onlara neymis canim bizim cocugumuz oluyormu olmuyormu ne ilgilendirir tovbe tovbe zorla sinir bozuyorlarcanim sinirlenme benimde komsu geldi sabah su icin su kesik bizdn goturuyor...bana bebek yokmu bende basimla yok yapiyorum aaaaa neden tenbellerr doktoro gidiyomusun hayir dedim eee neden gitsenee.....sana neee sen kimsin yaa seni tanimam etmem yeni tasindilar sen beni taniyomusunki bana yorumda yapiyosun
Gitmek zorunda degilsin. Ne etik olarak ne dinen. Hic bir mecburiyetin yok inan bana. Ya da iki gune bi gidiyosan uc gune cikar. Dort gune cikar. Ayetel kursi, felak, nas oku onlarin yanina giderken ve yanlarindan ayrilirken.Esimin bugun olanlardan haberi yok duysa sinirlenir kaynanamgili hergun goruyorum canim evimiz cok yakin birgun gitmesem ariyorlar niye gelmiyorsun diye
Amin canim ev alma durumumuz var alirsak uzak olacagiz o zaman sik gormem taniyan tanimayan herkes soruyor biliyorum stres en buyuk etken gelde bunlara anlat anlasalar zaten boyle konusmaLar gecenlerde biri bana ot verdi niye veriyorsun dedim cocugun olsun diye dedi gelde sinirlenme ben istedimmi senden dedim ben dusunmuyorum cocuk dedim kaynanam aldi otu eve getimedim duruyor ordaSeni doldurusa getirmek istemiyorum canim ama stres hamile kalmayi engelleyen bir faktor. Ayrica bu insanlar, niliyorum esinin ailesi, ama kotu niyetli insanlar gibi. Bunlarin yanlarinda pek durma. Hatta verdikleri seyleri yeme icme. Allah yardimcin olsun.
Ayetel kursiyi hergun okuyorum canim felak nas ta okurum tesekkur ederim yemege beraberiz canim esime diyorum ayrilalim diye yok diyor ben evimde esime yemek yapmak istiyorum hehalde ailesi kirilir diye ayrilmak istemiyor sabir diyorum yilbasindan sonra insallah evi alirizGitmek zorunda degilsin. Ne etik olarak ne dinen. Hic bir mecburiyetin yok inan bana. Ya da iki gune bi gidiyosan uc gune cikar. Dort gune cikar. Ayetel kursi, felak, nas oku onlarin yanina giderken ve yanlarindan ayrilirken.
canım çok sevindim maşşalahKızlar teşekkürler ama korkularım var rahatlamaya çalışıyorum ama sanki hasta olacakmış gibi bile hissediyorm kalp atış kese bunları bakana kadar rahat edemesem de şükür ediyorum kan testi olcak yarın kısmetse
Haklisin canim bi hamile kalayim gorsunler nazimi ondan sonra bidaha bebek diye tutturacaklarmi bakalimBaya stresli konusmalar kızlar boşver in kaynanalari olacak bebisleri dusunun onlar olmasa bizim kocisler nasıl olacaktı stres yok huzur mutluluk oyunu var gelecek bebislerimiz var şimdi birbirimize destek olalim şu süreci atlatalim ondan sonra nazlanalim nazlar gibi
olma inşallah canım olma.. ya siz ne kadar bağımlıklık yapıyorsunuz bak okudum durdum yazmadım biraz toparlandım gene buradyımSlm kızlar naslsnz benim göğüslerim feci ağrıyor ve halen adet olmadım
Oyyy gözü aydınn olsun Raabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahhhGizo hamile kızlar zaten t'nin silik olduğunu söylemiş bende testini gördüm t silik. Gizocum hamile çok mutluyum. Mogiş gizi hamiş listesine ekleyebilirsin. Yalnız nazar boncuklarınızı ihmal etmeyin kızlar çünkü giz nazardan çok korkuyor daha önceki bebeğini kaybetti diye çok dillendirmek istemiyor. Ben arayıp konuştuğumda eşi bile bilmiyordu gizli konuştu benle kıyamam. Kendimde olmazsa bile ben bu ay onda olduğu için çok mutluyum. Geçen ayda kaygılı için kendim kadar sevinmiştim.
dua et canım... yarın belli olacak... ben düşük yaptım sandım. bugün bi kere daha kan testi yaptım. değerim 2.77 den 12 ye yükselmiş. sonucu görünce şaşırdım... çünkü pazar günü gece çok kanamam oldu... bugün azaldıHeyecanlandim insaAllah hamissindir
olma inşallah canım olma.. ya siz ne kadar bağımlıklık yapıyorsunuz bak okudum durdum yazmadım biraz toparlandım gene buradyım
dua et canım... yarın belli olacak... ben düşük yaptım sandım. bugün bi kere daha kan testi yaptım. değerim 2.77 den 12 ye yükselmiş. sonucu görünce şaşırdım... çünkü pazar günü gece çok kanamam oldu... bugün azaldı
Canım ne oldu çok merak ediyordum seni hamilemisin[/QUO
doktor 2.77 ye gebesin demişti ama değerim çok düşüktü... şimdi değerim yükselmiş. 12 olmuş... kanamam olunca düşük yaptım sanmıştım. bayada üzülmüştüm... yarın sonuçları doktora göstericem
şu anda azaldı kanamam ama hala devam ediyo...Ayy sevindim canm inşallah bebeğin seninledir kanaman ne kadar sürdü halen devam ediyorum
şu anda azaldı kanamam ama hala devam ediyo...
hamile olupta benim gibi adet görür gibi kanaması olan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?