KIZLAR BEN KÖYE GİDİCEM ANNEMLE BABAMDA GELİCEK EŞİMİN MEMLEKETİNE AMA KORKUYORUM YORULUCAM ORDA HİZMET EDİCEM MECBUR NAPMAM LAZIM ANNEM VE KV YE DEMELİYİM HERŞEY BELLİ OLUNCA AMA KORKUYORUM
Ahahaha ben rahat hamile olucam valla yiyip içip keyfime bakıcam. Öyle düşer mi bilmem ne yapmıcam salıcam.
Evet canim onlara gore cok kolay geliyor stres yapmasalar gelecek bebislerimizBebik yapmayı çok kolay zannediyorlar.. Bi rahat bırakmıyorlar ki sıkıntısız, düşüncesiz, gelişigüzel yapalım
onu öğrenince söyle de görelim yapma zaten en güzeli o hamişken keyfimize bakmayacaksak ne zaman bakaccağız :)
BİLGİSSAYARIN KARŞISINDA OTURDUM AĞLIYORUM ÇOK RAHATLATTIN LÜTFEN SAĞOL RABBİM SANADA VERSİN HEMEN HAYIRLISI İLEteyzem nerdeyse 3.aya girerken öğrenmiş biz meraklılar erkenden öğreniyoruz sonra kan değeri arttı mı yerleşti mi ooooo senn sakın yapma yasakkk bak sağlıklısın rabbim hemen bebişini nasp ediyor kız makine gibiallaha şükürler olsun aratmadı ilkinin sebebini araştırmadılar bile çünkü herkeste oluyor sennn şimdi allahım sana emanetiz dee sonra yerleşsin. bak bizz iki karın ağrısına bebek düşüyo diyoruz arkadaşım karın ağrısından öldü 3 koca gün sonra hamiş olduğunu öğrendi eğilip kalkmana dikkat et battaniye bile silkeleme gerisi olacakk tamam mı hepimiz dua ediyoruz rabbim bu giz kulunun tümmm kaygılarını korkularını al bebişini ona sağlıklı uzun ömürlü şekilde bağışlaaa bizlerede doğduğu gün bak biz inanmıştık demeyi nasip ettt amiiinnn :):):) hadi artık için içini yemesin için için sevin :)
Canim insallah gelmez kirmizilarin bebisin gelsin gobusune hayirlisiyla sagligiylaayy inşallah canım hayırlısıyla hepimizin göbeklerine sonra kucaklarına gelir bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde
Kuzum ben bir heyecan yaparım ama diyorum ya ben doktora bile hemen gitmeyeceğim zaten doktorumdan randevu almak bir dert kendisi çok yoğun bir adam.
nşallah canım beniminşallah tatlım bizde seni seviyoruz olumsuz haller sana yakışmıyor böyle ol hep inşallah bu ay güzelcene çalışırsınız göbeğine gelir meleğin batdaşım
aynen ben ilk ay hariç yumoşaları hep kaçırdım, hayırlısı diyorum :)ne demek tatlım tabiki yanında olacağız birbirimize destek oluyoruz bağımlı oluyoruz buraya Rabbim gönlümüzün muradnı verecek inanıyorum ama bunu tek gaye haline getirip hayatı ne eşlerimize ne kendimize zehir etmeyelim yumoş günlerini yakalyan bir çok arkadaşında olmadığı oluyor sonuçta kısmet bu işler evet olmayınca üzülüyoruz ama inanıyoruz olacağına inşaallah en kısa zaman forumcak hamiş topiki olucaz:)
BEN OLURSA HERŞEY GÜZEL GİDERSE BAYRAM SONRASI GİDEYİM DEMİ KUZUKuzum ben bir heyecan yaparım ama diyorum ya ben doktora bile hemen gitmeyeceğim zaten doktorumdan randevu almak bir dert kendisi çok yoğun bir adam.
BUGÜN BAKTIRCAM KUZUM HAFTAYA CUMA YOLA KOYULCAZ ONDAN SONRAKİ CUMA GELCEK NAPSAM BİLEMEDİM DOKTORU ARAYAYYIM MI AMA BEN ARA ARA KAN TESTİ YAPAYIM DEMİne zaman gideceksin ? bayramdaysa bayrama kadar 1,5 hafta var sen bugün kan değerine baktır cuma ve pazartesi yine baktır sonra doktorunla görüş yol yasak mı diye doktr karar verir o zamana 5. haftada mı oluyor acaba :) ayrıca eğil kalk yorul olursa gitmemen gerek
BİLGİSSAYARIN KARŞISINDA OTURDUM AĞLIYORUM ÇOK RAHATLATTIN LÜTFEN SAĞOL RABBİM SANADA VERSİN HEMEN HAYIRLISI İLE
evet kaygılım zaman lazım ve ben dediğim gibi ilki hariç yumoşlarda hiç çalışmadım aslında ona moralim bozulducanım önceki gün eve geç gittim iş dolayısıyla dünde evime erken gidicem deyip acele ettim aktarma yaptığım yerde aylardır bindiğim minibüsü karıştırıp çok emin olmama rağmen yanlış minibüse binmişim 5 dk lık yolum yarım saate geldi taksiye binmesi parası da cabası ... diyeceğim şu ki ben ne kadar uğraştım acele ettim yine evime erken gelemedim kısmet nasip bebek işi de böyle rabbim yazdıysa zaten gelecek hiç ama hiç canını sıkma bak ben düşük yaptım doktorlar hamile kalabiliyorsun ne güzel diyor ama bir daha düşük yapmayacağımın genetikten tutmadığı anlaşılıp tüp bebeğe gitmeyeceğim ne malum ama bu karamsarlıklarrrrr bi kenaraaa bizde kısmetse bebişlerimizi kucağımıza alacağız çok umutlandığın için çok üzülüyorsun beklentini yükseltme düzgün çalışma olmadı çünkükısmetse( annenler kızarlarsa kızsınlar :) ) evinde kal rahatça çalışmanızı yapın :) olacak olacak :)
Senden de umutluyum canım da senin bata daha fazla zaman olduğu için yazmadım :)
Bugün çalışma başlıyor bizde kıslar, dün gece bildiğiniz gibi baş ağrımdan geberiyodum, olamadı o yüzden. Bugün testim de koyulaştı. 1 hafta Allah güç versin bize
sorma canım yaaa niyeyse çok ümitlenmişim ben kırmızıları görünce anladım, iş yerinde oldu bi de üstüne toplantı veli görüşmeleri vardı eşimle zor konuştum o da dersteydi zor kendime geldim ve iş yerine herkes hadi sende yap bi tane deyip durdu dün aksineben bu kadar çok istediğimi bilseydim valla hiç korunmazdım 7 aydır evliyim.. bakalım bayrama memlekete gitmeyeceğim büyük ihtimal eşim istiyor ama 10 saat git gel zor olur yumoşda orda olacak diye evde kalacağız hem 4 gün için nerdeyse 50 gün bekliyoruz bu sefer bebiş için.. benim annem yazın bana kızdı yanımda kal ben memlekette kaldım ve eşim döndü o ay hiç olmadı çalışma zaten .. hep memleket davasıyla kaçırmak istemiyorum kızacaklar ama olsun evde rahat rahat çalışacağız, fim izleyeceğiz, falan zaten bu ayda üniversitede araç aldık derken yumoşta çalışamadık biz anlayacağın @Mogami dün için üzgünüm tatlım ben hiç çalışamadan listede olumsuz yüzleri görmeye dayanamadım ağladım ve öğretmenim ya yaz izinlerimi tamamen kaçırdım şu durumda.. ama olsun da artık ne zman olursa ve mogiş yeni bat 22 Ekim ve 3. deneme olsun tatlım en azından eşimle olmadığım bir ay aradan çıksın sizleri seviyorum @eseslamazi26 ve Lovely35 and @meemure destekleriniz için sağolun tatlı kızlar inş hiç biriniz çok beklemezsiniz bende öyle ve inş bu ay gerçekten bi çalışma olur
Ben bu ay sürekli öyle yattım. Bugün 29. günüm 34'e ne kaldı şurda.
canım benim korkma iyi olacaksın ben inanıyorum sen hemen kana baktır ayrıca bence tatlım değerlere falan yoksa aklından çıkmaz bakBUGÜN BAKTIRCAM KUZUM HAFTAYA CUMA YOLA KOYULCAZ ONDAN SONRAKİ CUMA GELCEK NAPSAM BİLEMEDİM DOKTORU ARAYAYYIM MI AMA BEN ARA ARA KAN TESTİ YAPAYIM DEMİ
KAYGILI HASTA OLACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA
BİLGİSSAYARIN KARŞISINDA OTURDUM AĞLIYORUM ÇOK RAHATLATTIN LÜTFEN SAĞOL RABBİM SANADA VERSİN HEMEN HAYIRLISI İLE
bebişimizi görme lütfunu vericez bide bizi bekletecek mi doktor halt etmişşşş o gelsin görsün asıl bebişiiiibende adetim 10 gün geçmeden test yapmam ısrar ederseniz 5 gün geçince yaparım o değilde çalışma da yok adette 29.gün bugün benimde olsun artık yarında olmazda öbür gün geciktirici almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?