- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Hafif hafif var 3 gündür canım perşembe dr kontrolüne gidicembende yeni bebek düşüncesiye rahatlıyorum canım sınavımız böyleymiş çok şükür halimize.kanaman ne duurmda?
Esin cocuk istemiyor mu canim
İstiyor ama sadece istiyor kuru kuru istemekle olmaz ki. Adet olunca da üzülüyor.Esin cocuk istemiyor mu canim
Canim bu gecen gunku ovu tsstinden daha koyu yoksam bebismiiiKozlar. Adetime 2 gün var ovü testim budur lütfen cevap verin
Kandir canim kandirİstiyor ama sadece istiyor kuru kuru istemekle olmaz ki. Adet olunca da üzülüyor.
Esinle konus canim kuru kuru olmaz ben tek basimami yapacagim cocugu deİstiyor ama sadece istiyor kuru kuru istemekle olmaz ki. Adet olunca da üzülüyor.
Kuzum hamis haberi geliyooor az kaldiii...baksana countryrose birazdan verecek nasipse..Kandir canim kandir
InsaAllah insaAllahhhKuzum hamis haberi geliyooor az kaldiii...baksana countryrose birazdan verecek nasipse..çok heyecanliii...
Ayy hadi insallah hamistir arkadas arkasindan da biz geliriz insallahKuzum hamis haberi geliyooor az kaldiii...baksana countryrose birazdan verecek nasipse..çok heyecanliii...
İnşaAllah....içimden bir ses bende bu ay o haberi vereceğim diyor sankilim...:) batin ne zamandi kusum :)Ayy hadi insallah hamistir arkadas arkasindan da biz geliriz insallah
Oleeey...kuzum içimdeki ses sende hamis olacaksin diyor bana... Üzülmek istemem olmazsa ama icimdeki ses baya pozitif haniInsaAllah insaAllahhh
2 ekimde canim seninki ne zaman benimde icimde bi umut var insallah yanilmiyoruzdur canimİnşaAllah....içimden bir ses bende bu ay o haberi vereceğim diyor sankilim...:) batin ne zamandi kusum :)
İnsaAllah kuzum... En geç 7 si benim... Ama bilemiyorum neden böyle hissettim2 ekimde canim seninki ne zaman benimde icimde bi umut var insallah yanilmiyoruzdur canim
Tatlim bu yine ovulasyon testi ama hamilelik testi yapsana artık...Test sonucu bu kızlar pardon ovü bu test yaptım t silik
Silikse silik hamilesin kuzum , oley yaaa... Çok güzel bir haber bu...testini paylassana...Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsiiinnnTatlim bu yine ovulasyon testi ama hamilelik testi yapsana artık...
Hcg testi yaptin mi cnmTest sonucu bu kızlar pardon ovü bu test yaptım t silik
Amin canim hepimiz hamis oluruz hayirlisiyla insallahİnsaAllah kuzum... En geç 7 si benim... Ama bilemiyorum neden böyle hissettiminsaAallah sende verirsin haberi arkandan geliriiiiz...:)
lah razi olsun :)Beklenen adet tarihi demek baş harfleri
Allah razi olsun :)Beklenen adet tarihi demek baş harfleri
InsaAllah hepiniz hamis kalirsiniz canimOleeey...kuzum içimdeki ses sende hamis olacaksin diyor bana... Üzülmek istemem olmazsa ama icimdeki ses baya pozitif hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?