2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Adetin 7. Gunu baslaniyor canim disi kahverengi ici beyaz sogan olacak 2 su bardagi klorsuz suyu kaynatacaksin sogani dorde bolup icine at 5 dk agzi kapali kaynat sonra ilimaya birak tadi basta biraz kotu ama sonra alisiyorsun sabah aksam ac karnina ic 15 gun boyunca 15 gunu gecmesin

Geçmiş olsun canım..Bence hamilelikten önce belindeki sorunun tedavisine bak kardeşimde de aynı sorun var tedavi olamadan hamile kaldı epey zorluyor..

Aynen benim kocada ne gerek var bunlara der ben zaten seksimişim

Gecmis olsun canim turkiyeye mi geleceksin git tabi canim insallah bir sorun yoktur

Bende biryerde böyle okudum ama yumurtlama günlerine denk geliyo zararı olmazmı diye şüpede kaldım

Gecmis olsun canim turkiyeye mi geleceksin git tabi canim insallah bir sorun yoktur
Evet Türkiyeye gelcez bu hafta.gittigmizde bir özel hastanede muayene olcam.4 ay önce simir testim temiz çıkmıştı ama çocuk için muayene olmamıştım merak ediyorum kirs falan varmı diye

Canim hergun yaptin mi farkli saatlerde mi yaptin acaba
Evet canım hergün yaptım.. Sadece hafta sonları sıkıntılı olmuştu.. Ama genel olarak hafraiçihergün hemen hemen aynı saatlerde yaptım. En fazla 10-15 dk fark vardır aralarında...

Bende biryerde böyle okudum ama yumurtlama günlerine denk geliyo zararı olmazmı diye şüpede kaldım
Ben yaptim 1 ay once bence sorun olmaz hatta yarari var yumurtanin kalitesini arttiriyor kist varsa temizliyor benim 4 mm kistim vardi gecti dr temiz dedi

kuşum şimdi okudum...umarım çooook uzaklara gidersin o saçma insanlardan...

Geçmiş olsun canım..Bence hamilelikten önce belindeki sorunun tedavisine bak kardeşimde de aynı sorun var tedavi olamadan hamile kaldı epey zorluyor..
Canım normaldede çok zorluyor beni zaten bu bel ama Türkiyede gittigim doktorlar belimdeki sorunu bulamadı ama burdaki doktor sadece filmde daralmayı ve aşınmayı gördü kesin teşhis ve tedavi için MR istedi sıra olmadıgı için çektiremedim izinden dönünce çektircem artık

Amin canim insallah aklina girmezlerde esimin istedigim yerden aliriz evi
eşin aklına girilmeye müsait biri ise girerler tabi ama önceliği sana vermesi lazım...sonuçta o evin hanımı sensin ...anası değil

Umarım önemli birşey yoktur fizik tedaviyle çözülür

eşin aklına girilmeye müsait biri ise girerler tabi ama önceliği sana vermesi lazım...sonuçta o evin hanımı sensin ...anası değil
Ailesine duskun aklina girerler ben diyecegimidedim esime ilerde cocugumuz oldugunda daha iyi yerlerde buyumesini istemezmisin dedim dun isterim tabi dedi aileni ozledigin zaman gider gorursun dedim bizde bir aileyiz birbirimizin hayat arkadasiyiz dedim istedigim yerden alacak bakalim

canm gidip doktora görünseydin ya böle testle ne anlıcaksın ki? çok kanama olması iyi değil
kuşum sana bi sorum var...net hatırlamıyorum çünkü...sen gebe kalmadan ne kadar önce ov. testinde poz. görmeye başlamıştın

çok güzel demişsin canım...tatlı tatlı yaptır istediğin herşeyi...akıllı olursan kaynanan arkanızdan nal toplar

Yeni hamişlerimizi allah korusun nazarlardan.saglıklı gebelik geçirirler inş.benim eltim cok yoğun bir regli dönemi geçirmiş günlerce reglisi bittiginde mide bulantısından dolayı suphelenmiş testi pozitif cıkmıs hamile oldugunu öğrenmiş.üstüne görme olayı kışıye göre değişiyor bence.eğer yumoşa yakın yumurta olmuşsa ve tutmussa rahim olması gereken günde kanamayı gercekleştiriyor us her ayki gibi oldugu sekılde.bence o degeri az olan arkadas hamile ve degeri yukselmişse regli olmuş olması bile sonucu değiştirmez.kanama oldugu halde degerı artıs göstermiş çünkü.hatta 3 gün arayla artışı fazla bile bnce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…