Ben günde 2 sefer yapıyorum. sabah 10:30-11 arası.. Akşam da 6:30-7 arası..link olarak ekleyebiliyorsun canım hatta ben bugün ekledim... haftasonu geç kalkıyorsan sana tavsiyem daha geç yap testini yani 6 gibi
Kuzum canı gönülden diliyorum Rabbim ilk seferde hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin sana...amin...Kızlar ben geldim ama maalesef iyi haberlerle gelmedim gebelik yok adette yok adetin belirtisi de yok. 12. Denemede maalesef olumsuz sonuçlandı. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Benim de imtihanim buymuş belki de kısmetimiz önümüzdeki ay baslayacagimiz tüp bebektedir. Hayırlısı Boyleymis diyorum.
ben buhün bi daha kanda gebelik testi yaptırdım... 4 gün önceki değer 2.77 ydi. bugünkü değer 12 . tahlil sonuçlarını yarın göstericem doktora. hamilemiyim sizce... çünkü kanamam başladıKuzum canı gönülden diliyorum Rabbim ilk seferde hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin sana...amin...
Ağzın bal yesin...Ben diyoruuummmm, bu ay Mogiş ve sen hamiş olacaksınız inşallah :)
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah gelsin bebişinde hangi yolla gelirse gelsın bence hiiç üzme kendını sağlıklıyız cok şükür öyle düşünKızlar ben geldim ama maalesef iyi haberlerle gelmedim gebelik yok adette yok adetin belirtisi de yok. 12. Denemede maalesef olumsuz sonuçlandı. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Benim de imtihanim buymuş belki de kısmetimiz önümüzdeki ay baslayacagimiz tüp bebektedir. Hayırlısı Boyleymis diyorum.
cnm cok gecmıs olsun bende düsük yaptım ama kan pırtılasması cıkmadı dr önlem olsun dıye verdi 10 gun kullanıcam ayrıca bebe asprın folık asıt ve pregeston içiyorum düşük tehlikem var
eklerim kuşum hayırlısı olsunDüzeltme ! 21 Ekim :)
hemen kuzum...hayırlısı diyelim
Canım değer bana az artmış gibi geldi sadece.ya banada bir cevap yazın. bilgisi olanyokmu
banada yardımcı olsan mogamicimeklerim kuşum hayırlısı olsun
Simdi kizlar. Yum denen seyi anladim yumurtlama olayi sanirim. Ama bu bat nedir :)
2 gündür kanamam var. düşük yaptım sandım. ama değerin artması beni yinede umutlandırdıCanım değer bana az artmış gibi geldi sadece.
kuzum sabah yapma... en ideali öğleden sonra 15-18 arası...Ben günde 2 sefer yapıyorum. sabah 10:30-11 arası.. Akşam da 6:30-7 arası..
Haftasonu genellikle 3 gibi yapıyorum ama günde sadece 1 tane.. bazende hiçbu şekilde de olur mu?
evet kuşum değerin 12 ise hamilesin...gözün aydınben buhün bi daha kanda gebelik testi yaptırdım... 4 gün önceki değer 2.77 ydi. bugünkü değer 12 . tahlil sonuçlarını yarın göstericem doktora. hamilemiyim sizce... çünkü kanamam başladı
8 gün boyunca çok az açık pembe kanamam oldu... dün akşam bir anda kanamam aşırı arttı. kesin düştü dedimBen çok bilmiyorum canım ama o gün yazdığında hamile olduğuna inanmıştım doktor birşey görmese hamilesin demezdi. 5'in üstünün gebelik olduğunu söylüyorlar tebrik ederim. Kanamanda yerleşme olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?