2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Gaz benimde sorunum ama arkadaşımında sorunuydu adet oldu yazık. Gazı belirleyici olarak almıyorum ben o yüzden.
Belirleyici değil evet aslında bir hafta önce kendimi daha çok hamile hissediyordum adet 2 gün geçti ama hiç bir belirti kalmadı tek gazım kaldı geriye onuda ne yesem içsem de geçse modundayım gazdan uykuya dalamıyorum

Kızlar anneannem 3 gündür hastanede benim. Düşüp kalçasını kırmış. Daha doğrusu çok yaşlı olduğu için kıyafetini giyerken birden yere yığılmış aslında kırıldığı için düşmüş. Doktor kemik falan kalmadı içi boş demiş. 2 gündür ağrı kesicilerle tutuyorlar masada kalır demişler ameliyata alırsak allah korusun. Kan sulandırıcı iğne yapıp değerlerine bakıyorlardı kalp tansiyon falan herhalde yaşı da bayağı var bugün ameliyata alacaklarmış. Dua eder misiniz anneannem için beni o büyüttü lütfen ona bir şey olmasın.

slm kızlar burada daha önce hamile kalıp tekrar hamileliği deneyen arkadaşlar var galiba benimde bir kaybım var inşallah hayırlısıyla sağlıkla hamile kalabiliriz ve bir daha kayıp yaşamayız.
Merhaba canım geçmişolsun öncelikle benim de kaybım var aralık ayında bırakıcaz korunmayı

LOVELY ÜZÜLÜP AĞLAMA BEN HAMİŞKEN EŞİMİN BABANNESİNE ÜZÜLDÜM ÇOK KÖTÜYDÜMN SEN KENDİNİ HARAP ETME TAMAMMI DUA EDİCEM TABİKİDE RABBİM ŞİFA OLSUN

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah.

Geçmişolsun canım Allahım ananene sağlık versin uzun ömürler nasip etsin inş dualarım ananenle

canim dualarimiz anaannenle isallah ameliyat sorunsuz kecer aminnnnn

Canım bata kaç var senin? Beni de sabaha karşı uykumdan uyandırıyor idrar. Bugün üşenmedim kalktım artık daha fazla tutamadım.
bugün adetin 20. günü ama bence ben 16-17. gün yumurtladım hem bacak ağrı çoktu hemde akıntı geldi bugünde haiften sarı akıntım var üşüttüm galiba, seninkini hamilelik belirtisi sayabiliriz ama ben nedense pek umutlu olamıyorum yaw bu aydan, ancak senden SirriEyvan dan Mogami den ve eseslamazi26 dan umutluyum hadi bakalım şenlendirin listeyi Tospaaa da umutlandırıyor benim yum günleri bol enerji ve ateşli geçsin

evet ben eskiden ayaklarimi kaldirirdim doktor bana yalnis oldugunu soyledi ayaklari kaldirinca spermcikler bi kuyu var onun icine dusuylar ama yuz ustu yatinca rahat rahat yum a gidiyolar bu ay oyle yaptim
Bu ay bende yuzüstü yattım , sırt üstü yattım...ama çok değil ,, en fazla 10 ar dakika... bakalım hayırlı sonuçlar gelsin

Söylediklerinden bende umutluyum canım ... Allah razı olsun yaaa , inşaAllah içine doğan gerçektiiiir
Ama sen niye keninden umutsuzsun kiii , çalışma olmadı mı o dediğin günlerde kuşum ?

Esimde arada kaliyor bi tarafta annesi bi tarafta ben insallah canim hepimi mutlu olalim bebislerimi gelsin
aslında büyük olarak onların olgun davranıp destek olması lazım ama kaynana değilmi içgüdüsel olarak insanın herşeye kızası geliyor hafta sonu kayınvalidelerin yazlığa gittik semiz otu topladım bahçelerinden pişireyim de bana işte öğle yemeği olsun dedim burda mı pişireceksin dedi pişirmeyeyim mi dedim yok pişir geç oldu diye dedim dedi hemen düştü moral semiz otlarını yıkıyorum bu sefer kayınpeder geldi bunlar lavoboyu tıkar ama kızım dedi yapraklarını kastederek ayyy dedim bir yemek pişiricem battı gözlerine öyle sinir oldum ki ama ne yapayım sustum demedim eşime de birşey normalde iyiler çünkü

tabi ederiz tatlım Allah acil şifalar versin inşaallah nedense bir çok yaşlıda oluyor bu bizlere ders olsun kalsiyum almalıyız bol bol

ay canım inşallah iyi olur sağlıklı ağrısız olur kuzum yaaa ... durduk yere mi oldu bu düşme önceden de rahatsız mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…