2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Amin canım. Çalışmaya var daha, biz çift olarak çok geç yatarız. 1-2 gibi olur o iş
Ne güzel yahuu bende çok geç yatarım ama benim kociş erken uyuyanlardan Ben yatağa geçtiğimde o bir kışlık uykusunu almış oluyor haliyle dinlenmiş oluyor, dürtme işi de bana kalıyor önceden randevulaşıyoruz çoğu zaman
hahahahah

hangi marka kullanıyorsun...bizim forumda genel olarak laboquick kullanılıyor...sabah idrarı ile yapma canım 12 den sonra sıvı tüketme ve 4 gibi yap doğru bi sonuç alırsın
Bende laboquick kullanılıyorum.. Kullanıom kullanıyorum bitmio sabah idrarı ile yapmıyorum bundan sonra o şekilde günde 1 defa yapayım.. Bu zamana kadar belki de o yüzden anlayamadım..

Bende laboquick kullanılıyorum.. Kullanıom kullanıyorum bitmio sabah idrarı ile yapmıyorum bundan sonra o şekilde günde 1 defa yapayım.. Bu zamana kadar belki de o yüzden anlayamadım..
Hergun ayni saatte yap canim bende laboquick kullaniyorum 2 aydir ikisinde de pozitifi yakaladim

Hergun ayni saatte yap canim bende laboquick kullaniyorum 2 aydir ikisinde de pozitifi yakaladim
Ooo.. Çok iyiymiş... Senin adına çok sevindim.. Vallahi ben bayağı zamandır eşit çizikleri yakalamaya çalışıom ama bi denk düşmedi.. bakalım hayırlısı...

Bir kışlık Olsun sen dürt napalım canım :) Biz de iyice geyiğe vurduk, gülen yüz günü mü bugün diye soruyı bugün bana Gülen yüz dediği de telefondaki uygulamada en iyi yumoş günü çiçek sembolüyle gösteriliyo, onu diyo gülen yüz diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…