çoooooook var3 Ekim canım...ama ben 5 ine kadar beklerim adeti
nolcak bebeğim sen iste yeter ki....
dik olan çizgiyi senin tabloda 3 gün önceki en düşük yerden çeker o zaten yumoşun çatladığı günü gösteriyor...yatay çizgi de yumdan sonra kaç gün geçtiğini sayman için konulmuştur...yarın çizgi çekilince 1-2-3 diye yazacak ordaİnşaAllah bitanem inşaAllah , seninki de benimki deee...
çizgiyi niye koyacak peki ? ben onu hep merak etmişimdiiir
bence de bekle bakalım...inanıyorum ki sen koyu iki çizgi göreceksinHaftasonu geçmeden bunu öğrenemicem.
dil altı ya da vajinal...ama dil altı daha kolayben ates olcmeyi baska turlu biliyodum dil altiyla bilmiyodum
eczanelerde de satılıyor kuşum...üstelik benimkini 7,5 liraya aldı eşim... umarım çok vermemişsindirovulasyon almayacağım öğrendim yum günümü ama ateş ölçer hep lazım olur ve ateşle bakalım nasıl olcak siparişimi verdim bende
canım benimmm sağol desteğin için ve duan için; son iki aydır gerçi stresten büyük ihtimalle 40 günde oldu ama eski döngüme göre saydığımda bu ay 32 gün ben W wuslt gibi vaji kontrolü yaptım bazar o dediğin akışkan akıntı vardı pazartesi kruydu ordan tahmin ediyorum ve benim en belirgin hissettiğim şey bacak ağrısıİnşaAllah canım benim inşaAllah , benim akıntım önceden başladı , hafif kasık batması , 3.gün çatladı , o gün ise ip ince uzayan yumurta akı akıntısı gördüm... kendini öyle takip et canım.. çalışmaları da bırakma sakin e mi , olacak inşaAllah hem bu ay döngün de kısa , umarım güzel sonuçlar verirsin sende tatlım beniiim...
valla bence çok beklemiş olursun...çünkü varsa eğer şimdi bile çıkma ihtimali yüksek...ama diyorsan garanti olsun haftasonu bence ideal test yapman içinBende pazartesiye kadar bekleyim 34 gün olcak. Salı test yapayım demi?
tamam daha sepette almamıştım zaten eczaneye sorayım bi bugün bakalım tatlım bu arada ben ateşle hiç mi hiç bilmiyorum yumu sen söylersin dii miihayır onlar sağlıklı sonuç vermez... dil altından ölçen al canım ve ucuza bulursan al
dik olan çizgiyi senin tabloda 3 gün önceki en düşük yerden çeker o zaten yumoşun çatladığı günü gösteriyor...yatay çizgi de yumdan sonra kaç gün geçtiğini sayman için konulmuştur...yarın çizgi çekilince 1-2-3 diye yazacak orda
Tamam o zaman sen kendi vücudunu biliyorsun , o zaman içini ferah tut sıkıntı etme , hayırlısı olacaktır inşaAllahcanım benimmm sağol desteğin için ve duan için; son iki aydır gerçi stresten büyük ihtimalle 40 günde oldu ama eski döngüme göre saydığımda bu ay 32 gün ben W wuslt gibi vaji kontrolü yaptım bazar o dediğin akışkan akıntı vardı pazartesi kruydu ordan tahmin ediyorum ve benim en belirgin hissettiğim şey bacak ağrısı
elbette kuşum...bu ateş olayını çözdüm ben...sen al termometreyi ben sana anlatıcam ne yapman gerektiğini :):)tamam daha sepette almamıştım zaten eczaneye sorayım bi bugün bakalım tatlım bu arada ben ateşle hiç mi hiç bilmiyorum yumu sen söylersin dii mii
bence de bekle bakalım...inanıyorum ki sen koyu iki çizgi göreceksin
Allahım duysun sesini...ben hala ne olu ne olmaz diye çalışma yapıyorum gerçiÇok iyiymiş hakikaten tatlım , hadi hayırlı sonuçlar olsun , fertiliy'e göre yumuş zamanım benim ovulasyona göre de yumuş zamanımdı, ateşim de aynısını gösterdi , çalışma da yaptık , umarım hayırlı sonuçlar geliiiir
Önce sen verirsin mogamim sonra ben nasipseee
Tamam o zaman sen kendi vücudunu biliyorsun , o zaman içini ferah tut sıkıntı etme , hayırlısı olacaktır inşaAllah
ohh iyi iyi valla çok enerji doluyum bu ay bebiş için ilk gerçek çalışmamız olacakelbette kuşum...bu ateş olayını çözdüm ben...sen al termometreyi ben sana anlatıcam ne yapman gerektiğini :):)
valla bence çok beklemiş olursun...çünkü varsa eğer şimdi bile çıkma ihtimali yüksek...ama diyorsan garanti olsun haftasonu bence ideal test yapman için
illa 14 gün geçince mi çıkıyor kuşum... 8. günden itibaren çıkmaya başlıyo..ha erken gebelikle 8 de öğrenilen normali ile 12 de öğrenilir...bünye meselesi..Mogami şimdi nasıl çıksın ki daha yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmedi. 19. gün çatladığını gördüm.
evet kuşum...yalnız istersen sana 2. deneme diyim madem bir ay olma ihtimali yokmuş o zaman 2. deneme olsunohh iyi iyi valla çok enerji doluyum bu ay bebiş için ilk gerçek çalışmamız olacakumarım sende güzel haberi alırsın 3 ekimdi sanırsam
inşaallah kırmızılar gelemeyecek Rabbim inşaallah ol demiştir; siz üzerinize düşeni yaptınız gerisi Allah'a kalmış ama bu çalışmaya tabiki umutlanıyoruz topikçek:)İnşallah bebeğim...ben bu ay hiçbişey hissetmiyorum ne adete dair ne bebeğe dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?