- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
oldu çok şükür ama ne bileyim benim adet düzensizliği var ya yum oldu bence; ovü kullanmadığım için bilemiyorum hiç, pazar gecesi karnımda şiddetli bir batma hissettim ve akıntım geldi ardından bu kadar ayrıca bacak ağrım vardı ben ordan anlıyorum yum olduğunu ama adet düzensizliğinden dolayı da birşey diyemiyorum aslında bu ay döngüm 32 olmalı çünkü ben bir ay 32 günde bir 44 günde oluyor bu ayki döngü 32 buna göre yumun çatladığı gün tam denk geliyor inşaallah öyledirSöylediklerinden bende umutluyum canım ... Allah razı olsun yaaa , inşaAllah içine doğan gerçektiiiir
Ama sen niye keninden umutsuzsun kiii , çalışma olmadı mı o dediğin günlerde kuşum ?
Kızlar anneannem 3 gündür hastanede benim. Düşüp kalçasını kırmış. Daha doğrusu çok yaşlı olduğu için kıyafetini giyerken birden yere yığılmış aslında kırıldığı için düşmüş. Doktor kemik falan kalmadı içi boş demiş. 2 gündür ağrı kesicilerle tutuyorlar masada kalır demişler ameliyata alırsak allah korusun. Kan sulandırıcı iğne yapıp değerlerine bakıyorlardı kalp tansiyon falan herhalde yaşı da bayağı var bugün ameliyata alacaklarmış. Dua eder misiniz anneannem için beni o büyüttü lütfen ona bir şey olmasın.
iyi oldu bunu bildiğimiz ztatlım bu eşiminde hoşuna gidecekevet ben eskiden ayaklarimi kaldirirdim doktor bana yalnis oldugunu soyledi ayaklari kaldirinca spermcikler bi kuyu var onun icine dusuylar ama yuz ustu yatinca rahat rahat yum a gidiyolar bu ay oyle yaptim
İnşaAllah canım benim inşaAllah , benim akıntım önceden başladı , hafif kasık batması , 3.gün çatladı , o gün ise ip ince uzayan yumurta akı akıntısı gördüm... kendini öyle takip et canım.. çalışmaları da bırakma sakin e mi , olacak inşaAllah hem bu ay döngün de kısa , umarım güzel sonuçlar verirsin sende tatlım beniiim...oldu çok şükür ama ne bileyim benim adet düzensizliği var ya yum oldu bence; ovü kullanmadığım için bilemiyorum hiç, pazar gecesi karnımda şiddetli bir batma hissettim ve akıntım geldi ardından bu kadar ayrıca bacak ağrım vardı ben ordan anlıyorum yum olduğunu ama adet düzensizliğinden dolayı da birşey diyemiyorum aslında bu ay döngüm 32 olmalı çünkü ben bir ay 32 günde bir 44 günde oluyor bu ayki döngü 32 buna göre yumun çatladığı gün tam denk geliyor inşaallah öyledir
Bütün erkekler aynı mı yafffiyi oldu bunu bildiğimiz ztatlım bu eşiminde hoşuna gidecekbu ayda öyle deneyelim madem
bu neki boyle canim
İnşallah sağ salim çıkar ameliyattan kuzum...Allah şifa versinKızlar anneannem 3 gündür hastanede benim. Düşüp kalçasını kırmış. Daha doğrusu çok yaşlı olduğu için kıyafetini giyerken birden yere yığılmış aslında kırıldığı için düşmüş. Doktor kemik falan kalmadı içi boş demiş. 2 gündür ağrı kesicilerle tutuyorlar masada kalır demişler ameliyata alırsak allah korusun. Kan sulandırıcı iğne yapıp değerlerine bakıyorlardı kalp tansiyon falan herhalde yaşı da bayağı var bugün ameliyata alacaklarmış. Dua eder misiniz anneannem için beni o büyüttü lütfen ona bir şey olmasın.
evet ben tam tersi öyle olmaz diye izin vermemiştim adam işini bilmiş haberimiz yokBütün erkekler aynı mı yafff
gerçi bence de rahat bir posizyon
ateş tablosu tatlım , her sabah dil altından dijital termometreyle ateş ölçümü yapıyorsun , bunula yumurtanın çatladığ kolaylıkla anlaşılıyor , bildiğim kadarıyla yumurta çatlamadan ateş düşüyor sonra birden yükselişe geçiyor , ben bu ay hem ovulasyon testi hem ateş kontrölü yaptım bakalım nasıl işliyor vücudumun düzeni diye , birbirini tuttu tatlım...bu neki boyle canim
Ay hiç bilmiyorum , eşim eczaneden almış , dijital termometre işte kuzucum , marka fark etmezkızlar şu ateş ölçme aletini hangi marka aldınız
kk kadınlar: bat geldi hayyırrrrrİnşallah inşallah gazın bile hayırlısı
İnşallah canım ben kendimden cok umutlu olmasamda genede insan olsun istiyor benide en çok umutlandiranbugün adetin 20. günü ama bence ben 16-17. gün yumurtladım hem bacak ağrı çoktu hemde akıntı geldi bugünde haiften sarı akıntım var üşüttüm galiba, seninkini hamilelik belirtisi sayabiliriz ama ben nedense pek umutlu olamıyorum yaw bu aydan, ancak sendenSirriEyvan dan Mogami den ve eseslamazi26 dan umutluyum hadi bakalım şenlendirin listeyi @Tospaaa da umutlandırıyor benim yum günleri bol enerji ve ateşli geçsin
Ben ayaklarımı kaldırmakla kalmıyorum bide kendimi sıkıyorum ki aman yavrucaklar düşmesinBu ay bende yuzüstü yattım , sırt üstü yattım...ama çok değil ,, en fazla 10 ar dakika... bakalım hayırlı sonuçlar gelsin
Haha deli kııızzzz seniiiievet ben tam tersi öyle olmaz diye izin vermemiştim adam işini bilmiş haberimiz yok
kuşum benim grafiğim diyorsun sonra sayfanınsağ üst tarafında share var..tıkla ona açılan yerde setup de...bi sayfa açılacak in biraz aşağı save setting de...sonra sayfa yenileniyor çıkan aynı sayfada sana bi link veriliyor o linki kopyala buraya yapıştır
İnşallah bebeğim...ben bu ay hiçbişey hissetmiyorum ne adete dair ne bebeğe dairbugün adetin 20. günü ama bence ben 16-17. gün yumurtladım hem bacak ağrı çoktu hemde akıntı geldi bugünde haiften sarı akıntım var üşüttüm galiba, seninkini hamilelik belirtisi sayabiliriz ama ben nedense pek umutlu olamıyorum yaw bu aydan, ancak sendenSirriEyvan dan Mogami den ve eseslamazi26 dan umutluyum hadi bakalım şenlendirin listeyi @Tospaaa da umutlandırıyor benim yum günleri bol enerji ve ateşli geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?