2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

BUGÜN BAKTIRCAM KUZUM HAFTAYA CUMA YOLA KOYULCAZ ONDAN SONRAKİ CUMA GELCEK NAPSAM BİLEMEDİM DOKTORU ARAYAYYIM MI AMA BEN ARA ARA KAN TESTİ YAPAYIM DEMİ

KAYGILI HASTA OLACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA
Çok telaşlısın tatlım... Ben kimyasal yaşadım kuzum , sen kürtaj olmuştun galiba , aynı değil yaşadıklarımız ama seni anlıyorum , yine de telaş , stres bunlar çok önemli tatlım , sttres yapma ki bebiş rahatlıkla yerleşsin, dün konuştuklarımızı da aklından çıkarma , zıplama artık en önemlisi
Çok öpüyorum seni ve susam tanesi bebişini, maaşAllah size...

BEN OLURSA HERŞEY GÜZEL GİDERSE BAYRAM SONRASI GİDEYİM DEMİ KUZU

Evet kuzum sen şimdi bayrama kadar kan ver artışına baktır bayramdan sonra da gidersiniz doktora. Şahsen benimde belliyse ben bayramdan sonraki hafta gidicem. Zaten aramızda 1 gün var senle. Sen 26'sında regl oldun ben 27'sinde. Haftamız aynı çıkıcak senle.

evet bi yere gitmemekte kararlıyım eşimin ablası bizde 1 haftadır bir hafta daha kalacak zaten 1 ay önce memleketteydim yeter azcık başbaşa kalalım zaten benim kocam haftasonu da çalışmaya bşalayacak üniv de okuduğu için ufak bi tatil olsun bize
hadi inş tatlım :)

BUGÜN BAKTIRCAM KUZUM HAFTAYA CUMA YOLA KOYULCAZ ONDAN SONRAKİ CUMA GELCEK NAPSAM BİLEMEDİM DOKTORU ARAYAYYIM MI AMA BEN ARA ARA KAN TESTİ YAPAYIM DEMİ

KAYGILI HASTA OLACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA

hemen hamiş kalacağını ummadığın için inanamıyorsun kan değerini görünce inanacaksın:) iki günde bir baktır mutlaka bugünkü kan değerinden sonra doktorunla görüş ilk haftalarda bi şey kullanman gerekecekse söyler doktor haftaya yolculuğa çıkacağını da söyle canım

AMİN CNM İNŞ

Hayır alma benimde bugün 29. gün. Şimdi benim yumoş 14 eylül pazar günü yıldönümümde çatladı ya hani ben üzerine 14 koyarsam pazar mı hastalanmam gerekiyor?

evet matematiksel olarak öye ama inşallah pazar da p tesi de olmazsınnn :):) almıyım da tatilim heba olur koca sene ne içebilirim ne denize girebilirim

Şuaraya bak aynı hamileymişim gibi konuşmuşum.

W wuslt ben dün kırmızıları ağrılı bi şekilde gördüm hemde bu ay hep kasık ağrım vardı benim kızlar bunun için ne yapmam lazım hemde şiddetliydi bazen

evet matematiksel olarak öye ama inşallah pazar da p tesi de olmazsınnn :):) almıyım da tatilim heba olur koca sene ne içebilirim ne denize girebilirim

İnşallah canım olmam. Ben reglken giriyorum denize canım hiçte bir şey olmuyor. Zaten sezon bitti. Kimsecikler yoktur merak etme.

cumaya kadar bekleyim diyorum yada yarın kantesti yaptırabilirim gelemezse sağlık ocağından hemen çıkmıyordu değilmi sonuçlar
sanırım sağlık ocağında sonuçlar geç çıkıyordu özelde daha hızlı veriyorlar sonucu 1 saat iinde diğerleri sarkıyor diğer güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…