2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

link olarak ekleyebiliyorsun canım hatta ben bugün ekledim... haftasonu geç kalkıyorsan sana tavsiyem daha geç yap testini yani 6 gibi
Ben günde 2 sefer yapıyorum. sabah 10:30-11 arası.. Akşam da 6:30-7 arası..
Haftasonu genellikle 3 gibi yapıyorum ama günde sadece 1 tane.. bazende hiç bu şekilde de olur mu?

Kızlar şu akıntımı görüp bayılan arkadaşımın falını atıyorum şimdi size. Giz sen biliyorsun bu ay adet olan hani benim en yakın arkadaşım. Kızlar sizde bilirsiniz benle bir çalışmalara başlayan arkadaşım. Ay ne uzatttııımmm. Sorry. :)

Eklentiler

• image.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 70
Kuzum canı gönülden diliyorum Rabbim ilk seferde hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin sana...amin...

Kuzum canı gönülden diliyorum Rabbim ilk seferde hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin sana...amin...
ben buhün bi daha kanda gebelik testi yaptırdım... 4 gün önceki değer 2.77 ydi. bugünkü değer 12 . tahlil sonuçlarını yarın göstericem doktora. hamilemiyim sizce... çünkü kanamam başladı

Dun gayet saglikli ama dusuk kalorili bi gun gecirdim kizlar. Acliktan karnim zil calinca da bunlari yedim. Aksam dayanamadim biraz pilav yedim :) yaninda da sebze....burda bebek havuc denen minik minik havuclar var. sanirim bagimlisi oldum.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah gelsin bebişinde hangi yolla gelirse gelsın bence hiiç üzme kendını sağlıklıyız cok şükür öyle düşün
cnm cok gecmıs olsun bende düsük yaptım ama kan pırtılasması cıkmadı dr önlem olsun dıye verdi 10 gun kullanıcam ayrıca bebe asprın folık asıt ve pregeston içiyorum düşük tehlikem var

canım bende önlem amaclı kullanıcam corasprıne korunmayı bıraktıgın an basla dedı cok heyecanlıyım ve endıselıyım inşallah güzel olur her şey.inşallah sende bebeğine sağsalim kavusursun :)

Simdi kizlar. Yum denen seyi anladim yumurtlama olayi sanirim. Ama bu bat nedir :)

Ben çok bilmiyorum canım ama o gün yazdığında hamile olduğuna inanmıştım doktor birşey görmese hamilesin demezdi. 5'in üstünün gebelik olduğunu söylüyorlar tebrik ederim. Kanamanda yerleşme olabilir mi acaba?

ya banada bir cevap yazın. bilgisi olan yokmu

Ben günde 2 sefer yapıyorum. sabah 10:30-11 arası.. Akşam da 6:30-7 arası..
Haftasonu genellikle 3 gibi yapıyorum ama günde sadece 1 tane.. bazende hiç bu şekilde de olur mu?
kuzum sabah yapma... en ideali öğleden sonra 15-18 arası...

e
ben buhün bi daha kanda gebelik testi yaptırdım... 4 gün önceki değer 2.77 ydi. bugünkü değer 12 . tahlil sonuçlarını yarın göstericem doktora. hamilemiyim sizce... çünkü kanamam başladı
evet kuşum değerin 12 ise hamilesin...gözün aydın

8 gün boyunca çok az açık pembe kanamam oldu... dün akşam bir anda kanamam aşırı arttı. kesin düştü dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…