2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Söylediklerinden bende umutluyum canım ... Allah razı olsun yaaa , inşaAllah içine doğan gerçektiiiir
Ama sen niye keninden umutsuzsun kiii , çalışma olmadı mı o dediğin günlerde kuşum ?
oldu çok şükür ama ne bileyim benim adet düzensizliği var ya yum oldu bence; ovü kullanmadığım için bilemiyorum hiç, pazar gecesi karnımda şiddetli bir batma hissettim ve akıntım geldi ardından bu kadar ayrıca bacak ağrım vardı ben ordan anlıyorum yum olduğunu ama adet düzensizliğinden dolayı da birşey diyemiyorum aslında bu ay döngüm 32 olmalı çünkü ben bir ay 32 günde bir 44 günde oluyor bu ayki döngü 32 buna göre yumun çatladığı gün tam denk geliyor inşaallah öyledir

geçmiş olsun canım

evet ben eskiden ayaklarimi kaldirirdim doktor bana yalnis oldugunu soyledi ayaklari kaldirinca spermcikler bi kuyu var onun icine dusuylar ama yuz ustu yatinca rahat rahat yum a gidiyolar bu ay oyle yaptim
iyi oldu bunu bildiğimiz ztatlım bu eşiminde hoşuna gidecek bu ayda öyle deneyelim madem

İnşaAllah canım benim inşaAllah , benim akıntım önceden başladı , hafif kasık batması , 3.gün çatladı , o gün ise ip ince uzayan yumurta akı akıntısı gördüm... kendini öyle takip et canım.. çalışmaları da bırakma sakin e mi , olacak inşaAllah hem bu ay döngün de kısa , umarım güzel sonuçlar verirsin sende tatlım beniiim...

günaydın arkadaslar...benim 9 aylık oglum var....gecen aydan berli korunmayı bıraktım ikinci bebek icin....oglumda yumurtlama felan hesabı yapmadım :) öyle kendiliginden oldu ama bu sefer sagdan sodan duya duya burdada takip ederken kafama takıldı :) adet döngümü suan kestiremiyorum ama 13,09 da adet oldum bugün 12 gün bugünden itibaren her 2 güne birmi calısmalara baslamalıyım ???? aslında kendi kendime kızıyorum rahat ol diye ama nedense 2 bebekte stress yaptım ben galiba...sebebide adetimin düzeni bozuldu diye galiba...sizler nelere dikkat ediyorsunuz ??? bacagı 5 10 dakika yukarı kaldırma felan yazılmıs birince bebegimde hicbirsey yapmadım ben...simdi buda dikatimi cekti???

İnşallah sağ salim çıkar ameliyattan kuzum...Allah şifa versin

bu neki boyle canim
ateş tablosu tatlım , her sabah dil altından dijital termometreyle ateş ölçümü yapıyorsun , bunula yumurtanın çatladığ kolaylıkla anlaşılıyor , bildiğim kadarıyla yumurta çatlamadan ateş düşüyor sonra birden yükselişe geçiyor , ben bu ay hem ovulasyon testi hem ateş kontrölü yaptım bakalım nasıl işliyor vücudumun düzeni diye , birbirini tuttu tatlım...
fertility friend denilen siteye her gün verilerimi giriyorum , ilişki günlerini vs ayrıntılı ve rahat rahat izleyebiliyorsun tablonu

İnşallah inşallah gazın bile hayırlısı
kk kadınlar: bat geldi hayyırrrrr olsun hayırlısı yeni umutlar var olacak inşaallah yum günüm gelsin artık neden koyulaşmıyor bu ovü veeeeeee eveeeeeeettttttttt koyulaştı başlasın çalışmlar yum dönem geçti bat bekleriz ama yum döneminden sonraki halimiz bata az kaldım gazım var ayaklarım üşüyor bak bak işte batma var kesin yerleşiyor bebiş kesinnnnay galiba midem demi bulnıyor benim ayyy sanki çabuk yoruluyorum bennnn sonra kırmızılar gelir böyle oluruz sonra kk arkdaşlarımız destek olur böyle oluruz amaaaaa sonra elbetttt böyle olacak testle ver biz böyle olacağızzzzzzzzzzz

İnşallah canım ben kendimden cok umutlu olmasamda genede insan olsun istiyor benide en çok umutlandiran Lovely35 Mogami

Bu ay bende yuzüstü yattım , sırt üstü yattım...ama çok değil ,, en fazla 10 ar dakika... bakalım hayırlı sonuçlar gelsin
Ben ayaklarımı kaldırmakla kalmıyorum bide kendimi sıkıyorum ki aman yavrucaklar düşmesin
Dimekki bundan gayri kendimizi rahata bırakıcaz

kuşum benim grafiğim diyorsun sonra sayfanınsağ üst tarafında share var..tıkla ona açılan yerde setup de...bi sayfa açılacak in biraz aşağı save setting de...sonra sayfa yenileniyor çıkan aynı sayfada sana bi link veriliyor o linki kopyala buraya yapıştır

İnşallah bebeğim...ben bu ay hiçbişey hissetmiyorum ne adete dair ne bebeğe dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…