illa 14 gün geçince mi çıkıyor kuşum... 8. günden itibaren çıkmaya başlıyo..ha erken gebelikle 8 de öğrenilen normali ile 12 de öğrenilir...bünye meselesi..
anladım kuşum...gelmesin tabiinşaallah kırmızılar gelemeyecek Rabbim inşaallah ol demiştir; siz üzerinize düşeni yaptınız gerisi Allah'a kalmış ama bu çalışmaya tabiki umutlanıyoruz topikçek:)
Amin canım inşallah. Evet benim ikinci oldu.geçmiş olsun canım bende 1 ay önce düşük yaptım.Senin 2.olmuş sanırım.Umarım en kısa zamanda yeniden gelir bebeklerimiz
sen bilirsin bitanem... umarım hislerin doğru çıkar ve miniğin el sallar sana:):)Yok yok bekleyim kuzum ben bu ay sabırlı olcam daha önce 5 gün kala falan yaptım çıkmadı çok üzüldüm. Salı günü ayın 30'unda sabah ilk idrarla yapayım ben.
o bebekler bu göbeklere gelecek; kırmızılar korksun bizden topuklara sıkarız alimallahHaha tatlım çok güldürdün beni o bebekler bu gobeklere gelecek
evet mogamim bi ay ben eşimden ayrı memleketteydim bi ayda da o gitti tam yumoşta 5 gün yoktuevet kuşum...yalnız istersen sana 2. deneme diyim madem bir ay olma ihtimali yokmuş o zaman 2. deneme olsun
sanmam...aynı hapı kullandık senle...bana doktorum öyle bişey söylemedi...olabilir mi kiKızlar bu arada ben mayıs sonu d.kontrol hapını bırakmıştım sizce hala korumuyordur beni dimi yani bu ay olabilir dimi?
sen bilirsin bitanem... umarım hislerin doğru çıkar ve miniğin el sallar sana:):)
yok mogamim henüz 20. günümdeyim bata 20 gün var eğer 20 gün içinde gelmezse 44 ü beklemek istiyorum ama içimden de bir ses senin oldu bayram sabahı yap testini diyor negatif çıkarsa bayramım zehir olsun istemiyorum ben en iyisi bekliyeyim dimikuşum geldimi o gelemeyesiceler....yani bat alayım
sanmam...aynı hapı kullandık senle...bana doktorum öyle bişey söylemedi...olabilir mi ki
tatlım inşaallah çıkacak sağsalim:)Anneannem ameliyata girdi kızlar saat 11:00'de.
Allah sifasini versin inşallah iyi geçer ameliyatıAnneannem ameliyata girdi kızlar saat 11:00'de.
kuzum ne uzunmuş senin bu döngü yaaayok mogamim henüz 20. günümdeyim bata 20 gün var eğer 20 gün içinde gelmezse 44 ü beklemek istiyorum ama içimden de bir ses senin oldu bayram sabahı yap testini diyor negatif çıkarsa bayramım zehir olsun istemiyorum ben en iyisi bekliyeyim dimi
tatlım inşaallah çıkacak sağsalim:)
Allah sifasini versin inşallah iyi geçer ameliyatı
evet mogamim bi ay ben eşimden ayrı memleketteydim bi ayda da o gitti tam yumoşta 5 gün yoktu2 olsun madem :) 22 ekim
evet mogişim ve biz 2 ay çalışmadıkkuzum listeye baktım sen bu ay 3 müşsün ekimde 4 olacaksın...ee bir ay çıkarsan 3. deneme olacakmış
kuşum niye zehir olsun ki at şu psikolojiyi üstünden.... bende arefe sabahı yapıcam ... çıkmazsa bişey Allaha şükredip yoluma devam edeceğim...Sıkma kendini bu kadar...canın ne zaman isterse yap testiniyok mogamim henüz 20. günümdeyim bata 20 gün var eğer 20 gün içinde gelmezse 44 ü beklemek istiyorum ama içimden de bir ses senin oldu bayram sabahı yap testini diyor negatif çıkarsa bayramım zehir olsun istemiyorum ben en iyisi bekliyeyim dimi
hmmmm ok. o vakit 2 diyoruzevet mogişim ve biz 2 ay çalışmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?