- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Çok telaşlısın tatlım... Ben kimyasal yaşadım kuzum , sen kürtaj olmuştun galiba , aynı değil yaşadıklarımız ama seni anlıyorum , yine de telaş , stres bunlar çok önemli tatlım , sttres yapma ki bebiş rahatlıkla yerleşsin, dün konuştuklarımızı da aklından çıkarma , zıplama artık en önemlisiBUGÜN BAKTIRCAM KUZUM HAFTAYA CUMA YOLA KOYULCAZ ONDAN SONRAKİ CUMA GELCEK NAPSAM BİLEMEDİM DOKTORU ARAYAYYIM MI AMA BEN ARA ARA KAN TESTİ YAPAYIM DEMİ
KAYGILI HASTA OLACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA
BEN OLURSA HERŞEY GÜZEL GİDERSE BAYRAM SONRASI GİDEYİM DEMİ KUZU
evet bi yere gitmemekte kararlıyım eşimin ablası bizde 1 haftadır bir hafta daha kalacak zaten 1 ay önce memleketteydim yeter azcık başbaşa kalalım zaten benim kocam haftasonu da çalışmaya bşalayacak üniv de okuduğu için ufak bi tatil olsun bizeKuzucum takıldım kiii ben sanaaaa , yerim yerim... sıkı tutun çalışmaları verelim hamiş haberlerini tospacıım inşaAlllaaah
Kuzucum bak kendi kendini de ferahlatmışsın, önemli olan bu tatlım , birbirimize destek olacağız elbette ,aynı duygularla hareket ediyoruz çünküüü, bende seni seviyoruumm, çok daöpüyorum , evinizde rahat rahat çalışın güzelimmm
Bizde bir yere gidemiyoruz , eşim imam olunca kesimhanede sorumlu olacak , adam o gün tekbir getirmekten yorulacako günlerde bebişim kendini erken gösterirse belkim hamiş haberi de veririm gülüm
Çok az kaldı yaf, heyecan dorukta , geldi inşaAllah bebişiiinnn
BUGÜN BAKTIRCAM KUZUM HAFTAYA CUMA YOLA KOYULCAZ ONDAN SONRAKİ CUMA GELCEK NAPSAM BİLEMEDİM DOKTORU ARAYAYYIM MI AMA BEN ARA ARA KAN TESTİ YAPAYIM DEMİ
KAYGILI HASTA OLACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA
AMİN CNM İNŞcanım hakkında hayırlısı olsun inşallah gelsin bebişinde hangi yolla gelirse gelsın bence hiiç üzme kendını sağlıklıyız cok şükür öyle düşün
canım bende önlem amaclı kullanıcam corasprıne korunmayı bıraktıgın an basla dedı cok heyecanlıyım ve endıselıyım inşallah güzel olur her şey.inşallah sende bebeğine sağsalim kavusursun :)
Hayır alma benimde bugün 29. gün. Şimdi benim yumoş 14 eylül pazar günü yıldönümümde çatladı ya hani ben üzerine 14 koyarsam pazar mı hastalanmam gerekiyor?
Çok az kaldı yaf, heyecan dorukta , geldi inşaAllah bebişiiinnn
Evet kuzum sen şimdi bayrama kadar kan ver artışına baktır bayramdan sonra da gidersiniz doktora. Şahsen benimde belliyse ben bayramdan sonraki hafta gidicem. Zaten aramızda 1 gün var senle. Sen 26'sında regl oldun ben 27'sinde. Haftamız aynı çıkıcak senle.
inş öylesindir lovelyimmmm :)Şuaraya bak aynı hamileymişim gibi konuşmuşum.
Bende öyle hissediyorum tatlım , hadi bebişlerr gelmiş olsuuunBana bu ay geldi gibi geliyor ama sabredicem bu ay erken test yapmıcam.
aminnn canım inşallah gelmez de bebiş gelmiş olur sende kv fazla takma aklınca laf ettiğini sanıyor sinir oldumCanim insallah gelmez kirmizilarin bebisin gelsin gobusune hayirlisiyla sagligiyla
o aşırı gelen kanamam neydi peki
evet matematiksel olarak öye ama inşallah pazar da p tesi de olmazsınnn :):) almıyım da tatilim heba olur koca sene ne içebilirim ne denize girebilirim
Sizin sayenizde rahatladim canim takmamaya calisiyorum test ne zaman yapacaksin canimaminnn canım inşallah gelmez de bebiş gelmiş olur sende kv fazla takma aklınca laf ettiğini sanıyor sinir oldum
sağol canım umarım bu son olur yani 9 aylık bir adet olmama sürecim başlarBenimde adetin ilk gunu cok siddetli agrim oluyor igne yaptirmadan gecmiyor ayy canim benim gecmis olsun
cumaya kadar bekleyim diyorum yada yarın kantesti yaptırabilirim gelemezse sağlık ocağından hemen çıkmıyordu değilmi sonuçlarSizin sayenizde rahatladim canim takmamaya calisiyorum test ne zaman yapacaksin canim
sanırım sağlık ocağında sonuçlar geç çıkıyordu özelde daha hızlı veriyorlar sonucu 1 saat iindecumaya kadar bekleyim diyorum yada yarın kantesti yaptırabilirim gelemezse sağlık ocağından hemen çıkmıyordu değilmi sonuçlar
eşinin sana bu konuda destek olması çok güzel tatlım siz mutlu olunda inşaallah bebiş gelince daha güzel olacak herşeyEvet oyle canim insallah burdan uzaklasirim strese sokuyorlar ben stres olursam nasil olacak bebek dedim esime tamam ben annemle konusurum dedi esim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?