2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Degerin biraz dusuk gibi geldi canim yarin bi dr git bence canim insallah bebisin seninledir
değerim 3 günde 2.77 den 12 ye çıkmış... düşükmü gerçekten... bi dünya kanamam oldu bide

İnşallah canm benim ben gündüz takip edemiyorum geçmişi de okuyamıyorum yarın akşam yaz bana sonucunu çok merak ederim sonra
aynı şeyi bende düşündüm... muhtemelen doktor bir kere daha kan testi ister. ona göre sonuç belli olur. İNŞAALLAH düşmemiştir...

Tebrik ederim arkadaşım inşaallah kucağına alacaksın bebeğini kalp atışını değil sadece ağlamalarını da duyacaksın bizlere de dua et:)

Tebrik ederim arkadaşım inşaallah kucağına alacaksın bebeğini kalp atışını değil sadece ağlamalarını da duyacaksın bizlere de dua et:)

İnşallah canm benim ben gündüz takip edemiyorum geçmişi de okuyamıyorum yarın akşam yaz bana sonucunu çok merak ederim sonra
tamam canım yazarım... zaten bende gündüz giremiyorum... İNŞAALLAH hafızlığa başlayacağım... kursla talebelerle uğraşıyorum... hamiş olursam daha çok ezber yaparım bi-iznillah

Oh aman iyi ol :) Napalım hayat müşterek, biz de çekiyoruz onları yeri geliyo. Adet öncesi ben lanetin teki oluyorum mesela, sağolsun senin reglin mi geliyo diyo hemen ve alttan alıyo o birkaç gün
Neyse ki anlayışla karşılıyorlar :) Sen kimin bebişini sevdin bakim bugün :)

Ne zaman oldu kanaman canim biraz dusuk geldi bana canim yarin bi dr gitsene canim
bugün doktora gittim yarında tahlil sonuçlarımı göstericem... 3günde 2.77 den 12 ye çıkmış... umudumu yitirmişken yeniden umutlandım... bakalım hayırlısı.kanamam pazar ve pazartesi yoğundu. bugün azalmaya başladı... zaten bugün doktor alttan muayene etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…