Burda hamile bi arkadas iliskiden sonra yuz ustu yatin diyordu ben bu ay 10 dk falan oyle yattim sonra birazda sirt ustuBen de öyleyim yaa, dikip bisiklet çevirme hareketi yapıyorum. Gece gece uyku sıfır ondan sonra :)
Burda hamile bi arkadas iliskiden sonra yuz ustu yatin diyordu ben bu ay 10 dk falan oyle yattim sonra birazda sirt ustu
Evlendiğimiz geceden kalma saten bi geceliğim var, zaten başka da yok o tarz seksi şeyim. Gidip onu giyeyim bari bugün. Olur da bi gün bebiş olursa söylerim yavrum bak sen bu geceliğin meyvesisin diyeAnnenin tek seksi şeyİ buydu derim
Yaaa? Hadi bakalım onu da deneyelim o zaman :)
Kiz alemsin gece gece guldurdun beni rabbim senin yuzunude guldursun insallah bebis versin gobusune ekimde hamis olursun insallah
Slm kızlar benim koca raporlu işe gitmiyo bu günler o yüzden pek giremiyorum birkaç gündür.kimler hamile kimler şüpeli merak ettim
Kiz daha ne duruyorsun hadi calismaya bakalim bizi teyze yap)))) amin canımmmmm
Selam canım hoşgeldin :) Hamiş yok sanırım, bugün geçmişi okuyamadım ben de.[/QU. Nasılsın tosbaga sende durumlar nasıl
canm gidip doktora görünseydin ya böle testle ne anlıcaksın ki? çok kanama olması iyi değildua et canım... yarın belli olacak... ben düşük yaptım sandım. bugün bi kere daha kan testi yaptım. değerim 2.77 den 12 ye yükselmiş. sonucu görünce şaşırdım... çünkü pazar günü gece çok kanamam oldu... bugün azaldı
Kiz daha ne duruyorsun hadi calismaya bakalim bizi teyze yap
Selam canimSlm kızlar benim koca raporlu işe gitmiyo bu günler o yüzden pek giremiyorum birkaç gündür.kimler hamile kimler şüpeli merak ettim
Nasılsınız kızlarTamam gidicem az sonraaaa giyinmeyeee
İyiyiz tatlim sen nasilsinNasılsınız kızlar
Ayyy inşaallah hamiledir.bende adetin dördüncü günündeyim bugün dün bitmişti bugün kahverengi leke geldi.bişey sorcam sağan kürüne başlamak istiyorum araştırdım ama farklı farklı şeyler yazıyo nezaman başlayabilirim biliyomusunSelam canimLovely35 supheli bi arkadasimiz hamile lovely in arkadasi giz
Hahahahahh iyi güldüm gece gece tek seksi gecelikTamam gidicem az sonraaaa giyinmeyeee
İyiyim cnm bende çekap yaptırdık eşimle guatırımda 3 tane nodül çıktı bel filmindede L4 ve L5 diskleri arasında daralma ve aşınma çıktı.MR istedi doktor ama 1 ay sonraya randevu veriyo radyolojiler o yüzden tam tedaviye başlanmadı izne gittigimizde kadındoğum uzmanında muayene olcam çocuk için bir mani varmı diyeİyiyiz tatlim sen nasilsin
tebrikler canm :)Kozlar. Adetime 2 gün var ovü testim budur lütfen cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?