Evetttt bugün çok iyiyim şükür kocam saolsun nazımı çekiyor günlerdir :)İyilik canımmm, sende ne var ne yok? Asabiyetin geçti mi bakim?
Degerin biraz dusuk gibi geldi canim yarin bi dr git bence canim insallah bebisin seninledirson adet tarihim 22 ağustos.24 günde bir hasta oluyorum. çokta düzenlidir adetim
İNŞAALLAH canım benimCanim adet olmamissin sevindim insallah 9 ay gelmez kirmizilarin
Canim adet olmamissin sevindim insallah 9 ay gelmez kirmizilarin
Dualarim seninle canimİnşallah olmam dua edin kızlar
değerim 3 günde 2.77 den 12 ye çıkmış... düşükmü gerçekten... bi dünya kanamam oldu bideDegerin biraz dusuk gibi geldi canim yarin bi dr git bence canim insallah bebisin seninledir
Sen bu ay hamişsin Allahın izniyle..Daha önce de söylemiştim :)İnşallah olmam dua edin kızlar
İnsallah seninde bebisin olur totosundan isirirsin tum isteyen herkesin olsun insallahAyyyy sevmez miyimmm? Kokladım, öptüm geldim süt kokulu bebeği :) Pıtır pıtır yürüyo, kendi çapında konuşuyo falan kuzum. Çok güzeldi :)
aynı şeyi bende düşündüm... muhtemelen doktor bir kere daha kan testi ister. ona göre sonuç belli olur. İNŞAALLAH düşmemiştir...
Evetttt bugün çok iyiyim şükür kocam saolsun nazımı çekiyor günlerdir :)
Tebrik ederim arkadaşım inşaallah kucağına alacaksın bebeğini kalp atışını değil sadece ağlamalarını da duyacaksın bizlere de dua et:)Kızlar teşekkürler ama korkularım var rahatlamaya çalışıyorum ama sanki hasta olacakmış gibi bile hissediyorm kalp atış kese bunları bakana kadar rahat edemesem de şükür ediyorum kan testi olcak yarın kısmetse
Tebrik ederim arkadaşım inşaallah kucağına alacaksın bebeğini kalp atışını değil sadece ağlamalarını da duyacaksın bizlere de dua et:)Kızlar teşekkürler ama korkularım var rahatlamaya çalışıyorum ama sanki hasta olacakmış gibi bile hissediyorm kalp atış kese bunları bakana kadar rahat edemesem de şükür ediyorum kan testi olcak yarın kısmetse
Ne zaman oldu kanaman canim biraz dusuk geldi bana canim yarin bi dr gitsene canimdeğerim 3 günde 2.77 den 12 ye çıkmış... düşükmü gerçekten... bi dünya kanamam oldu bide
İnsallah seninde bebisin olur totosundan isirirsin tum isteyen herkesin olsun insallah
tamam canım yazarım... zaten bende gündüz giremiyorum... İNŞAALLAH hafızlığa başlayacağım... kursla talebelerle uğraşıyorum... hamiş olursam daha çok ezber yaparım bi-iznillahİnşallah canm benim ben gündüz takip edemiyorum geçmişi de okuyamıyorum yarın akşam yaz bana sonucunu çok merak ederim sonra
Neyse ki anlayışla karşılıyorlar :) Sen kimin bebişini sevdin bakim bugün :)Oh aman iyi ol :) Napalım hayat müşterek, biz de çekiyoruz onları yeri geliyo. Adet öncesi ben lanetin teki oluyorum mesela, sağolsun senin reglin mi geliyo diyo hemen ve alttan alıyo o birkaç gün
bugün doktora gittim yarında tahlil sonuçlarımı göstericem... 3günde 2.77 den 12 ye çıkmış... umudumu yitirmişken yeniden umutlandım... bakalım hayırlısı.kanamam pazar ve pazartesi yoğundu. bugün azalmaya başladı... zaten bugün doktor alttan muayene ettiNe zaman oldu kanaman canim biraz dusuk geldi bana canim yarin bi dr gitsene canim
Neyse ki anlayışla karşılıyorlar :) Sen kimin bebişini sevdin bakim bugün :)
Sen bu ay hamişsin Allahın izniyle..Daha önce de söylemiştim :)
Sen bu ay hamişsin Allahın izniyle..Daha önce de söylemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?