2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

1 AY KORUNDUM CANIM AĞUSTOS AYI KORUNDUM[/QUOTE]

Dr bana 2 ay korun; kürtajdan 6. hafta sonrada kan pıhtılaşması testine gel dedi. Onu yaptırıcam sonucu çıkacak derken aralık ayının ortasını bulucak korunmayı bırakmamız. O kadar uzun geliyo ki ve şu andaki senin kaygını ben daha hamile kalmadan yaşıyorum "Ya yine aynısı olursa" Allah bu kez sağlıklısını nasip edecek inş inanıyorum ama endişemi önleyemiyorum..

aynen ben ilk ay hariç yumoşaları hep kaçırdım, hayırlısı diyorum :)
aslında bunları yaşamak zor bende 3 aydan beri her adette her negatif sonucunda ağlıyorum iki gün depresyona girmiş gibi oluyorum sonra geçiyor yavaş yavaş adet bitince yeni umutlar başlıyor Allah tan yardım diliyorum hepimiz için ondan başk açaremiz yok ki

hadi bakalım bizim ikinci deneme ama ben mogamiye 3. deneme yaz dedim tabi biz ne zman olsun istersek isteyelim onlar zamanında gelecekler inş, gelecekler :)

kızlar dünden beri aşırı bacak ağrısı ve gaz var ama gaz öyle böyle değil tuvalete giriyorum çıkıyorum yine geliyor ayrıca tuvalete çok çıkıyorum gece 3-4 gibi uykumdan uyandırıyor tuvalete gidiyorum neler oluyor bana böyleee

hadi bakalım bizim ikinci deneme ama ben mogamiye 3. deneme yaz dedim tabi biz ne zman olsun istersek isteyelim onlar zamanında gelecekler inş, gelecekler :)
ben bu ay 70000 tane lem yelit çekme niyetine girdim şuan 53000 falan oldu; bakalım bugün yarın bitirmek istiyorum bolca dua psikolojimize de iyi gelecek

bende bu ay öyleyim canım gaz beni deli etti

Benimki de aynı kafada, 10 saniye giymek için bunları niye alıyosunuz ki diyo :))))

Canım bata kaç var senin? Beni de sabaha karşı uykumdan uyandırıyor idrar. Bugün üşenmedim kalktım artık daha fazla tutamadım.

KIZLAR BEN KÖYE GİDİCEM ANNEMLE BABAMDA GELİCEK EŞİMİN MEMLEKETİNE AMA KORKUYORUM YORULUCAM ORDA HİZMET EDİCEM MECBUR NAPMAM LAZIM ANNEM VE KV YE DEMELİYİM HERŞEY BELLİ OLUNCA AMA KORKUYORUM
şimdilik annene de bakalım tatlım k.v. nin yanında seni idare etsin baktın çaresi yok kv. ne söyle ama ağzını tutmasını da söyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…