2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşaAllah bitanem inşaAllah , seninki de benimki deee...
çizgiyi niye koyacak peki ? ben onu hep merak etmişimdiiir
dik olan çizgiyi senin tabloda 3 gün önceki en düşük yerden çeker o zaten yumoşun çatladığı günü gösteriyor...yatay çizgi de yumdan sonra kaç gün geçtiğini sayman için konulmuştur...yarın çizgi çekilince 1-2-3 diye yazacak orda

ovulasyon almayacağım öğrendim yum günümü ama ateş ölçer hep lazım olur ve ateşle bakalım nasıl olcak siparişimi verdim bende
eczanelerde de satılıyor kuşum...üstelik benimkini 7,5 liraya aldı eşim... umarım çok vermemişsindir

canım benimmm sağol desteğin için ve duan için; son iki aydır gerçi stresten büyük ihtimalle 40 günde oldu ama eski döngüme göre saydığımda bu ay 32 gün ben W wuslt gibi vaji kontrolü yaptım bazar o dediğin akışkan akıntı vardı pazartesi kruydu ordan tahmin ediyorum ve benim en belirgin hissettiğim şey bacak ağrısı

Çok iyiymiş hakikaten tatlım , hadi hayırlı sonuçlar olsun , fertiliy'e göre yumuş zamanım benim ovulasyona göre de yumuş zamanımdı, ateşim de aynısını gösterdi , çalışma da yaptık , umarım hayırlı sonuçlar geliiiir
Önce sen verirsin mogamim sonra ben nasipseee

Tamam o zaman sen kendi vücudunu biliyorsun , o zaman içini ferah tut sıkıntı etme , hayırlısı olacaktır inşaAllah

tamam daha sepette almamıştım zaten eczaneye sorayım bi bugün bakalım tatlım bu arada ben ateşle hiç mi hiç bilmiyorum yumu sen söylersin dii mii
elbette kuşum...bu ateş olayını çözdüm ben...sen al termometreyi ben sana anlatıcam ne yapman gerektiğini :):)

Allahım duysun sesini...ben hala ne olu ne olmaz diye çalışma yapıyorum gerçi

valla bence çok beklemiş olursun...çünkü varsa eğer şimdi bile çıkma ihtimali yüksek...ama diyorsan garanti olsun haftasonu bence ideal test yapman için

Mogami şimdi nasıl çıksın ki daha yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmedi. 19. gün çatladığını gördüm.

Mogami şimdi nasıl çıksın ki daha yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmedi. 19. gün çatladığını gördüm.
illa 14 gün geçince mi çıkıyor kuşum... 8. günden itibaren çıkmaya başlıyo..ha erken gebelikle 8 de öğrenilen normali ile 12 de öğrenilir...bünye meselesi..

ohh iyi iyi valla çok enerji doluyum bu ay bebiş için ilk gerçek çalışmamız olacak umarım sende güzel haberi alırsın 3 ekimdi sanırsam
evet kuşum...yalnız istersen sana 2. deneme diyim madem bir ay olma ihtimali yokmuş o zaman 2. deneme olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…