Düzeltme ! 21 Ekim :)Benide ekle canım yeni bat 21 Eylül
ANAM BİRDE SENİN ADINA ÖZÜR DİLİYOR ALLAHIM ALLAHIM ESKİLER AKLIMA GELDİ SİNİR OLDUM Bİ MALİMÜŞAVİRİN YANINDA ÇALIŞIYORDUM DAYANAMADIM ÇIKTIM Kİ YAPI OLARAK SABIRLIYIMDIR YAN BÜRODAKİLER REKOR SENDE BAYA UZUN ÇALIŞTIN DEMİŞLERDİ ARKAMDAN HIRSIZMI DEMEMİŞ Bİ ŞİRKET CEZA YEMİŞ BENİM ÜSTÜME ATMIŞ BUNU DA MÜKELLEFİN TA KENDİSİNDEN DUYDUM BEN YAPAMDIM DEDİM BİLİYORUZ ZATEN DEFTERLERİMİZİ ALDIK O ADAMDAN DEDİLERAy kuzum adam siz lovely hanım mısınız benim evraklarımı gzm hanım yokken siz teslim almışsınız fakat gzm hanım 2 haftadır evrakları almadığını söylüyor, mailinde sizin adınıza benden özür diliyor dedi. 2 haftadır adamla mailleşiyor herhalde ki benim olanlardan haberim yok, adam bana söylemese olmucaktı da.
benimki de gemiyle dünyayı gezecekmiş aynı türden bunlarBizimki alıp başını gideceğini dönmeyeceğini söylüyor zaten. Kayınvalidem bakar artık.
benimki de gemiyle dünyayı gezecekmiş aynı türden bunlar,kayınvalidem zaten uzakta,mecburen bakıcı bulucam
sorma cnm sorma seni çook iyi anlıyorm aynı durumdayz bnm eşimde bana üzülme zamanı var demek bn inanıyorm oluck filan diyo ama senin gibiyim işte o kendini suçlu eksik hissetmesn diye mutlu görünmeye çalışıyorm bi de gecen gün nişana gitmiştik ya emekli öğretmnmiş biri vardı bide doğumuna 3 hft kalan hamile kadın vardı öğrtmn anlatmaya basladı bnm de 7yıl olmadı hamile görünce cıldırırdm ağlardm eşim yeğenlerini sevemezdi kızardm hep diye zaten hamiş kadına çok imrenmiştm öğretmn olan da bana baka baka anlattı ahh ahh sorma diyesim geldiSonucu söylediğim de eşimin tepkisi aman boşver üzülme kökü bizdebelli etmemek için üzüldügümü dudaklarımi ısırıp duruyorum biliyorum o daha çok üzülür kendini eksik hisseder. Gülüp duruyorum içim ağlarken.
başlamış canım yarın muhtemelen poz. olur...göreyim seni
Ahahah bizimkiler kardeş olabilir mi acaba? Bizimkininde yapmadığı bir o kaldı zaten. Yurtdışından dönmücem diyor.Zaten bende istemiyorum. Totona güveniyorsan doğur dedi çünkü kadın başta. Bende 5 sene istemiyordum. Sonra 3-2-1 derken istemeye başladık. Onun daha bir sürü seyahat planları vardı.
Totosundan isir bebisin
ANAM BİRDE SENİN ADINA ÖZÜR DİLİYOR ALLAHIM ALLAHIM ESKİLER AKLIMA GELDİ SİNİR OLDUM Bİ MALİMÜŞAVİRİN YANINDA ÇALIŞIYORDUM DAYANAMADIM ÇIKTIM Kİ YAPI OLARAK SABIRLIYIMDIR YAN BÜRODAKİLER REKOR SENDE BAYA UZUN ÇALIŞTIN DEMİŞLERDİ ARKAMDAN HIRSIZMI DEMEMİŞ Bİ ŞİRKET CEZA YEMİŞ BENİM ÜSTÜME ATMIŞ BUNU DA MÜKELLEFİN TA KENDİSİNDEN DUYDUM BEN YAPAMDIM DEDİM BİLİYORUZ ZATEN DEFTERLERİMİZİ ALDIK O ADAMDAN DEDİLER
olabilirlerbenim düşük olunca az biraz toparlandı yoksa hamile kaldığımı korka korka söylemiştim o kadar korkutmuş beni yani düşün.Amaaan bebişlerimiz gelsin de bakarız bir şekilde onlar da sevmeye gelirler artık ne yapalım
Sonuçta düşünüyorum ben ovulasyon yapmasaydım benim adetlerim çok düzenlidir ya 28 ya 29 günde bir olurum. Ovulasyon yapmasam bu ay geç yumurtladığımı göremicektim zannedecektim ki adetim kaç gün geçti halbuki adet tarihim ayın 28 ya da 29'u. Bu da adetimin 34. gününe tekabül ediyor. Bugün 28. günümdeyim ve bende maşallah deyin lütfen hiç bir adet ağrısı yok normalde hep olurdu bir hafta öncesi kendini hissettirmeye başlar her gün az az olurdu.
Evet canım, senin işine yaradı en ovü testleri. Benimki telefondaki uygulamayla aynı gidiyo. Bana bi artısı olmadı şimdilik ovü testlerinin yani. Ben hep telefona göre belirliyodum 3 aydır. Maşallahhhh en kocamanından. Umarım birkaç gün içinde belli olur gebeliğin, topiccek bayram ederiz.
Ya benim annemi tanıyanlar öyle söylüyor doğsun bak görürsün nasıl dibinden ayrılmıcak diyor.
Kuzum benimde hep telefondaki cycles ve maybe baby ile aynı gidiyordu bu ay 17-18 pozitif gördüm 19. gün silikleşti. 10. günden beri yaptım ilk defa bu ay böyle oldu. 34 günde bir ilk defa adet olucam ya da olmucam hiç.
şimdi benim ilk hamileliğimde çok hevesliydi ilk baştan ben bakıcam dedi.1 yaşına kadar çocuk benimmi onun mu anlayamadım zaten.2-3 de bugün çok işim var ne yapsak ki(sanki ben çocuğu işe getirbilirmişim gibi)bir takım tuhaf sorular başladı.4 yaşında artık okulamı versek demesi ile kreş araştırmalarına başladım.Böylece az biraz rahat ettik.Ama ikinciye kesssinlikle bakmazzzzzz.Gezmeyi tozmayı çok seviyor çok....Özgür kadın o
Eger ki yapmissa Allah'indan bulsun insaAllahkızlar sımdı bı haber okudum sok oldum ben bu dr makalelerını okurdum hep bır ara gıtmeyı bıle dusunmustum vajınısmus oldugum zaman habere bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s-davasinda-unlu-doktora-hapis-cezasi.756447/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?