iyi gidiyor suanlık canım seni göremiyorum pek gece vardiyasına geliyon herhalde:)Elif tatlım nasıl gidiyor hamilelik sorun yoktur inşallah :)
Vallahi canim ne yalan soyliyim ben hamile kaldifim ay hem sirt ustu 45 dk hemde yuzustu 30 dk yattim belki ondan oldu@hilal1653 ede demis dr 20 dk yuz ustu yat diye rahis arkadasimizda o ay hamile kalmis
ben zaten ümidi kesmiştim... kesin düştü dedim... kanamanın en yoğun gününü atlattım... pazar günü akşam başladı kanamam. hemde baya bir kanamam oldu. pazarteside yoğundu kanamam. bugün azaldı. testide bugün yaptırdım... bu kadar kanamadan sonra değerin düşmesi gerekmizmiydi... 2.77 den 12 ye çıkmış. ve hala yükseliyo
Canim yeni gordum. Sen bir doktora git, bu bizim bilebilcegimiz bir sey degil sanki. Belki ustune gormussundur, belki de dusuk olmustur (insallah olmaz da), hcg seviyesi daha dusmemistir.o zaman negatif gösterdi. bir gün sonrada kanda baktırmıştım 2.77 çıkmıştı... iki kan değerim arasında 3 gün var. sence azmı
İNŞAALLAH Canım benim. Yaş 33ama ben yinede kararlıyım hayalimi gerçekleştirmeyeAyy cann benim sen hafızlıkmı okuyacsn ne güzel birşey benim hayalimdi bu çok istedim nasip olmadı Rabbim sana nasip eder inşallah artık bizede Şefaatçi olursun
Bugün doktora gidicem zaten. Hamile olupta adet kanaması gibi kanaması olanlarda olabiliyomuş. İlk degerim 2.77 üç gün sonraki degerim 12 tabi kanamam olduktan sonra çikan degerim 12 yani yükselmiş. Eccikte olsa umutlandımCanim yeni gordum. Sen bir doktora git, bu bizim bilebilcegimiz bir sey degil sanki. Belki ustune gormussundur, belki de dusuk olmustur (insallah olmaz da), hcg seviyesi daha dusmemistir.
Normalde hamileligin ilk zamanlarinda hcg seviyesi kabaca 2 gunde 2 katina cikar.
Sağol canım benim inşallah benim ilk 2 gün hiç olmadı 4 gündür lekelenme olarak devam ediyo.. Bugün 6. günüm.. Daha şimdiden hamilelik günlerimi özledim inanıyorum rabbim birdaha nasip edecek ama içim buruk hayattan zevk alamıyorumbenimde 5-6 gun normal kanama gibi sürdü ondan snra lekelenme ve 13.gün tamamen bitti inşallah her şeyin yolunda gider arkadasım
Sağol canım benim inşallah benim ilk 2 gün hiç olmadı 4 gündür lekelenme olarak devam ediyo.. Bugün 6. günüm.. Daha şimdiden hamilelik günlerimi özledim inanıyorum rabbim birdaha nasip edecek ama içim buruk hayattan zevk alamıyorum
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklısını nasip etsin.. Seninle yaşadıklarımız benziyor kürtajdan sonra kaç ay korundun kuzum?Kızlar teşekkürler ama korkularım var rahatlamaya çalışıyorum ama sanki hasta olacakmış gibi bile hissediyorm kalp atış kese bunları bakana kadar rahat edemesem de şükür ediyorum kan testi olcak yarın kısmetse
Teşekkür ederim canım malesef boş gebelik tanısıyla bebeğimi 6 gün önce kaybettim.. Yeniden bebek sahibi olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum Allahım nasip eder inş bana da sana da tüm isteyen arkadaşlarıma..canım ben pek takip edemedim konuları çok geçmiş olsun emin,m çok zordur ama sen gönlünü ferahlatmaya çalış elbet olcaka hepimizin birgün inşallah.
günaydıınnnnnnnnnnnnnnnGünaydın arkadaşlar. Mutlu hayırlı sabahlar
Nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar. Çok çabuk ilerliyor okuyamiyorumgünaydıınnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar. Çok çabuk ilerliyor okuyamiyorum
wusltcum ne kadar dengesiz bi kaynanan varmış, afedersinKizlar esimin amcasigile gitmistim bebek konusu acildi yine amcam kaynanama hala torun yapan yok herhalde dedi kaynanamda bana utan utan dedi bende utanacak bisey yok ortada hersey kismet dedim of ya bunlar benim moralimi bozuyorlar yine basladilar ya cok sikildim artik sanki benim elimdemi
Hayırlısı olsun canım. Benimde şimdilik iyi benim bat 2 ekim. 1 ay önce düşük oldu. Ondan 4 ay öncede ilk düşüğüm olmuştu. Benim durumlar böyle.valla bende kaçırıyorum canım takip etmekte zorlanıyorum... bugun 29. günüm heyecanla bekliyoru bata 2 gün kaldı. 27. günümde test yaptım tabiki negatif çıktı ama umut kesmeden bekliyorum bakalımmm...
senin nasıl gidiyor?
sorma canım yaaa niyeyse çok ümitlenmişim ben kırmızıları görünce anladım, iş yerinde oldu bi de üstüne toplantı veli görüşmeleri vardı eşimle zor konuştum o da dersteydi zor kendime geldim ve iş yerine herkes hadi sende yap bi tane deyip durdu dün aksineaaaaPamukprncess canım nden böyle yapıyorsun ki sen yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?