2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayırlısı olsun canım. Benimde şimdilik iyi benim bat 2 ekim. 1 ay önce düşük oldu. Ondan 4 ay öncede ilk düşüğüm olmuştu. Benim durumlar böyle.
çok geçmiş olsun canım yaa... inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsınnn

asıl siz utanın deseydin böyle şeyler ulu orta konuşulmaz...karı kocanın mahremiyetidir desen bak Bi daha açabilirler mi ağızlarını....o kırılmasın bu kırılmasın diye diye hep biz kırılıyoruz

ne demek tatlım tabiki yanında olacağız birbirimize destek oluyoruz bağımlı oluyoruz buraya Rabbim gönlümüzün muradnı verecek inanıyorum ama bunu tek gaye haline getirip hayatı ne eşlerimize ne kendimize zehir etmeyelim yumoş günlerini yakalyan bir çok arkadaşında olmadığı oluyor sonuçta kısmet bu işler evet olmayınca üzülüyoruz ama inanıyoruz olacağına inşaallah en kısa zaman forumcak hamiş topiki olucaz:)

önce patavatsızlaklarını durdursunlar sonra belki ama belki sevdiririz çocuğu yaptıkları ayıp günah bir insanı boş yere strese sokup üzüyorlar sen gerçekten bebiş olursa bunlara söyleme hiç haketmiyorlar böyle fesatlıklarından zarar gelir çocuğa allah korusun beni çok kızdırdılar onlarında saçlarını yolarızz hiçççççç düşünme onları keyfine bak benim kayınvalidemde akşam iki çocuk yapsaydın sonra doktora mı gdiyorsun ilaç mı alıyorsun ne yapıyorsan yap dedi şaka yolla başım dönüyor diyorum sen iyi olda demiyor çocuk düşürdüm bükük ağızla canınız sağolsun dedi çokta tınnn :)

Ayyy bu insanların Allah inançları yokmu yaaa Rabbim veriyor sonuçta O ol demeden olmazke istersek hiç yataktan çıkmayalım ama Rabbim görecek bilecek o verecek yani insanlar ne dğişik ya vuracaksın ağızlarına iki tane

canım önceki gün eve geç gittim iş dolayısıyla dünde evime erken gidicem deyip acele ettim aktarma yaptığım yerde aylardır bindiğim minibüsü karıştırıp çok emin olmama rağmen yanlış minibüse binmişim 5 dk lık yolum yarım saate geldi taksiye binmesi parası da cabası ... diyeceğim şu ki ben ne kadar uğraştım acele ettim yine evime erken gelemedim kısmet nasip bebek işi de böyle rabbim yazdıysa zaten gelecek hiç ama hiç canını sıkma bak ben düşük yaptım doktorlar hamile kalabiliyorsun ne güzel diyor ama bir daha düşük yapmayacağımın genetikten tutmadığı anlaşılıp tüp bebeğe gitmeyeceğim ne malum ama bu karamsarlıklarrrrr bi kenaraaa bizde kısmetse bebişlerimizi kucağımıza alacağız çok umutlandığın için çok üzülüyorsun beklentini yükseltme düzgün çalışma olmadı çünkü kısmetse( annenler kızarlarsa kızsınlar :) ) evinde kal rahatça çalışmanızı yapın :) olacak olacak :)

hayır bunlar rabbimden geldiğini unuttukları için olan bize olacak allahım güldürmez yüzlerini başka şeyde allah korusun allah vermesin diyorlar buna gelince yapta yap ne ya ayrıca sanki yıllardır deniyorum yeni bebeğim düşmüş daha hamile kalmam yasak tatile gidin gelinde çocuk yapın diyo dedim yok çıt yok son söz benim tabiki az zorlansın bu işler güçler böyle oğlunun nasıl olacak diyorum aaaa ağızları pırt diye kapanıyor ben hiiiiiççç esirgemem lafımı saygı çerçevesinde itinayla laf söylenir

wusltcum ne kadar dengesiz bi kaynanan varmış, afedersin ben olsam terslenirdim yani, uyarırdım anlayacağı dilden bence gidiş gelişlerini seyrelt bu konu açılınca da tersle herşeyi anlatma
Esime soyledim zaten canim o konusacak onlar akillari sira boyle yapinca bizi gaza getirip cocuk yapariz diye dusunuyorlar cocuk istedigimi bilmiyorlar anlatmam zaten hic birseyimi hamile kalirsam 3 ay soylemeyecegim

Utanacak bisey yok ortada dedim esimede anlattim bana utan dedi annen dedim soyle bana cocuk mevzusu acmasinlar cok sikildim artik yeter dedim esimin hatrina bisey diyemiyorum ben gerekeni soylerim dedi esim

saygı çerçevesinde söylemek güzel kendini tutabiliyorsan; benimkiler çok iyidirler kayınvalidem bana çok destek oluyor; istiyoruz ama olmazsa da Allah'tan yani diyecek birşey yok diyor.

KIZLAR HERKESE TEK TEK TEŞEKKÜR EDİYORUM ÇOK GARİP BİR DUYGU İNANAMIYORUM KİMSELERE SÖLEYEMİYORUM

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklısını nasip etsin.. Seninle yaşadıklarımız benziyor kürtajdan sonra kaç ay korundun kuzum?
1 AY KORUNDUM CANIM AĞUSTOS AYI KORUNDUM

Kizlar gelin yolalim saclariniZaten soylemeyecegim canim boyle yaptiklari icin tamam cok istiyorlar ama boylede kirici konusulmazki yani ben sorunluymusum gibi hissettirdiler uzuldum

canımmmmmm benimmm işte bu yeniden bebişimiz geliyor hayırlısıylaaa sağlığıyla uzuuun ömrüyle innnnşallahh :):):) kan testini yaptırda rahatlayalım stres yok bak asimiz de iyi çok şükür allaha kaygılarını at sadece kalp atışına kadar ailene bile söyleme derim ben gerisi allaha emanet :)

LARSON NE KADARLIKKEN FARKETTİN BEN 3 4 HAFTA SONRA DOKTORA GİTMEK İSTİYORUM AKŞAM KAN TESTİ YAPTIRACAĞIZ AMA HALA HASTA OLUCAM DİE DÜŞÜNÜYORUM

erken gebelik testi yapsan iki geçmiş hiç gecikme oldu mu daha önce ? bir de hayırlısı olsun tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…