- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
çok geçmiş olsun canım yaa... inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsınnnHayırlısı olsun canım. Benimde şimdilik iyi benim bat 2 ekim. 1 ay önce düşük oldu. Ondan 4 ay öncede ilk düşüğüm olmuştu. Benim durumlar böyle.
çalışıyorum ve kırmızıları ağırlıyorum ama bugün çok mutluyum herkese günaydınGÜNAYDIN UYUMAYAN GÜZELLEREEEE :)
asıl siz utanın deseydin böyle şeyler ulu orta konuşulmaz...karı kocanın mahremiyetidir desen bak Bi daha açabilirler mi ağızlarını....o kırılmasın bu kırılmasın diye diye hep biz kırılıyoruzKizlar esimin amcasigile gitmistim bebek konusu acildi yine amcam kaynanama hala torun yapan yok herhalde dedi kaynanamda bana utan utan dedi bende utanacak bisey yok ortada hersey kismet dedim of ya bunlar benim moralimi bozuyorlar yine basladilar ya cok sikildim artik sanki benim elimdemi
ne demek tatlım tabiki yanında olacağız birbirimize destek oluyoruz bağımlı oluyoruz buraya Rabbim gönlümüzün muradnı verecek inanıyorum ama bunu tek gaye haline getirip hayatı ne eşlerimize ne kendimize zehir etmeyelim yumoş günlerini yakalyan bir çok arkadaşında olmadığı oluyor sonuçta kısmet bu işler evet olmayınca üzülüyoruz ama inanıyoruz olacağına inşaallah en kısa zaman forumcak hamiş topiki olucaz:)sorma canım yaaa niyeyse çok ümitlenmişim ben kırmızıları görünce anladım, iş yerinde oldu bi de üstüne toplantı veli görüşmeleri vardı eşimle zor konuştum o da dersteydi zor kendime geldim ve iş yerine herkes hadi sende yap bi tane deyip durdu dün aksineben bu kadar çok istediğimi bilseydim valla hiç korunmazdım 7 aydır evliyim.. bakalım bayrama memlekete gitmeyeceğim büyük ihtimal eşim istiyor ama 10 saat git gel zor olur yumoşda orda olacak diye evde kalacağız hem 4 gün için nerdeyse 50 gün bekliyoruz bu sefer bebiş için.. benim annem yazın bana kızdı yanımda kal ben memlekette kaldım ve eşim döndü o ay hiç olmadı çalışma zaten .. hep memleket davasıyla kaçırmak istemiyorum kızacaklar ama olsun evde rahat rahat çalışacağız, fim izleyeceğiz, falan zaten bu ayda üniversitede araç aldık derken yumoşta çalışamadık biz anlayacağın @Mogami dün için üzgünüm tatlım ben hiç çalışamadan listede olumsuz yüzleri görmeye dayanamadım ağladım ve öğretmenim ya yaz izinlerimi tamamen kaçırdım şu durumda.. ama olsun da artık ne zman olursa ve mogiş yeni bat 22 Ekim ve 3. deneme olsun tatlım en azından eşimle olmadığım bir ay aradan çıksın sizleri seviyorum eseslamazi26 ve @Lovely35 and meemure destekleriniz için sağolun tatlı kızlar inş hiç biriniz çok beklemezsiniz bende öyle ve inş bu ay gerçekten bi çalışma olur
Kizlar esimin amcasigile gitmistim bebek konusu acildi yine amcam kaynanama hala torun yapan yok herhalde dedi kaynanamda bana utan utan dedi bende utanacak bisey yok ortada hersey kismet dedim of ya bunlar benim moralimi bozuyorlar yine basladilar ya cok sikildim artik sanki benim elimdemi
çok güzel demişsin canım...tatlı tatlı yaptır istediğin herşeyi...akıllı olursan kaynanan arkanızdan nal toplar
Ayyy bu insanların Allah inançları yokmu yaaa Rabbim veriyor sonuçta O ol demeden olmazke istersek hiç yataktan çıkmayalım ama Rabbim görecek bilecek o verecek yani insanlar ne dğişik ya vuracaksın ağızlarına iki taneönce patavatsızlaklarını durdursunlar sonra belki ama belki sevdiririz çocuğu yaptıkları ayıp günah bir insanı boş yere strese sokup üzüyorlar sen gerçekten bebiş olursa bunlara söyleme hiç haketmiyorlar böyle fesatlıklarından zarar gelir çocuğa allah korusun beni çok kızdırdılar onlarında saçlarını yolarızzhiçççççç düşünme onları keyfine bak benim kayınvalidemde akşam iki çocuk yapsaydın sonra doktora mı gdiyorsun ilaç mı alıyorsun ne yapıyorsan yap dedi şaka yolla başım dönüyor diyorum sen iyi olda demiyor çocuk düşürdüm bükük ağızla canınız sağolsun dedi çokta tınnn :)
sorma canım yaaa niyeyse çok ümitlenmişim ben kırmızıları görünce anladım, iş yerinde oldu bi de üstüne toplantı veli görüşmeleri vardı eşimle zor konuştum o da dersteydi zor kendime geldim ve iş yerine herkes hadi sende yap bi tane deyip durdu dün aksineben bu kadar çok istediğimi bilseydim valla hiç korunmazdım 7 aydır evliyim.. bakalım bayrama memlekete gitmeyeceğim büyük ihtimal eşim istiyor ama 10 saat git gel zor olur yumoşda orda olacak diye evde kalacağız hem 4 gün için nerdeyse 50 gün bekliyoruz bu sefer bebiş için.. benim annem yazın bana kızdı yanımda kal ben memlekette kaldım ve eşim döndü o ay hiç olmadı çalışma zaten .. hep memleket davasıyla kaçırmak istemiyorum kızacaklar ama olsun evde rahat rahat çalışacağız, fim izleyeceğiz, falan zaten bu ayda üniversitede araç aldık derken yumoşta çalışamadık biz anlayacağın @Mogami dün için üzgünüm tatlım ben hiç çalışamadan listede olumsuz yüzleri görmeye dayanamadım ağladım ve öğretmenim ya yaz izinlerimi tamamen kaçırdım şu durumda.. ama olsun da artık ne zman olursa ve mogiş yeni bat 22 Ekim ve 3. deneme olsun tatlım en azından eşimle olmadığım bir ay aradan çıksın sizleri seviyorum eseslamazi26 ve @Lovely35 and meemure destekleriniz için sağolun tatlı kızlar inş hiç biriniz çok beklemezsiniz bende öyle ve inş bu ay gerçekten bi çalışma olur
Ayyy bu insanların Allah inançları yokmu yaaa Rabbim veriyor sonuçta O ol demeden olmazke istersek hiç yataktan çıkmayalım ama Rabbim görecek bilecek o verecek yani insanlar ne dğişik ya vuracaksın ağızlarına iki tane
mogami ne güzel demiş, siz eşinizle iyi olunda onlar kapının dışında kalıyorlar sonuçtaEvet nal toplar
Esime soyledim zaten canim o konusacak onlar akillari sira boyle yapinca bizi gaza getirip cocuk yapariz diye dusunuyorlar cocuk istedigimi bilmiyorlar anlatmam zaten hic birseyimi hamile kalirsam 3 ay soylemeyecegimwusltcum ne kadar dengesiz bi kaynanan varmış, afedersinben olsam terslenirdim yani, uyarırdım anlayacağı dilden bence gidiş gelişlerini seyrelt bu konu açılınca da tersle herşeyi anlatma
Utanacak bisey yok ortada dedim esimede anlattim bana utan dedi annen dedim soyle bana cocuk mevzusu acmasinlar cok sikildim artik yeter dedim esimin hatrina bisey diyemiyorum ben gerekeni soylerim dedi esimasıl siz utanın deseydin böyle şeyler ulu orta konuşulmaz...karı kocanın mahremiyetidir desen bak Bi daha açabilirler mi ağızlarını....o kırılmasın bu kırılmasın diye diye hep biz kırılıyoruz
saygı çerçevesinde söylemek güzel kendini tutabiliyorsan; benimkiler çok iyidirler kayınvalidem bana çok destek oluyor; istiyoruz ama olmazsa da Allah'tan yani diyecek birşey yok diyor.hayır bunlar rabbimden geldiğini unuttukları için olan bize olacak allahım güldürmez yüzlerinibaşka şeyde allah korusun allah vermesin diyorlar buna gelince yapta yap ne ya ayrıca sanki yıllardır deniyorum yeni bebeğim düşmüş daha hamile kalmam yasak tatile gidin gelinde çocuk yapın diyo dedim yok çıt yok son söz benim tabiki az zorlansın bu işler güçler böyle oğlunun nasıl olacak diyorum aaaa ağızları pırt diye kapanıyor ben hiiiiiççç esirgemem lafımı saygı çerçevesinde itinayla laf söylenir
1 AY KORUNDUM CANIM AĞUSTOS AYI KORUNDUMHayırlı olsun canım rabbim sağlıklısını nasip etsin.. Seninle yaşadıklarımız benziyor kürtajdan sonra kaç ay korundun kuzum?
Kizlar gelin yolalim saclariniönce patavatsızlaklarını durdursunlar sonra belki ama belki sevdiririz çocuğu yaptıkları ayıp günah bir insanı boş yere strese sokup üzüyorlar sen gerçekten bebiş olursa bunlara söyleme hiç haketmiyorlar böyle fesatlıklarından zarar gelir çocuğa allah korusun beni çok kızdırdılar onlarında saçlarını yolarızzhiçççççç düşünme onları keyfine bak benim kayınvalidemde akşam iki çocuk yapsaydın sonra doktora mı gdiyorsun ilaç mı alıyorsun ne yapıyorsan yap dedi şaka yolla başım dönüyor diyorum sen iyi olda demiyor çocuk düşürdüm bükük ağızla canınız sağolsun dedi çokta tınnn :)
Kızlar teşekkürler ama korkularım var rahatlamaya çalışıyorum ama sanki hasta olacakmış gibi bile hissediyorm kalp atış kese bunları bakana kadar rahat edemesem de şükür ediyorum kan testi olcak yarın kısmetse
LARSON NE KADARLIKKEN FARKETTİN BEN 3 4 HAFTA SONRA DOKTORA GİTMEK İSTİYORUM AKŞAM KAN TESTİ YAPTIRACAĞIZ AMA HALA HASTA OLUCAM DİE DÜŞÜNÜYORUMYeni hamişlerimizi allah korusun nazarlardan.saglıklı gebelik geçirirler inş.benim eltim cok yoğun bir regli dönemi geçirmiş günlerce reglisi bittiginde mide bulantısından dolayı suphelenmiş testi pozitif cıkmıs hamile oldugunu öğrenmiş.üstüne görme olayı kışıye göre değişiyor bence.eğer yumoşa yakın yumurta olmuşsa ve tutmussa rahim olması gereken günde kanamayı gercekleştiriyor us her ayki gibi oldugu sekılde.bence o degeri az olan arkadas hamile ve degeri yukselmişse regli olmuş olması bile sonucu değiştirmez.kanama oldugu halde degerı artıs göstermiş çünkü.hatta 3 gün arayla artışı fazla bile bnce.
günaydın kızlarnasılsınız konuşmalarınız okumaya çalıştım ama tam değil baya heyecanlı geçmiş hamişler geliyor gibi benimde adetim 2 geçti daha gelmedi kırmızılar cumaya kadar bekliycem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?