adet olur gibi kanamam oldu amae
evet kuşum değerin 12 ise hamilesin...gözün aydın
e
evet kuşum değerin 12 ise hamilesin...gözün aydın
Allah razı olsun canim inşallah hepimize nasip olurKuzum canı gönülden diliyorum Rabbim ilk seferde hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin sana...amin...
Birbirimizi çok iyi anlıyoruz canim rabbim yardımcımız olsun biz ekim 16 randevu aldık bakalımsorma cnm sorma seni çook iyi anlıyorm aynı durumdayz bnm eşimde bana üzülme zamanı var demek bn inanıyorm oluck filan diyo ama senin gibiyim işte o kendini suçlu eksik hissetmesn diye mutlu görünmeye çalışıyorm bi de gecen gün nişana gitmiştik ya emekli öğretmnmiş biri vardı bide doğumuna 3 hft kalan hamile kadın vardı öğrtmn anlatmaya basladı bnm de 7yıl olmadı hamile görünce cıldırırdm ağlardm eşim yeğenlerini sevemezdi kızardm hep diye zaten hamiş kadına çok imrenmiştm öğretmn olan da bana baka baka anlattı ahh ahh sorma diyesim geldi
aslında o konuyu acilen doktorunla konuş...ne olur ne olmaz...ve bolca dinlen canımo aşırı gelen kanamam neydi peki
AminnnnÖyle yapıcam, sizin yerinize bile ısırıcam canlarım. Darısı bize hepimize inşallahhhhhh
Ayy canim iyiki gitmemissin allah korumus ben hipnozlu yonteme inanmiyorum ben bayan dr tedavi oldum esimde hep yanimdaydi seanslardakızlar sımdı bı haber okudum sok oldum ben bu dr makalelerını okurdum hep bır ara gıtmeyı bıle dusunmustum vajınısmus oldugum zaman habere bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s-davasinda-unlu-doktora-hapis-cezasi.756447/
Sen benden umutlu değil misin...o kaddan çalıştım bendeeeeAmin canımmm
acilen gebelik testi yapıyorsun canımKozlar. Adetime 2 gün var ovü testim budur lütfen cevap verin
ne güzel cnm eşim beklemeden yana bu ay 9.deneme oluyo 1 hft var yok adete hiç belirti yok bayramdn snr ve bi de kasımda sperm testini tekrarlatcz snr bizde gün alıcz ama kaan aydosu duydun mu ona mı gitsek diyorz yoksa tüp bebek merkezine mi gitsek bilmiyorm siz nereye aldınız randevuBirbirimizi çok iyi anlıyoruz canim rabbim yardımcımız olsun biz ekim 16 randevu aldık bakalım
Hemen gebelik testi yap, bebis geliyor nasipsee...Kozlar. Adetime 2 gün var ovü testim budur lütfen cevap verin
Mogami bana dön acil lütfenkuzum sabah yapma... en ideali öğleden sonra 15-18 arası...
söyle canım bak yorum yaptım tekrar diyorum gebe olma ihtimalin yüksek....test yapMogami bana dön acil lütfen
Tatlim gebelik testi yapKozlar. Adetime 2 gün var ovü testim budur lütfen cevap verin
Canım kaan aydos u biz agustos da aradık aralık a randevu verebiliriz ancak dedi ve içime sınmedı nedense iki tane tüp bebek merkezine randevu aldık. Burada yeni doktor gelmişti ona gittik o da eşime Çocuklukta geçirdiği hastalıkları sordu eşim brosella geçirmiş o etkilemiş herhalde bakalım gidince detaylı araştırma yaptıracağızne güzel cnm eşim beklemeden yana bu ay 9.deneme oluyo 1 hft var yok adete hiç belirti yok bayramdn snr ve bi de kasımda sperm testini tekrarlatcz snr bizde gün alıcz ama kaan aydosu duydun mu ona mı gitsek diyorz yoksa tüp bebek merkezine mi gitsek bilmiyorm siz nereye aldınız randevu
Esin cocuk istemiyor mu canimKızlar yumoş haftasındayım hatta bu sabah ateşim düştü ama eşim bemden kaçıyoovarsa yoksa yorgunum bu gece napıp edip kandırayım bu ne ya çocuk yapmak için adam kovalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?