Adetin 7. Gunu baslaniyor canim disi kahverengi ici beyaz sogan olacak 2 su bardagi klorsuz suyu kaynatacaksin sogani dorde bolup icine at 5 dk agzi kapali kaynat sonra ilimaya birak tadi basta biraz kotu ama sonra alisiyorsun sabah aksam ac karnina ic 15 gun boyunca 15 gunu gecmesinAyyy inşaallah hamiledir.bende adetin dördüncü günkaynatacaksin dün bitmişti bugün kahverengi leke geldi.bişey sorcam sağan kürüne başlamak istiyorum araştırdım ama farklı farklı şeyler yazıyo nezaman başlayabilirim biliyomusun
Geçmiş olsun canım..Bence hamilelikten önce belindeki sorunun tedavisine bak kardeşimde de aynı sorun var tedavi olamadan hamile kaldı epey zorluyor..İyiyim cnm bende çekap yaptırdık eşimle guatırımda 3 tane nodül çıktı bel filmindede L4 ve L5 diskleri arasında daralma ve aşınma çıktı.MR istedi doktor ama 1 ay sonraya randevu veriyo radyolojiler o yüzden tam tedaviye başlanmadı izne gittigimizde kadındoğum uzmanında muayene olcam çocuk için bir mani varmı diye
Aynen benim kocada ne gerek var bunlara der ben zaten seksimişimHahahahahh iyi güldüm gece gece tek seksi gecelikBende bi sürü var da noluyo sanki y adam uyuyo yada klima yüzünden giyemiyorum yaz günü uzun pijamalarla yattım o klima yüzünden Amannnn ne gerek varmış zaten üstümde mi duruyormuş çıkıyormuş Bunlar da benim kocanın lafları
Gecmis olsun canim turkiyeye mi geleceksin git tabi canim insallah bir sorun yokturİyiyim cnm bende çekap yaptırdık eşimle guatırımda 3 tane nodül çıktı bel filmindede L4 ve L5 diskleri arasında daralma ve aşınma çıktı.MR istedi doktor ama 1 ay sonraya randevu veriyo radyolojiler o yüzden tam tedaviye başlanmadı izne gittigimizde kadındoğum uzmanında muayene olcam çocuk için bir mani varmı diye
Bende biryerde böyle okudum ama yumurtlama günlerine denk geliyo zararı olmazmı diye şüpede kaldımAdetin 7. Gunu baslaniyor canim disi kahverengi ici beyaz sogan olacak 2 su bardagi klorsuz suyu kaynatacaksin sogani dorde bolup icine at 5 dk agzi kapali kaynat sonra ilimaya birak tadi basta biraz kotu ama sonra alisiyorsun sabah aksam ac karnina ic 15 gun boyunca 15 gunu gecmesin
Evet Türkiyeye gelcez bu hafta.gittigmizde bir özel hastanede muayene olcam.4 ay önce simir testim temiz çıkmıştı ama çocuk için muayene olmamıştım merak ediyorum kirs falan varmı diyeGecmis olsun canim turkiyeye mi geleceksin git tabi canim insallah bir sorun yoktur
Evet canım hergün yaptım.. Sadece hafta sonları sıkıntılı olmuştu.. Ama genel olarak hafraiçihergün hemen hemen aynı saatlerde yaptım. En fazla 10-15 dk fark vardır aralarında...Canim hergun yaptin mi farkli saatlerde mi yaptin acaba
Ben yaptim 1 ay once bence sorun olmaz hatta yarari var yumurtanin kalitesini arttiriyor kist varsa temizliyor benim 4 mm kistim vardi gecti dr temiz dediBende biryerde böyle okudum ama yumurtlama günlerine denk geliyo zararı olmazmı diye şüpede kaldım
kuşum şimdi okudum...umarım çooook uzaklara gidersin o saçma insanlardan...Amin canim ev alma durumumuz var alirsak uzak olacagiz o zaman sik gormem taniyan tanimayan herkes soruyor biliyorum stres en buyuk etken gelde bunlara anlat anlasalar zaten boyle konusmaLar gecenlerde biri bana ot verdi niye veriyorsun dedim cocugun olsun diye dedi gelde sinirlenme ben istedimmi senden dedim ben dusunmuyorum cocuk dedim kaynanam aldi otu eve getimedim duruyor orda
Canım normaldede çok zorluyor beni zaten bu bel ama Türkiyede gittigim doktorlar belimdeki sorunu bulamadı ama burdaki doktor sadece filmde daralmayı ve aşınmayı gördü kesin teşhis ve tedavi için MR istedi sıra olmadıgı için çektiremedim izinden dönünce çektircem artıkGeçmiş olsun canım..Bence hamilelikten önce belindeki sorunun tedavisine bak kardeşimde de aynı sorun var tedavi olamadan hamile kaldı epey zorluyor..
Amin canim insallah aklina girmezlerde esimin istedigim yerden aliriz evikuşum şimdi okudum...umarım çooook uzaklara gidersin o saçma insanlardan...
eşin aklına girilmeye müsait biri ise girerler tabi ama önceliği sana vermesi lazım...sonuçta o evin hanımı sensin ...anası değilAmin canim insallah aklina girmezlerde esimin istedigim yerden aliriz evi
Canim belki hafta sonu pozitif olmusturEvet canım hergün yaptım.. Sadece hafta sonları sıkıntılı olmuştu.. Ama genel olarak hafraiçihergün hemen hemen aynı saatlerde yaptım. En fazla 10-15 dk fark vardır aralarında...
Umarım önemli birşey yoktur fizik tedaviyle çözülürCanım normaldede çok zorluyor beni zaten bu bel ama Türkiyede gittigim doktorlar belimdeki sorunu bulamadı ama burdaki doktor sadece filmde daralmayı ve aşınmayı gördü kesin teşhis ve tedavi için MR istedi sıra olmadıgı için çektiremedim izinden dönünce çektircem artık
Ailesine duskun aklina girerler ben diyecegimidedim esime ilerde cocugumuz oldugunda daha iyi yerlerde buyumesini istemezmisin dedim dun isterim tabi dedi aileni ozledigin zaman gider gorursun dedim bizde bir aileyiz birbirimizin hayat arkadasiyiz dedim istedigim yerden alacak bakalimeşin aklına girilmeye müsait biri ise girerler tabi ama önceliği sana vermesi lazım...sonuçta o evin hanımı sensin ...anası değil
kuşum sana bi sorum var...net hatırlamıyorum çünkü...sen gebe kalmadan ne kadar önce ov. testinde poz. görmeye başlamıştıncanm gidip doktora görünseydin ya böle testle ne anlıcaksın ki? çok kanama olması iyi değil
çok güzel demişsin canım...tatlı tatlı yaptır istediğin herşeyi...akıllı olursan kaynanan arkanızdan nal toplarAilesine duskun aklina girerler ben diyecegimidedim esime ilerde cocugumuz oldugunda daha iyi yerlerde buyumesini istemezmisin dedim dun isterim tabi dedi aileni ozledigin zaman gider gorursun dedim bizde bir aileyiz birbirimizin hayat arkadasiyiz dedim istedigim yerden alacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?