2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kiz alemsin gece gece guldurdun beni rabbim senin yuzunude guldursun insallah bebis versin gobusune ekimde hamis olursun insallah

Slm kızlar benim koca raporlu işe gitmiyo bu günler o yüzden pek giremiyorum birkaç gündür.kimler hamile kimler şüpeli merak ettim

Selam canım hoşgeldin :) Hamiş yok sanırım, bugün geçmişi okuyamadım ben de.

canm gidip doktora görünseydin ya böle testle ne anlıcaksın ki? çok kanama olması iyi değil

Selam canim Lovely35 supheli bi arkadasimiz hamile lovely in arkadasi giz
Ayyy inşaallah hamiledir.bende adetin dördüncü günündeyim bugün dün bitmişti bugün kahverengi leke geldi.bişey sorcam sağan kürüne başlamak istiyorum araştırdım ama farklı farklı şeyler yazıyo nezaman başlayabilirim biliyomusun

Tamam gidicem az sonraaaa giyinmeyeee
Hahahahahh iyi güldüm gece gece tek seksi gecelik Bende bi sürü var da noluyo sanki y adam uyuyo yada klima yüzünden giyemiyorum yaz günü uzun pijamalarla yattım o klima yüzünden Amannnn ne gerek varmış zaten üstümde mi duruyormuş çıkıyormuş Bunlar da benim kocanın lafları

İyiyiz tatlim sen nasilsin
İyiyim cnm bende çekap yaptırdık eşimle guatırımda 3 tane nodül çıktı bel filmindede L4 ve L5 diskleri arasında daralma ve aşınma çıktı.MR istedi doktor ama 1 ay sonraya randevu veriyo radyolojiler o yüzden tam tedaviye başlanmadı izne gittigimizde kadındoğum uzmanında muayene olcam çocuk için bir mani varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…