2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Dun gayet saglikli ama dusuk kalorili bi gun gecirdim kizlar. Acliktan karnim zil calinca da bunlari yedim. Aksam dayanamadim biraz pilav yedim :) yaninda da sebze....burda bebek havuc denen minik minik havuclar var. sanirim bagimlisi oldum.

:)) canim ben de abd'deyim. O havuclar kan sekerini cok kisa surede yukseltip 15-20 dk sonra karnin kaziniyor hissi verebilir. Dikkat et, bir oturusta cok fazla yeme derim:)

Aktardan aldim canm yine adetin 3.gunu giderim dedigim gibi kistten korkuyorum ilaci o yuzden almadim sen devam et kist sorunun yoksa ne guzel :)

Tebrik ederim arkadasini rabbim nazarlardan korusun sagligiyla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin sira sende insallah sendende guzel haberler aliriz

Canim icini ferah tut. Dua ederek uyumaya calis bugun. Merak etme Allah'in izniyle hersey yolunda gider insallah:)) tebrikler canim:)

Kizlar esimin amcasigile gitmistim bebek konusu acildi yine amcam kaynanama hala torun yapan yok herhalde dedi kaynanamda bana utan utan dedi bende utanacak bisey yok ortada hersey kismet dedim of ya bunlar benim moralimi bozuyorlar yine basladilar ya cok sikildim artik sanki benim elimdemi

Canim Allah sabir versin, bu nedir ya boyle? Esinle konusman lazim. Ne demek utan? Gercekten Allah sabir versin.

tebrıkler canım cokcokcok sevındım hayırlısı olsun :):):)

Canim Allah sabir versin, bu nedir ya boyle? Esinle konusman lazim. Ne demek utan? Gercekten Allah sabir versin.
Sagol canim esimin yaninda akrabalarindan biri gecenlerde yumurtan cilk cikiyor dedi esimde kizdi anneside vardi sizi ilgilendirmez biz istemiyoruz bebek dedi esime soyluyorum gul gec diyor sinirlerim bozuluyor ya

canim tebrik ederim insallah salikli bir hamilelik geciririn bu sefer kucaqina almayi nasip eder rabbim..arkandanda topicdekiler gelir insaallaahh

Sagol canim esimin yaninda akrabalarindan biri gecenlerde yumurtan cilk cikiyor dedi esimde kizdi anneside vardi sizi ilgilendirmez biz istemiyoruz bebek dedi esime soyluyorum gul gec diyor sinirlerim bozuluyor ya

cok terbiyesızlermiş canım bence fazla muhattab olma

Tekrar tebrikler , içini ferah tut , inşaAllah Rabbime emanet bebişin... maaşAllah barekAllah SubhanAllah

Yuh artik ya. Gercekten boyle dedi yani. Esin ne diyor bu duruma? Canini sikiyolarsa hic gitme.

canim sinirlenme benimde komsu geldi sabah su icin su kesik bizdn goturuyor...bana bebek yokmu bende basimla yok yapiyorum aaaaa neden tenbellerr doktoro gidiyomusun hayir dedim eee neden gitsenee.....sana neee sen kimsin yaa seni tanimam etmem yeni tasindilar sen beni taniyomusunki bana yorumda yapiyosun

Seni doldurusa getirmek istemiyorum canim ama stres hamile kalmayi engelleyen bir faktor. Ayrica bu insanlar, niliyorum esinin ailesi, ama kotu niyetli insanlar gibi. Bunlarin yanlarinda pek durma. Hatta verdikleri seyleri yeme icme. Allah yardimcin olsun.
İsten gelsin konusacagim yeter artik esimde kac defa baskalarina annesinin yaninda kizdi ama anlamiyorlarki of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…