- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
aslında bunları yaşamak zor bende 3 aydan beri her adette her negatif sonucunda ağlıyorum iki gün depresyona girmiş gibi oluyorum sonra geçiyor yavaş yavaş adet bitince yeni umutlar başlıyor Allah tan yardım diliyorum hepimiz için ondan başk açaremiz yok kiaynen ben ilk ay hariç yumoşaları hep kaçırdım, hayırlısı diyorum :)
hadi bakalım bizim ikinci deneme ama ben mogamiye 3. deneme yaz dedim tabi biz ne zman olsun istersek isteyelim onlar zamanında gelecekler inş, gelecekler :)aslında bunları yaşamak zor bende 3 aydan beri her adette her negatif sonucunda ağlıyorum iki gün depresyona girmiş gibi oluyorum sonra geçiyor yavaş yavaş adet bitince yeni umutlar başlıyor Allah tan yardım diliyorum hepimiz için ondan başk açaremiz yok ki
bakalım canım bu günüde atlatırsak kırmızısısız yarın testi yaptırayım bari cuma yaptırırsam haftasonu girebilir araya :)sanırım sağlık ocağında sonuçlar geç çıkıyordu özelde daha hızlı veriyorlar sonucu 1 saat iindediğerleri sarkıyor diğer güne
ben bu ay 70000 tane lem yelit çekme niyetine girdim şuan 53000 falan oldu; bakalım bugün yarın bitirmek istiyorum bolca dua psikolojimize de iyi gelecekhadi bakalım bizim ikinci deneme ama ben mogamiye 3. deneme yaz dedim tabi biz ne zman olsun istersek isteyelim onlar zamanında gelecekler inş, gelecekler :)
Acilde yaptirrirsan 1 saate cikar canim guzel haberlerini bekliyorumcumaya kadar bekleyim diyorum yada yarın kantesti yaptırabilirim gelemezse sağlık ocağından hemen çıkmıyordu değilmi sonuçlar
bende bu ay öyleyim canım gaz beni deli ettikızlar dünden beri aşırı bacak ağrısı ve gaz var ama gaz öyle böyle değil tuvalete giriyorum çıkıyorum yine geliyor ayrıca tuvalete çok çıkıyorum gece 3-4 gibi uykumdan uyandırıyor tuvalete gidiyorum neler oluyor bana böyleee
Hahahahahh iyi güldüm gece gece tek seksi gecelikBende bi sürü var da noluyo sanki y adam uyuyo yada klima yüzünden giyemiyorum yaz günü uzun pijamalarla yattım o klima yüzünden Amannnn ne gerek varmış zaten üstümde mi duruyormuş çıkıyormuş Bunlar da benim kocanın lafları
kızlar dünden beri aşırı bacak ağrısı ve gaz var ama gaz öyle böyle değil tuvalete giriyorum çıkıyorum yine geliyor ayrıca tuvalete çok çıkıyorum gece 3-4 gibi uykumdan uyandırıyor tuvalete gidiyorum neler oluyor bana böyleee
inşallah canımAcilde yaptirrirsan 1 saate cikar canim guzel haberlerini bekliyorum
bende bu ay yuz ustu yatdim benim doktor soylemisdi bana@hilal1653 ede demis dr 20 dk yuz ustu yat diye rahis arkadasimizda o ay hamile kalmis
bende bu ay öyleyim canım gaz beni deli etti
Esimde arada kaliyor bi tarafta annesi bi tarafta ben insallah canim hepimi mutlu olalim bebislerimi gelsineşinin sana bu konuda destek olması çok güzel tatlım siz mutlu olunda inşaallah bebiş gelince daha güzel olacak herşey
şimdilik annene de bakalım tatlım k.v. nin yanında seni idare etsin baktın çaresi yok kv. ne söyle ama ağzını tutmasını da söyle :)KIZLAR BEN KÖYE GİDİCEM ANNEMLE BABAMDA GELİCEK EŞİMİN MEMLEKETİNE AMA KORKUYORUM YORULUCAM ORDA HİZMET EDİCEM MECBUR NAPMAM LAZIM ANNEM VE KV YE DEMELİYİM HERŞEY BELLİ OLUNCA AMA KORKUYORUM
İnsallah bebislerimiz gelir gobusumuze canimbende bu ay yuz ustu yatdim benim doktor soylemisdi bana
ilişkiden hemen sonra mı yapılıyor bubende bu ay yuz ustu yatdim benim doktor soylemisdi bana
ilişkiden hemen sonra mı yapılıyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?