2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

mogami ne güzel demiş, siz eşinizle iyi olunda onlar kapının dışında kalıyorlar sonuçta
Evet oyle canim insallah burdan uzaklasirim strese sokuyorlar ben stres olursam nasil olacak bebek dedim esime tamam ben annemle konusurum dedi esim

EVET KAYGILI AYNI HÜZNÜ YAŞAMAK İSTEMİYORUM BUGÜNA RKADAŞIM DEDİKİ GİZ YİNE ÇEKİLMEZ OLDUN BU SÜRECİ BİRKEZ YAŞADIK SENLE HAMİLEYKEN ŞÜPHELENİYORUZ ŞİMDİ SENDEN DEDİ AMA KİMSEYE DİYEMEM ÖZEL SAĞLIKTAN BİLE YAPMICAM HASTANE MASRAFLARINI DÜŞÜN

inşallah tatlım bizde seni seviyoruz olumsuz haller sana yakışmıyor böyle ol hep inşallah bu ay güzelcene çalışırsınız göbeğine gelir meleğin batdaşım

saygı çerçevesinde söylemek güzel kendini tutabiliyorsan; benimkiler çok iyidirler kayınvalidem bana çok destek oluyor; istiyoruz ama olmazsa da Allah'tan yani diyecek birşey yok diyor.

denmesi gereken o zaten benim kayınpederim çok üzülmüş ama bana hiç çaktırmadı olsun olsun daha olur sizin canınız sağolsun deyip güldü moral verdi erkek haliyle torun istediği halde :) allahtan o varda kayınvalideyi toparlıyo

Kizlar gelin yolalim saclariniZaten soylemeyecegim canim boyle yaptiklari icin tamam cok istiyorlar ama boylede kirici konusulmazki yani ben sorunluymusum gibi hissettirdiler uzuldum

nasıl böyle hissedersin sorumlu gibi sakınnn allahtan değil mi sorunlar varsa hallolur elinden geleni yaparsın eğer inanmazsan olmaz inançsız umutsuz hiç bir şey olmaz neden olmasın iki gencecik insansınız sağlıklısınız çok şükürrr sakın onların seni üzmesine izin verme tüm kk arkandayız :)

Cok tesekkur ederim kizlar sizlerde olmasaniz kimseyle konusamazdim ben inaniyorum canim hepimizin vakti gelince saglikli hayirli bebislerimiz olacak rabbim ol deyince olacak onlar ilk ayinda hamile kalmislar benide oyle olacak saniyorlar

nasıl özel sağlıktan neyi yapmayacaksın ? aynı hüznü yaşama ihtimalin tüm hamileler kadar senin tek farkın stres ve kaygın fazla buda büyük hata bak rahat ol doktorlarr ne diyor yüzde 15 her hamilelikte var 1 ay sonra bebiş yerine oturacak gelişimi normal mi çocuk sağlıklı mı büyüyo mu hareketleri nasılll ooooo takılacak çook şey var sen allaha emanet de ye iç kendine dikkat et inan allah kısmet eder bir daha hamiş olunca bende vesvese yapmayacağım çünkü ilkinde çok aşırı dikkat ettim rahat olalım rahat söz geliyorum arkandan dur lovely nin bebiş haberiyle iki hamiş abartır durursunuz

,İÇİMİ RAHATLATTIN TAMAM CANIMSAKİN OLCAM DÜN EŞİM DEDİ Kİ MİLLET 2 AYLIK ÖĞRENİYOR SEN NASIL ERKEN ÖĞRENİYORSUN ANLAMIYORM DEDİ AMAN ANNELERMİZ NAPMIŞ SENDE ÖLE OL SIKINTI YAPMA DEDİ

İÇİM İYİO OLSUN MUTLU OLAYIM DEMİ

seneler önce olmuştu gecikmem canım ama son yıllarda hiç olmadı anneme dedim oda bekle cumaya kadar dedi dayanabilirsem tabi :)

bende dayanamam :) tamam cuma haberini bekliyorum şimdi çıkarsa kan değerin e baktıracaksın hemen bari cumaya kadar yükselir bebiş geldiyse daha rahat ederiz sabret cumaya kadar derim bende allahımdan hayırlısıyla inşalllahh bebiş gelmiştir :)

ayy inşallah canım hayırlısıyla hepimizin göbeklerine sonra kucaklarına gelir bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde

teyzem nerdeyse 3.aya girerken öğrenmiş biz meraklılar erkenden öğreniyoruz sonra kan değeri arttı mı yerleşti mi ooooo senn sakın yapma yasakkk bak sağlıklısın rabbim hemen bebişini nasp ediyor kız makine gibi allaha şükürler olsun aratmadı ilkinin sebebini araştırmadılar bile çünkü herkeste oluyor sennn şimdi allahım sana emanetiz dee sonra yerleşsin. bak bizz iki karın ağrısına bebek düşüyo diyoruz arkadaşım karın ağrısından öldü 3 koca gün sonra hamiş olduğunu öğrendi eğilip kalkmana dikkat et battaniye bile silkeleme gerisi olacakk tamam mı hepimiz dua ediyoruz rabbim bu giz kulunun tümmm kaygılarını korkularını al bebişini ona sağlıklı uzun ömürlü şekilde bağışlaaa bizlerede doğduğu gün bak biz inanmıştık demeyi nasip ettt amiiinnn :):):) hadi artık için içini yemesin için için sevin :)

Cok tesekkur ederim kizlar sizlerde olmasaniz kimseyle konusamazdim ben inaniyorum canim hepimizin vakti gelince saglikli hayirli bebislerimiz olacak rabbim ol deyince olacak onlar ilk ayinda hamile kalmislar benide oyle olacak saniyorlar
Bebik yapmayı çok kolay zannediyorlar.. Bi rahat bırakmıyorlar ki sıkıntısız, düşüncesiz, gelişigüzel yapalım

Ahahaha ben rahat hamile olucam valla yiyip içip keyfime bakıcam. Öyle düşer mi bilmem ne yapmıcam salıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…