2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

onlara neymis canim bizim cocugumuz oluyormu olmuyormu ne ilgilendirir tovbe tovbe zorla sinir bozuyorlar

Esimin bugun olanlardan haberi yok duysa sinirlenir kaynanamgili hergun goruyorum canim evimiz cok yakin birgun gitmesem ariyorlar niye gelmiyorsun diye
Gitmek zorunda degilsin. Ne etik olarak ne dinen. Hic bir mecburiyetin yok inan bana. Ya da iki gune bi gidiyosan uc gune cikar. Dort gune cikar. Ayetel kursi, felak, nas oku onlarin yanina giderken ve yanlarindan ayrilirken.

Amin canim ev alma durumumuz var alirsak uzak olacagiz o zaman sik gormem taniyan tanimayan herkes soruyor biliyorum stres en buyuk etken gelde bunlara anlat anlasalar zaten boyle konusmaLar gecenlerde biri bana ot verdi niye veriyorsun dedim cocugun olsun diye dedi gelde sinirlenme ben istedimmi senden dedim ben dusunmuyorum cocuk dedim kaynanam aldi otu eve getimedim duruyor orda

Baya stresli konusmalar kızlar boşver in kaynanalari olacak bebisleri dusunun onlar olmasa bizim kocisler nasıl olacaktı stres yok huzur mutluluk oyunu var gelecek bebislerimiz var şimdi birbirimize destek olalim şu süreci atlatalim ondan sonra nazlanalim nazlar gibi

Gitmek zorunda degilsin. Ne etik olarak ne dinen. Hic bir mecburiyetin yok inan bana. Ya da iki gune bi gidiyosan uc gune cikar. Dort gune cikar. Ayetel kursi, felak, nas oku onlarin yanina giderken ve yanlarindan ayrilirken.
Ayetel kursiyi hergun okuyorum canim felak nas ta okurum tesekkur ederim yemege beraberiz canim esime diyorum ayrilalim diye yok diyor ben evimde esime yemek yapmak istiyorum hehalde ailesi kirilir diye ayrilmak istemiyor sabir diyorum yilbasindan sonra insallah evi aliriz

canım çok sevindim maşşalah sağlıklı olsun inşallah tatlım bak seni hissediyordum sen rahat ol, bebiş güzelce tutunsun sana sonra bana da dua et öptüm seni Giz.. en azından sevinebildim sana ve ben toparlandım gibi şimdi..

Haklisin canim bi hamile kalayim gorsunler nazimi ondan sonra bidaha bebek diye tutturacaklarmi bakalim

Oyyy gözü aydınn olsun Raabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

Heyecanlandim insaAllah hamissindir
dua et canım... yarın belli olacak... ben düşük yaptım sandım. bugün bi kere daha kan testi yaptım. değerim 2.77 den 12 ye yükselmiş. sonucu görünce şaşırdım... çünkü pazar günü gece çok kanamam oldu... bugün azaldı

Canım ne oldu çok merak ediyordum seni hamilemisin

nasıl olsa düşük yapmışımdır diye sonuçları beklemeden eve geldim... akşam sonuçlara netten bakınca şok oldum. doktor hala görmedi sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…