- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Dun gayet saglikli ama dusuk kalorili bi gun gecirdim kizlar. Acliktan karnim zil calinca da bunlari yedim. Aksam dayanamadim biraz pilav yedim :) yaninda da sebze....burda bebek havuc denen minik minik havuclar var. sanirim bagimlisi oldum.
Aktardan aldim canm yine adetin 3.gunu giderim dedigim gibi kistten korkuyorum ilaci o yuzden almadim sen devam et kist sorunun yoksa ne guzel :)hımmm anladım canım, peki bir daha ne zaman kana bakılacak?aslanpençesini bende duydum, ama şimdi ilaç kullanıyorum ya,olmazsa önmüzdeki ay bende yaparım.aktardanmı aldın aslanpençesini? ayyy ne çok sordum değilmi? :) inşallah düşmüştür prl...
Tebrik ederim arkadasini rabbim nazarlardan korusun sagligiyla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin sira sende insallah sendende guzel haberler alirizGizo hamile kızlar zaten t'nin silik olduğunu söylemiş bende testini gördüm t silik. Gizocum hamile çok mutluyum. Mogiş gizi hamiş listesine ekleyebilirsin. Yalnız nazar boncuklarınızı ihmal etmeyin kızlar çünkü giz nazardan çok korkuyor daha önceki bebeğini kaybetti diye çok dillendirmek istemiyor. Ben arayıp konuştuğumda eşi bile bilmiyordu gizli konuştu benle kıyamam. Kendimde olmazsa bile ben bu ay onda olduğu için çok mutluyum. Geçen ayda kaygılı için kendim kadar sevinmiştim.
Kızlar teşekkürler ama korkularım var rahatlamaya çalışıyorum ama sanki hasta olacakmış gibi bile hissediyorm kalp atış kese bunları bakana kadar rahat edemesem de şükür ediyorum kan testi olcak yarın kısmetse
Kizlar esimin amcasigile gitmistim bebek konusu acildi yine amcam kaynanama hala torun yapan yok herhalde dedi kaynanamda bana utan utan dedi bende utanacak bisey yok ortada hersey kismet dedim of ya bunlar benim moralimi bozuyorlar yine basladilar ya cok sikildim artik sanki benim elimdemi
tebrıkler canım cokcokcok sevındım hayırlısı olsun :):):)Kızlar teşekkürler ama korkularım var rahatlamaya çalışıyorum ama sanki hasta olacakmış gibi bile hissediyorm kalp atış kese bunları bakana kadar rahat edemesem de şükür ediyorum kan testi olcak yarın kısmetse
Sagol canim esimin yaninda akrabalarindan biri gecenlerde yumurtan cilk cikiyor dedi esimde kizdi anneside vardi sizi ilgilendirmez biz istemiyoruz bebek dedi esime soyluyorum gul gec diyor sinirlerim bozuluyor yaCanim Allah sabir versin, bu nedir ya boyle? Esinle konusman lazim. Ne demek utan? Gercekten Allah sabir versin.
canim tebrik ederim insallah salikli bir hamilelik geciririn bu sefer kucaqina almayi nasip ederKızlar teşekkürler ama korkularım var rahatlamaya çalışıyorum ama sanki hasta olacakmış gibi bile hissediyorm kalp atış kese bunları bakana kadar rahat edemesem de şükür ediyorum kan testi olcak yarın kısmetse
Sagol canim esimin yaninda akrabalarindan biri gecenlerde yumurtan cilk cikiyor dedi esimde kizdi anneside vardi sizi ilgilendirmez biz istemiyoruz bebek dedi esime soyluyorum gul gec diyor sinirlerim bozuluyor ya
Tekrar tebrikler , içini ferah tut , inşaAllah Rabbime emanet bebişin... maaşAllah barekAllah SubhanAllahKızlar teşekkürler ama korkularım var rahatlamaya çalışıyorum ama sanki hasta olacakmış gibi bile hissediyorm kalp atış kese bunları bakana kadar rahat edemesem de şükür ediyorum kan testi olcak yarın kısmetse
Eşinle ciddi ciddi konuş çok üzüldüm canım böyle dengesiz bir konuşma tarzı olabilir miBugun esimede dedim hamile olursam 3 ay kimseye demiyecegim boyle yaptiklari icin sende demeyeceksin dedim
Mecbur goruyorum hergun aksam yemekte kaynanamgildeyim of su ev isi olursa biraz uzak olurum gormemcok terbiyesızlermiş canım bence fazla muhattab olma
Yuh artik ya. Gercekten boyle dedi yani. Esin ne diyor bu duruma? Canini sikiyolarsa hic gitme.Kizlar esimin amcasigile gitmistim bebek konusu acildi yine amcam kaynanama hala torun yapan yok herhalde dedi kaynanamda bana utan utan dedi bende utanacak bisey yok ortada hersey kismet dedim of ya bunlar benim moralimi bozuyorlar yine basladilar ya cok sikildim artik sanki benim elimdemi
canim sinirlenme benimde komsu geldi sabah su icin su kesik bizdn goturuyor...bana bebek yokmu bende basimla yok yapiyorum aaaaa neden tenbellerr doktoro gidiyomusun hayir dedim eee neden gitsenee.....sana neee sen kimsin yaa seni tanimam etmem yeni tasindilar sen beni taniyomusunki bana yorumda yapiyosunKizlar esimin amcasigile gitmistim bebek konusu acildi yine amcam kaynanama hala torun yapan yok herhalde dedi kaynanamda bana utan utan dedi bende utanacak bisey yok ortada hersey kismet dedim of ya bunlar benim moralimi bozuyorlar yine basladilar ya cok sikildim artik sanki benim elimdemi
İsten gelsin konusacagim yeter artik esimde kac defa baskalarina annesinin yaninda kizdi ama anlamiyorlarki ofEşinle ciddi ciddi konuş çok üzüldüm canım böyle dengesiz bir konuşma tarzı olabilir mi
Esimin bugun olanlardan haberi yok duysa sinirlenir kaynanamgili hergun goruyorum canim evimiz cok yakin birgun gitmesem ariyorlar niye gelmiyorsun diyeYuh artik ya. Gercekten boyle dedi yani. Esin ne diyor bu duruma? Canini sikiyolarsa hic gitme.
İsten gelsin konusacagim yeter artik esimde kac defa baskalarina annesinin yaninda kizdi ama anlamiyorlarki of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?