Hadi yaakuzum sabah yapma... en ideali öğleden sonra 15-18 arası...
Amiiin kuzum amiiin...InsaAllah hepiniz hamis kalirsiniz canim
İnşallah Rabbim dua nı kabul eder canım :)InsaAllah hepiniz hamis kalirsiniz canim
Oh güzel haber kuşum , peki daha öncekine benziyor mu göğüs ağrın canım , yoksa ucu filan mı ağrıyor bu sefer.. ?Slm kızlar naslsnz benim göğüslerim feci ağrıyor ve halen adet olmadım
canım bende hala olmadım ama bugun kan testi yaptım negatif cıktı.inşallah senden güzel haberler alırızSlm kızlar naslsnz benim göğüslerim feci ağrıyor ve halen adet olmadım
Oh güzel haber kuşum , peki daha öncekine benziyor mu göğüs ağrın canım , yoksa ucu filan mı ağrıyor bu sefer.. ?
canım bende hala olmadım ama bugun kan testi yaptım negatif cıktı.inşallah senden güzel haberler alırız
cuma güzel haber duyarız inşallah canım kısmet değilmiş demek ki niye adet olmadım onu düşünüp duruyorum bendeKan testini yaptırdım ya ben senden güzel haber bekliyordumben test yapmıcam cumaya kadat negatif görmek istemiyorum
cuma güzel haber duyarız inşallah canım kısmet değilmiş demek ki niye adet olmadım onu düşünüp duruyorum bende
Eğer farklı bir durumsa tatlım umutlan , inşaAllah bebişin gelmiştiiirYok ucu değilde kaşınıyo içten içe bide sancı gibi tutuyor bırakıyo hiç olmazdı
Eğer farklı bir durumsa tatlım umutlan , inşaAllah bebişin gelmiştiiir
belki de canım beklemedeymStres olabilir benim gibi geç yumurtlamış olabilirsiniz canm üzülme olursun olur böyle şeyler arada
belki de canım beklemedeym
hangi marka kullanıyorsun...bizim forumda genel olarak laboquick kullanılıyor...sabah idrarı ile yapma canım 12 den sonra sıvı tüketme ve 4 gibi yap doğru bi sonuç alırsınHadi yaaprespektüsünde oyle yazıyor Die bende saatlerini tutturmaya çalışıyorum bide... su içmiyorum doğru düzgün ne zamandır.
Hafif hafif var 3 gündür canım perşembe dr kontrolüne gidicem
Kozlar. Adetime 2 gün var ovü testim budur lütfen cevap verin
kuşum ulaşırsan tekrar tebriklerimi ilet....burdan da söylüyorum gözün aydın kuşuuuuuuuuuuummm...Nazardan çekiniyorsa eklemeyeyim...kendi bilir eğer ekle derse bilgilerini alır eklerim...Gizo hamile kızlar zaten t'nin silik olduğunu söylemiş bende testini gördüm t silik. Gizocum hamile çok mutluyum. Mogiş gizi hamiş listesine ekleyebilirsin. Yalnız nazar boncuklarınızı ihmal etmeyin kızlar çünkü giz nazardan çok korkuyor daha önceki bebeğini kaybetti diye çok dillendirmek istemiyor. Ben arayıp konuştuğumda eşi bile bilmiyordu gizli konuştu benle kıyamam. Kendimde olmazsa bile ben bu ay onda olduğu için çok mutluyum. Geçen ayda kaygılı için kendim kadar sevinmiştim.
Testinden belliydi hamis oldugu Rabbim sagligiyla sihhatiyle en onemlisi hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaAllahGizo hamile kızlar zaten t'nin silik olduğunu söylemiş bende testini gördüm t silik. Gizocum hamile çok mutluyum. Mogiş gizi hamiş listesine ekleyebilirsin. Yalnız nazar boncuklarınızı ihmal etmeyin kızlar çünkü giz nazardan çok korkuyor daha önceki bebeğini kaybetti diye çok dillendirmek istemiyor. Ben arayıp konuştuğumda eşi bile bilmiyordu gizli konuştu benle kıyamam. Kendimde olmazsa bile ben bu ay onda olduğu için çok mutluyum. Geçen ayda kaygılı için kendim kadar sevinmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?