUN ÇALIŞTIN DEMİŞLERDİ ARKAMDAN HIRSIZMI DEMEMİŞ Bİ ŞİRKET CEZA YEMİŞ BENİM ÜSTÜME ATMIŞ BUNU DA MÜKELLEFİN TA KENDİSİNDEN DUYDUM BEN YAPAMDIM DEDİM BİLİYORUZ ZATEN DEFTERLERİMİZİ ALDIK O ADAMDAN DEDİLER

benimki de gemiyle dünyayı gezecekmiş aynı türden bunlar,kayınvalidem zaten uzakta,mecburen bakıcı bulucam

Ahahah bizimkiler kardeş olabilir mi acaba? Bizimkininde yapmadığı bir o kaldı zaten. Yurtdışından dönmücem diyor. Zaten bende istemiyorum. Totona güveniyorsan doğur dedi çünkü kadın başta. Bende 5 sene istemiyordum. Sonra 3-2-1 derken istemeye başladık. Onun daha bir sürü seyahat planları vardı.

sorma cnm sorma seni çook iyi anlıyorm aynı durumdayz bnm eşimde bana üzülme zamanı var demek bn inanıyorm oluck filan diyo ama senin gibiyim işte o kendini suçlu eksik hissetmesn diye mutlu görünmeye çalışıyorm bi de gecen gün nişana gitmiştik ya emekli öğretmnmiş biri vardı bide doğumuna 3 hft kalan hamile kadın vardı öğrtmn anlatmaya basladı bnm de 7yıl olmadı hamile görünce cıldırırdm ağlardm eşim yeğenlerini sevemezdi kızardm hep diye zaten hamiş kadına çok imrenmiştm öğretmn olan da bana baka baka anlattı ahh ahh sorma diyesim geldi

olabilirler benim düşük olunca az biraz toparlandı yoksa hamile kaldığımı korka korka söylemiştim o kadar korkutmuş beni yani düşün.Amaaan bebişlerimiz gelsin de bakarız bir şekilde onlar da sevmeye gelirler artık ne yapalım

Salak işte allaha havale ettim o salağı ben.

Ya benim annemi tanıyanlar öyle söylüyor doğsun bak görürsün nasıl dibinden ayrılmıcak diyor.

Evet canım, senin işine yaradı en ovü testleri. Benimki telefondaki uygulamayla aynı gidiyo. Bana bi artısı olmadı şimdilik ovü testlerinin yani. Ben hep telefona göre belirliyodum 3 aydır. Maşallahhhh en kocamanından. Umarım birkaç gün içinde belli olur gebeliğin, topiccek bayram ederiz.

Kuzum benimde hep telefondaki cycles ve maybe baby ile aynı gidiyordu bu ay 17-18 pozitif gördüm 19. gün silikleşti. 10. günden beri yaptım ilk defa bu ay böyle oldu. 34 günde bir ilk defa adet olucam ya da olmucam hiç.

Kizlar bu preesed ile cok kisi hamile kalmis kullanan varmi ki zarari olur mu acep?????

şimdi benim ilk hamileliğimde çok hevesliydi ilk baştan ben bakıcam dedi.1 yaşına kadar çocuk benimmi onun mu anlayamadım zaten.2-3 de bugün çok işim var ne yapsak ki(sanki ben çocuğu işe getirbilirmişim gibi)bir takım tuhaf sorular başladı.4 yaşında artık okulamı versek demesi ile kreş araştırmalarına başladım.Böylece az biraz rahat ettik.Ama ikinciye kesssinlikle bakmazzzzzz.Gezmeyi tozmayı çok seviyor çok....Özgür kadın o
Ya benim annemi tanıyanlar öyle söylüyor doğsun bak görürsün nasıl dibinden ayrılmıcak diyor.

Kuzum benimde hep telefondaki cycles ve maybe baby ile aynı gidiyordu bu ay 17-18 pozitif gördüm 19. gün silikleşti. 10. günden beri yaptım ilk defa bu ay böyle oldu. 34 günde bir ilk defa adet olucam ya da olmucam hiç.

Allah allah o da ilginçmiş, 17-18 de pozitif olması. Bu hesapla evet resmen 34 günde oluyo olacaksın eğer adet gelirse. İnşallah gelmez, inşallah canım yaaa.

Benim annem işte o özgür kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…