- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
nasıl olsa düşük yapmışımdır diye sonuçları beklemeden eve geldim... akşam sonuçlara netten bakınca şok oldum. doktor hala görmedi sonuçları
Canm umutsuzlsndrmak istemem yengem gördü sonra düşük oldu daha dün düşük yaptı
Sen benden umutlu değil misin...o kaddan çalıştım bendeeee
ben zaten ümidi kesmiştim... kesin düştü dedim... kanamanın en yoğun gününü atlattım... pazar günü akşam başladı kanamam. hemde baya bir kanamam oldu. pazarteside yoğundu kanamam. bugün azaldı. testide bugün yaptırdım... bu kadar kanamadan sonra değerin düşmesi gerekmizmiydi... 2.77 den 12 ye çıkmış. ve hala yükseliyo
Yarın senden güzel habetr alırız inşallah ama değerin düşük nu hoşuma gitmedidış yada kimyasal gebelik olabilir inşallah yanılırım
Canm evde hiç idrar testi yaptınmı
ben net gebe kaldığım tarihi biliyorum. daha 17 günlük... 17 günlüğe göre bu değer azmı
3 gün sonra canımBence az canm ama yinede senden umutluyum 2.77 ili 12 arasında kaç gün var canm kaç gün sonra ikinci tasti yaptın
değerim 2.77 çıkmadan önce yapmıştım. sonra yapmadım. kimyasal gebelikte değer düşermiş diye okudum
Selam tospam kuzenin bebisini sevdin mi isirdinmi totosundanSelam hatun kişiler :)
Canim batin ne zamandi3 gün sonra canım
o zaman negatif gösterdi. bir gün sonrada kanda baktırmıştım 2.77 çıkmıştı... iki kan değerim arasında 3 gün var. sence azmıCanm o zaman testin pozitifi mi gösterdi idrarda
son adet tarihim 22 ağustos.24 günde bir hasta oluyorum. çokta düzenlidir adetimCanim batin ne zamandi
Selam tospam kuzenin bebisini sevdin mi isirdinmi totosundan
3 gün sonra canım
Benden de selammmmmmm :) Kızlar kızlar napıyosunuz :)Selam hatun kişiler :)
Canim adet olmamissin sevindim insallah 9 ay gelmez kirmizilarinCanm o zaman testin pozitifi mi gösterdi idrarda
Benden de selammmmmmm :) Kızlar kızlar napıyosunuz :)
aynı şeyi bende düşündüm... muhtemelen doktor bir kere daha kan testi ister. ona göre sonuç belli olur. İNŞAALLAH düşmemiştir...A öylemi ben daha fazla düşünüyordum yani değer katlanmış ama keşke aradaki 3 günde idrarla baksaydın belki de daha çok yükseldi kanamadan sonra düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?