Haber ver mutlaka canim insallah bebisin seninledirbugün doktora gittim yarında tahlil sonuçlarımı göstericem... 3günde 2.77 den 12 ye çıkmış... umudumu yitirmişken yeniden umutlandım... bakalım hayırlısı
İNŞAALLAH... ALLAH razı olsun canlarım...Haber ver mutlaka canim insallah bebisin seninledir
İyi calismalar canimBugün çalışma başlıyor bizde kıslar, dün gece bildiğiniz gibi baş ağrımdan geberiyodum, olamadı o yüzden. Bugün testim de koyulaştı. 1 hafta Allah güç versin bize
tamam canım yazarım... zaten bende gündüz giremiyorum... İNŞAALLAH hafızlığa başlayacağım... kursla talebelerle uğraşıyorum... hamiş olursam daha çok ezber yaparım bi-iznillah
Ayetel kursiyi hergun okuyorum canim felak nas ta okurum tesekkur ederim yemege beraberiz canim esime diyorum ayrilalim diye yok diyor ben evimde esime yemek yapmak istiyorum hehalde ailesi kirilir diye ayrilmak istemiyor sabir diyorum yilbasindan sonra insallah evi aliriz
Bugün çalışma başlıyor bizde kıslar, dün gece bildiğiniz gibi baş ağrımdan geberiyodum, olamadı o yüzden. Bugün testim de koyulaştı. 1 hafta Allah güç versin bize
İyi calismalar canim
Hadde bakalım tospam tutur bu sefer
kaç gündür calısma yapmıyordunuz canımSağol tatlım
Amin canim sizinle konusunca rahatladim tesekkur ederimInsallah ev isiniz hallolur da sen de istedigin bi hayat yasarsin kocanla canim.
İnşallah canımcımmm
İnşallah canım Rabbim tez zamanda nasip etsin :)İnşallah canm evet sen hep diyodun sen bu ay hamiş kalacan umutluyum diye inşallah dediğin çıkar
Dualarm sizinle inşallah sen ve diğer arkadaşlarım ay kandili unuttumbide ben en kısa zamanda hamiş kalırız
Teşekkür ederim canım her geçen gün daha iyi oluyorum :) Sen nasılsın?nilgunuk nasilsin canim
Kendi bebeğini de sevip koklarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :) Haydi koşş çalışmaya koşş koşşşKuzenimin oğlunu, 1.5 yaşında, en tatlı zamanları. Kokladım geldim kuzuyu
İnşallah canım Rabbim tez zamanda nasip etsin :)
kaç gündür calısma yapmıyordunuz canım
Bende iyiyim canim iyi olmana sevindimTeşekkür ederim canım her geçen gün daha iyi oluyorum :) Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?