Evet oyle canim insallah burdan uzaklasirim strese sokuyorlar ben stres olursam nasil olacak bebek dedim esime tamam ben annemle konusurum dedi esimmogami ne güzel demiş, siz eşinizle iyi olunda onlar kapının dışında kalıyorlar sonuçta
EVET KAYGILI AYNI HÜZNÜ YAŞAMAK İSTEMİYORUM BUGÜNA RKADAŞIM DEDİKİ GİZ YİNE ÇEKİLMEZ OLDUN BU SÜRECİ BİRKEZ YAŞADIK SENLE HAMİLEYKEN ŞÜPHELENİYORUZ ŞİMDİ SENDEN DEDİ AMA KİMSEYE DİYEMEM ÖZEL SAĞLIKTAN BİLE YAPMICAM HASTANE MASRAFLARINI DÜŞÜNcanımmmmmm benimmm işte bu yeniden bebişimiz geliyor hayırlısıylaaa sağlığıyla uzuuun ömrüyle innnnşallahh :):):) kan testini yaptırda rahatlayalım stres yok bak asimiz de iyi çok şükür allaha kaygılarını at sadece kalp atışına kadar ailene bile söyleme derim ben gerisi allaha emanet :)
inşallah tatlım bizde seni seviyoruz olumsuz haller sana yakışmıyor böyle ol hep inşallah bu ay güzelcene çalışırsınız göbeğine gelir meleğin batdaşımsorma canım yaaa niyeyse çok ümitlenmişim ben kırmızıları görünce anladım, iş yerinde oldu bi de üstüne toplantı veli görüşmeleri vardı eşimle zor konuştum o da dersteydi zor kendime geldim ve iş yerine herkes hadi sende yap bi tane deyip durdu dün aksineben bu kadar çok istediğimi bilseydim valla hiç korunmazdım 7 aydır evliyim.. bakalım bayrama memlekete gitmeyeceğim büyük ihtimal eşim istiyor ama 10 saat git gel zor olur yumoşda orda olacak diye evde kalacağız hem 4 gün için nerdeyse 50 gün bekliyoruz bu sefer bebiş için.. benim annem yazın bana kızdı yanımda kal ben memlekette kaldım ve eşim döndü o ay hiç olmadı çalışma zaten .. hep memleket davasıyla kaçırmak istemiyorum kızacaklar ama olsun evde rahat rahat çalışacağız, fim izleyeceğiz, falan zaten bu ayda üniversitede araç aldık derken yumoşta çalışamadık biz anlayacağın @Mogami dün için üzgünüm tatlım ben hiç çalışamadan listede olumsuz yüzleri görmeye dayanamadım ağladım ve öğretmenim ya yaz izinlerimi tamamen kaçırdım şu durumda.. ama olsun da artık ne zman olursa ve mogiş yeni bat 22 Ekim ve 3. deneme olsun tatlım en azından eşimle olmadığım bir ay aradan çıksın sizleri seviyorum eseslamazi26 ve Lovely35 and @meemure destekleriniz için sağolun tatlı kızlar inş hiç biriniz çok beklemezsiniz bende öyle ve inş bu ay gerçekten bi çalışma olur
saygı çerçevesinde söylemek güzel kendini tutabiliyorsan; benimkiler çok iyidirler kayınvalidem bana çok destek oluyor; istiyoruz ama olmazsa da Allah'tan yani diyecek birşey yok diyor.
seneler önce olmuştu gecikmem canım ama son yıllarda hiç olmadı anneme dedim oda bekle cumaya kadar dedi dayanabilirsem tabi :)erken gebelik testi yapsan iki geçmiş hiç gecikme oldu mu daha önce ? bir de hayırlısı olsun tabi :)
Kizlar gelin yolalim saclariniZaten soylemeyecegim canim boyle yaptiklari icin tamam cok istiyorlar ama boylede kirici konusulmazki yani ben sorunluymusum gibi hissettirdiler uzuldum
Burda hamile bi arkadas iliskiden sonra yuz ustu yatin diyordu ben bu ay 10 dk falan oyle yattim sonra birazda sirt ustu
aman diyim canım ani hareketlerden ve çok yorulmadan kaçınKIZLAR BEN KÖYE GİDİCEM ANNEMLE BABAMDA GELİCEK EŞİMİN MEMLEKETİNE AMA KORKUYORUM YORULUCAM ORDA HİZMET EDİCEM MECBUR NAPMAM LAZIM ANNEM VE KV YE DEMELİYİM HERŞEY BELLİ OLUNCA AMA KORKUYORUM
Cok tesekkur ederim kizlar sizlerde olmasaniz kimseyle konusamazdim ben inaniyorum canim hepimizin vakti gelince saglikli hayirli bebislerimiz olacak rabbim ol deyince olacak onlar ilk ayinda hamile kalmislar benide oyle olacak saniyorlarnasıl böyle hissedersin sorumlu gibi sakınnn allahtan değil mi sorunlar varsa hallolur elinden geleni yaparsın eğer inanmazsan olmaz inançsız umutsuz hiç bir şey olmaz neden olmasın iki gencecik insansınız sağlıklısınız çok şükürrr sakın onların seni üzmesine izin verme tüm kk arkandayız :)
EVET KAYGILI AYNI HÜZNÜ YAŞAMAK İSTEMİYORUM BUGÜNA RKADAŞIM DEDİKİ GİZ YİNE ÇEKİLMEZ OLDUN BU SÜRECİ BİRKEZ YAŞADIK SENLE HAMİLEYKEN ŞÜPHELENİYORUZ ŞİMDİ SENDEN DEDİ AMA KİMSEYE DİYEMEM ÖZEL SAĞLIKTAN BİLE YAPMICAM HASTANE MASRAFLARINI DÜŞÜN
,İÇİMİ RAHATLATTIN TAMAM CANIMSAKİN OLCAM DÜN EŞİM DEDİ Kİ MİLLET 2 AYLIK ÖĞRENİYOR SEN NASIL ERKEN ÖĞRENİYORSUN ANLAMIYORM DEDİ AMAN ANNELERMİZ NAPMIŞ SENDE ÖLE OL SIKINTI YAPMA DEDİnasıl özel sağlıktan neyi yapmayacaksın ? aynı hüznü yaşama ihtimalin tüm hamileler kadar senin tek farkın stres ve kaygın fazla buda büyük hata bak rahat ol doktorlarr ne diyor yüzde 15 her hamilelikte var 1 ay sonra bebiş yerine oturacak gelişimi normal mi çocuk sağlıklı mı büyüyo mu hareketleri nasılll ooooo takılacak çook şey var sen allaha emanet de ye iç kendine dikkat et inan allah kısmet eder bir daha hamiş olunca bende vesvese yapmayacağım çünkü ilkinde çok aşırı dikkat ettim rahat olalım rahat söz geliyorum arkandandur lovely nin bebiş haberiyle iki hamiş abartır durursunuz
Hamis olacaksin insallah senden umutluyum oyuzden supheli dedimAhahahah şüpheliyim ben.
seneler önce olmuştu gecikmem canım ama son yıllarda hiç olmadı anneme dedim oda bekle cumaya kadar dedi dayanabilirsem tabi :)
ayy inşallah canım hayırlısıyla hepimizin göbeklerine sonra kucaklarına gelir bebeklerimiz sağlıklı bir şekildebende dayanamam :) tamam cuma haberini bekliyorum şimdi çıkarsa kan değerin e baktıracaksın hemen bari cumaya kadar yükselir bebiş geldiyse daha rahat ederiz sabret cumaya kadar derim bende allahımdan hayırlısıyla inşalllahh bebiş gelmiştir :)
,İÇİMİ RAHATLATTIN TAMAM CANIMSAKİN OLCAM DÜN EŞİM DEDİ Kİ MİLLET 2 AYLIK ÖĞRENİYOR SEN NASIL ERKEN ÖĞRENİYORSUN ANLAMIYORM DEDİ AMAN ANNELERMİZ NAPMIŞ SENDE ÖLE OL SIKINTI YAPMA DEDİ
İÇİM İYİO OLSUN MUTLU OLAYIM DEMİ
Bebik yapmayı çok kolay zannediyorlar.. Bi rahat bırakmıyorlar ki sıkıntısız, düşüncesiz, gelişigüzel yapalımCok tesekkur ederim kizlar sizlerde olmasaniz kimseyle konusamazdim ben inaniyorum canim hepimizin vakti gelince saglikli hayirli bebislerimiz olacak rabbim ol deyince olacak onlar ilk ayinda hamile kalmislar benide oyle olacak saniyorlar
nasıl özel sağlıktan neyi yapmayacaksın ? aynı hüznü yaşama ihtimalin tüm hamileler kadar senin tek farkın stres ve kaygın fazla buda büyük hata bak rahat ol doktorlarr ne diyor yüzde 15 her hamilelikte var 1 ay sonra bebiş yerine oturacak gelişimi normal mi çocuk sağlıklı mı büyüyo mu hareketleri nasılll ooooo takılacak çook şey var sen allaha emanet de ye iç kendine dikkat et inan allah kısmet eder bir daha hamiş olunca bende vesvese yapmayacağım çünkü ilkinde çok aşırı dikkat ettim rahat olalım rahat söz geliyorum arkandandur lovely nin bebiş haberiyle iki hamiş abartır durursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?