2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar adet günüm geldi çattı korkuyorum..bugün açık sarı renginde akıntı geldi.böyle bişeyle karşılaşan var mı

Canim 2.77 den 12 kac gunde cikti? Normalde hormon seviyesi hemen cat diye degismez. Sen yine bir doktora gorun de.

o zaman negatif gösterdi. bir gün sonrada kanda baktırmıştım 2.77 çıkmıştı... iki kan değerim arasında 3 gün var. sence azmı
Canim yeni gordum. Sen bir doktora git, bu bizim bilebilcegimiz bir sey degil sanki. Belki ustune gormussundur, belki de dusuk olmustur (insallah olmaz da), hcg seviyesi daha dusmemistir.

Normalde hamileligin ilk zamanlarinda hcg seviyesi kabaca 2 gunde 2 katina cikar.

Ayy cann benim sen hafızlıkmı okuyacsn ne güzel birşey benim hayalimdi bu çok istedim nasip olmadı Rabbim sana nasip eder inşallah artık bizede Şefaatçi olursun
İNŞAALLAH Canım benim. Yaş 33ama ben yinede kararlıyım hayalimi gerçekleştirmeye

Bugün doktora gidicem zaten. Hamile olupta adet kanaması gibi kanaması olanlarda olabiliyomuş. İlk degerim 2.77 üç gün sonraki degerim 12 tabi kanamam olduktan sonra çikan degerim 12 yani yükselmiş. Eccikte olsa umutlandım

benimde 5-6 gun normal kanama gibi sürdü ondan snra lekelenme ve 13.gün tamamen bitti inşallah her şeyin yolunda gider arkadasım
Sağol canım benim inşallah benim ilk 2 gün hiç olmadı 4 gündür lekelenme olarak devam ediyo.. Bugün 6. günüm.. Daha şimdiden hamilelik günlerimi özledim inanıyorum rabbim birdaha nasip edecek ama içim buruk hayattan zevk alamıyorum

günaydın kızlar nasılsınız? artık rüyamda büles test yapar oldum. Akşam rüyamda test yapıyorum iki çizgi çıkıyor yumurtlama günümdeyim diyorum sonra bi bakıyorum aaaaa bu ovu. testi değilmiş gebelik testiymiş :) Anam hamilemiyim acba diyorum elime testi alıp pc başına geçiyorum sizlere soruyorum hamile miyim ben diye. Öyle bir rüya gördüm hayıra gelsin inşallah.

canım ben pek takip edemedim konuları çok geçmiş olsun emin,m çok zordur ama sen gönlünü ferahlatmaya çalış elbet olcaka hepimizin birgün inşallah.

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklısını nasip etsin.. Seninle yaşadıklarımız benziyor kürtajdan sonra kaç ay korundun kuzum?

canım ben pek takip edemedim konuları çok geçmiş olsun emin,m çok zordur ama sen gönlünü ferahlatmaya çalış elbet olcaka hepimizin birgün inşallah.
Teşekkür ederim canım malesef boş gebelik tanısıyla bebeğimi 6 gün önce kaybettim.. Yeniden bebek sahibi olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum Allahım nasip eder inş bana da sana da tüm isteyen arkadaşlarıma..

Nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar. Çok çabuk ilerliyor okuyamiyorum

valla bende kaçırıyorum canım takip etmekte zorlanıyorum... bugun 29. günüm heyecanla bekliyoru bata 2 gün kaldı. 27. günümde test yaptım tabiki negatif çıktı ama umut kesmeden bekliyorum bakalımmm...

senin nasıl gidiyor?

wusltcum ne kadar dengesiz bi kaynanan varmış, afedersin ben olsam terslenirdim yani, uyarırdım anlayacağı dilden bence gidiş gelişlerini seyrelt bu konu açılınca da tersle herşeyi anlatma

Hayırlısı olsun canım. Benimde şimdilik iyi benim bat 2 ekim. 1 ay önce düşük oldu. Ondan 4 ay öncede ilk düşüğüm olmuştu. Benim durumlar böyle.

aaaa Pamukprncess canım nden böyle yapıyorsun ki sen yaa
sorma canım yaaa niyeyse çok ümitlenmişim ben kırmızıları görünce anladım, iş yerinde oldu bi de üstüne toplantı veli görüşmeleri vardı eşimle zor konuştum o da dersteydi zor kendime geldim ve iş yerine herkes hadi sende yap bi tane deyip durdu dün aksine ben bu kadar çok istediğimi bilseydim valla hiç korunmazdım 7 aydır evliyim.. bakalım bayrama memlekete gitmeyeceğim büyük ihtimal eşim istiyor ama 10 saat git gel zor olur yumoşda orda olacak diye evde kalacağız hem 4 gün için nerdeyse 50 gün bekliyoruz bu sefer bebiş için.. benim annem yazın bana kızdı yanımda kal ben memlekette kaldım ve eşim döndü o ay hiç olmadı çalışma zaten .. hep memleket davasıyla kaçırmak istemiyorum kızacaklar ama olsun evde rahat rahat çalışacağız, fim izleyeceğiz, falan zaten bu ayda üniversitede araç aldık derken yumoşta çalışamadık biz anlayacağın Mogami dün için üzgünüm tatlım ben hiç çalışamadan listede olumsuz yüzleri görmeye dayanamadım ağladım ve öğretmenim ya yaz izinlerimi tamamen kaçırdım şu durumda.. ama olsun da artık ne zman olursa ve mogiş yeni bat 22 Ekim ve 3. deneme olsun tatlım en azından eşimle olmadığım bir ay aradan çıksın sizleri seviyorum eseslamazi26 ve Lovely35 and meemure destekleriniz için sağolun tatlı kızlar inş hiç biriniz çok beklemezsiniz bende öyle ve inş bu ay gerçekten bi çalışma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…