keskem kanamanın bittiği gün bir calısma yapsaydınız spermcikler yenilenrdi Rabbim inşaAllah nasip eder canımÇok gündür canım, regliydim zaten, polipten dolayı 11-12 gün kanamam oldu bu ay. Bugün de 13. gün işte. 2-3 gündür tam anlamıyla kanamam durdu.
Kendi bebeğini de sevip koklarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :) Haydi koşş çalışmaya koşş koşşş
keskem kanamanın bittiği gün bir calısma yapsaydınız spermcikler yenilenrdi Rabbim inşaAllah nasip eder canım
Ne güzel yahuu bende çok geç yatarım ama benim kociş erken uyuyanlardanAmin canım. Çalışmaya var daha, biz çift olarak çok geç yatarız. 1-2 gibi olur o iş
Bizde 1 -2 gibi calisma yaptik bu aralar esimin isine gore degisiyor vardiyali calisiyorAmin canım. Çalışmaya var daha, biz çift olarak çok geç yatarız. 1-2 gibi olur o iş
Elif tatlım nasıl gidiyor hamilelik sorun yoktur inşallah :)keskem kanamanın bittiği gün bir calısma yapsaydınız spermcikler yenilenrdi Rabbim inşaAllah nasip eder canım
Ohhhh keyfe bakÇalismadan sonra ayaklarimi dikip buraya takilmaya bayiliyorum ☺☺
Çalismadan sonra ayaklarimi dikip buraya takilmaya bayiliyorum ☺☺
Bende laboquick kullanılıyorum.. Kullanıom kullanıyorum bitmiohangi marka kullanıyorsun...bizim forumda genel olarak laboquick kullanılıyor...sabah idrarı ile yapma canım 12 den sonra sıvı tüketme ve 4 gibi yap doğru bi sonuç alırsın
Hergun ayni saatte yap canim bende laboquick kullaniyorum 2 aydir ikisinde de pozitifi yakaladimBende laboquick kullanılıyorum.. Kullanıom kullanıyorum bitmiosabah idrarı ile yapmıyorum bundan sonra o şekilde günde 1 defa yapayım.. Bu zamana kadar belki de o yüzden anlayamadım..
Ooo.. Çok iyiymiş... Senin adına çok sevindim.. Vallahi ben bayağı zamandır eşit çizikleri yakalamaya çalışıom ama bi denk düşmedi..Hergun ayni saatte yap canim bende laboquick kullaniyorum 2 aydir ikisinde de pozitifi yakaladim
Bizde 1 -2 gibi calisma yaptik bu aralar esimin isine gore degisiyor vardiyali calisiyor
Ne güzel yahuu bende çok geç yatarım ama benim kociş erken uyuyanlardanBen yatağa geçtiğimde o bir kışlık uykusunu almış oluyor haliyle dinlenmiş oluyor, dürtme işi de bana kalıyor önceden randevulaşıyoruz çoğu zaman
hahahahah
Kızlar ben kaçar iyi geceler öptüm
Çalismadan sonra ayaklarimi dikip buraya takilmaya bayiliyorum ☺☺
Canim hergun yaptin mi farkli saatlerde mi yaptin acabaOoo.. Çok iyiymiş... Senin adına çok sevindim.. Vallahi ben bayağı zamandır eşit çizikleri yakalamaya çalışıom ama bi denk düşmedi..bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?