2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

KIZLAR BEN KÖYE GİDİCEM ANNEMLE BABAMDA GELİCEK EŞİMİN MEMLEKETİNE AMA KORKUYORUM YORULUCAM ORDA HİZMET EDİCEM MECBUR NAPMAM LAZIM ANNEM VE KV YE DEMELİYİM HERŞEY BELLİ OLUNCA AMA KORKUYORUM

ne zaman gideceksin ? bayramdaysa bayrama kadar 1,5 hafta var sen bugün kan değerine baktır cuma ve pazartesi yine baktır sonra doktorunla görüş yol yasak mı diye doktr karar verir o zamana 5. haftada mı oluyor acaba :) ayrıca eğil kalk yorul olursa gitmemen gerek

onu öğrenince söyle de görelim yapma zaten en güzeli o hamişken keyfimize bakmayacaksak ne zaman bakaccağız :)

Kuzum ben bir heyecan yaparım ama diyorum ya ben doktora bile hemen gitmeyeceğim zaten doktorumdan randevu almak bir dert kendisi çok yoğun bir adam.

BİLGİSSAYARIN KARŞISINDA OTURDUM AĞLIYORUM ÇOK RAHATLATTIN LÜTFEN SAĞOL RABBİM SANADA VERSİN HEMEN HAYIRLISI İLE

Kuzum ben bir heyecan yaparım ama diyorum ya ben doktora bile hemen gitmeyeceğim zaten doktorumdan randevu almak bir dert kendisi çok yoğun bir adam.

bebişimizi görme lütfunu vericez bide bizi bekletecek mi doktor halt etmişşşş o gelsin görsün asıl bebişiiii bende adetim 10 gün geçmeden test yapmam ısrar ederseniz 5 gün geçince yaparım o değilde çalışma da yok adette 29.gün bugün benimde olsun artık yarında olmazda öbür gün geciktirici almam lazım

aynen ben ilk ay hariç yumoşaları hep kaçırdım, hayırlısı diyorum :)

BUGÜN BAKTIRCAM KUZUM HAFTAYA CUMA YOLA KOYULCAZ ONDAN SONRAKİ CUMA GELCEK NAPSAM BİLEMEDİM DOKTORU ARAYAYYIM MI AMA BEN ARA ARA KAN TESTİ YAPAYIM DEMİ

KAYGILI HASTA OLACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA

BİLGİSSAYARIN KARŞISINDA OTURDUM AĞLIYORUM ÇOK RAHATLATTIN LÜTFEN SAĞOL RABBİM SANADA VERSİN HEMEN HAYIRLISI İLE

Giz ağlamak yok senden mutlusu olmamalı şuan. Sen hasta değil hamilesin ve bu çok güzel bir duygudur eminim. Korkularını, tasalarını bir kenara bırak. Allaha dua et sadece içten hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım diye ikinizde allaha emanetsiniz. Bir daha seni böyle görmek istemiyorum.

Son düzenleme:
evet kaygılım zaman lazım ve ben dediğim gibi ilki hariç yumoşlarda hiç çalışmadım aslında ona moralim bozuldu şimdi bayrama gitsek yine kaçacak ve ben gitmeyeceğiz dedim eşim sağolsun gitmeyiz dedi :)

Senden de umutluyum canım da senin bata daha fazla zaman olduğu için yazmadım :)

Bugün çalışma başlıyor bizde kıslar, dün gece bildiğiniz gibi baş ağrımdan geberiyodum, olamadı o yüzden. Bugün testim de koyulaştı. 1 hafta Allah güç versin bize

Kuzucum takıldım kiii ben sanaaaa , yerim yerim... sıkı tutun çalışmaları verelim hamiş haberlerini tospacıım inşaAlllaaah

Kuzucum bak kendi kendini de ferahlatmışsın, önemli olan bu tatlım , birbirimize destek olacağız elbette ,aynı duygularla hareket ediyoruz çünküüü, bende seni seviyoruumm, çok daöpüyorum , evinizde rahat rahat çalışın güzelimmm
Bizde bir yere gidemiyoruz , eşim imam olunca kesimhanede sorumlu olacak , adam o gün tekbir getirmekten yorulacak o günlerde bebişim kendini erken gösterirse belkim hamiş haberi de veririm gülüm

Ben bu ay sürekli öyle yattım. Bugün 29. günüm 34'e ne kaldı şurda.

Çok az kaldı yaf, heyecan dorukta , geldi inşaAllah bebişiiinnn

BUGÜN BAKTIRCAM KUZUM HAFTAYA CUMA YOLA KOYULCAZ ONDAN SONRAKİ CUMA GELCEK NAPSAM BİLEMEDİM DOKTORU ARAYAYYIM MI AMA BEN ARA ARA KAN TESTİ YAPAYIM DEMİ

KAYGILI HASTA OLACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA
canım benim korkma iyi olacaksın ben inanıyorum sen hemen kana baktır ayrıca bence tatlım değerlere falan yoksa aklından çıkmaz bak

amiinnn sana söylediklerim sana diye değil kendimde tüm içtenliğimle inanıyorum ağladın mı ohh rahatladın desene hep mutluluk sevinç göz yaşların olsun yarım kalan heyecanlarımız tamamlanacak bu 9 ay inanmaya çalışana kadar geçip gidecek anlamadım ki ben hiç diyeceksinn :)

Hayır alma benimde bugün 29. gün. Şimdi benim yumoş 14 eylül pazar günü yıldönümümde çatladı ya hani ben üzerine 14 koyarsam pazar mı hastalanmam gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…