- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
SÜPERSİN KIZ YA , AYNI BİİİİZZZkk kadınlar: bat geldi hayyırrrrrolsun hayırlısı yeni umutlar var olacak inşaallah yum günüm gelsin artık neden koyulaşmıyor bu ovü veeeeeee eveeeeeeettttttttt koyulaştı başlasın çalışmlar yum dönem geçti bat bekleriz ama yum döneminden sonraki halimiz bata az kaldım gazım var ayaklarım üşüyor bak bak işte batma var kesin yerleşiyor bebiş kesinnnn ay galiba midem demi bulnıyor benim ayyy sanki çabuk yoruluyorum bennnn sonra kırmızılar gelir böyle oluruz sonra kk arkdaşlarımız destek olur böyle oluruz amaaaaa sonra elbetttt böyle olacak testle ver biz böyle olacağızzzzzzzzzzz
yarın çizgiyi koyar ff...güzel gidiyor inş adet dönemi de çoook yüksek olur kuşum
Rahat bırakacaksın kuşum , en önemlisi buBen ayaklarımı kaldırmakla kalmıyorum bide kendimi sıkıyorum ki aman yavrucaklar düşmesin
Dimekki bundan gayri kendimizi rahata bırakıcaz
kuşum benim grafiğim diyorsun sonra sayfanınsağ üst tarafında share var..tıkla ona açılan yerde setup de...bi sayfa açılacak in biraz aşağı save setting de...sonra sayfa yenileniyor çıkan aynı sayfada sana bi link veriliyor o linki kopyala buraya yapıştır
Gecmis olsun canim dualarim annennenle insallah bisey olmayacakKızlar anneannem 3 gündür hastanede benim. Düşüp kalçasını kırmış. Daha doğrusu çok yaşlı olduğu için kıyafetini giyerken birden yere yığılmış aslında kırıldığı için düşmüş. Doktor kemik falan kalmadı içi boş demiş. 2 gündür ağrı kesicilerle tutuyorlar masada kalır demişler ameliyata alırsak allah korusun. Kan sulandırıcı iğne yapıp değerlerine bakıyorlardı kalp tansiyon falan herhalde yaşı da bayağı var bugün ameliyata alacaklarmış. Dua eder misiniz anneannem için beni o büyüttü lütfen ona bir şey olmasın.
benim ki microlifekızlar şu ateş ölçme aletini hangi marka aldınız
İnşaAllah bitanem inşaAllah , seninki de benimki deee...yarın çizgiyi koyar ff...güzel gidiyor inş adet dönemi de çoook yüksek olur kuşum
Haha tatlım çok güldürdün beni o bebekler bu gobeklere gelecekkk kadınlar: bat geldi hayyırrrrrolsun hayırlısı yeni umutlar var olacak inşaallah yum günüm gelsin artık neden koyulaşmıyor bu ovü veeeeeee eveeeeeeettttttttt koyulaştı başlasın çalışmlar yum dönem geçti bat bekleriz ama yum döneminden sonraki halimiz bata az kaldım gazım var ayaklarım üşüyor bak bak işte batma var kesin yerleşiyor bebiş kesinnnn ay galiba midem demi bulnıyor benim ayyy sanki çabuk yoruluyorum bennnn sonra kırmızılar gelir böyle oluruz sonra kk arkdaşlarımız destek olur böyle oluruz amaaaaa sonra elbetttt böyle olacak testle ver biz böyle olacağızzzzzzzzzzz
İnşallah bebeğim...ben bu ay hiçbişey hissetmiyorum ne adete dair ne bebeğe dair
Haha tatlım çok güldürdün beni o bebekler bu gobeklere gelecek
kuşum geldimi o gelemeyesiceler....yani bat alayımkk kadınlar: bat geldi hayyırrrrrolsun hayırlısı yeni umutlar var olacak inşaallah yum günüm gelsin artık neden koyulaşmıyor bu ovü veeeeeee eveeeeeeettttttttt koyulaştı başlasın çalışmlar yum dönem geçti bat bekleriz ama yum döneminden sonraki halimiz bata az kaldım gazım var ayaklarım üşüyor bak bak işte batma var kesin yerleşiyor bebiş kesinnnn ay galiba midem demi bulnıyor benim ayyy sanki çabuk yoruluyorum bennnn sonra kırmızılar gelir böyle oluruz sonra kk arkdaşlarımız destek olur böyle oluruz amaaaaa sonra elbetttt böyle olacak testle ver biz böyle olacağızzzzzzzzzzz
ben ates olcmeyi baska turlu biliyodum dil altiyla bilmiyodumateş tablosu tatlım , her sabah dil altından dijital termometreyle ateş ölçümü yapıyorsun , bunula yumurtanın çatladığ kolaylıkla anlaşılıyor , bildiğim kadarıyla yumurta çatlamadan ateş düşüyor sonra birden yükselişe geçiyor , ben bu ay hem ovulasyon testi hem ateş kontrölü yaptım bakalım nasıl işliyor vücudumun düzeni diye , birbirini tuttu tatlım...
fertility friend denilen siteye her gün verilerimi giriyorum , ilişki günlerini vs ayrıntılı ve rahat rahat izleyebiliyorsun tablonu
çoooooook varBata kaç var bebişim?
hem vajinal girişten hem dil altından oluyor canım :)ben ates olcmeyi baska turlu biliyodum dil altiyla bilmiyodum
ovulasyon almayacağım öğrendim yum günümü ama ateş ölçer hep lazım olur ve ateşle bakalım nasıl olcak siparişimi verdim bendebenim ki microlife
nolcak bebeğim sen iste yeter ki....bitanem çok yormuşum yaf seni , fotoyu kaydedip paylaştım
Hayırlısı olsun canım. Benimde şimdilik iyi benim bat 2 ekim. 1 ay önce düşük oldu. Ondan 4 ay öncede ilk düşüğüm olmuştu. Benim durumlar böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?