o da bünye meselesi... teyzem 9 yıl kullandı bıraktığının 2. ayı hamile kaldı...bende 11 ay kullandım ama mecburiyetten kullandım...sana tavsiyem ilk çocuktan sonra ikinciyi isteyene kadar eşin korunsun...Çokta kısa kullandım mogami ya 8 ay. Annem ve çevrem doğum kontrol hapı koruyor bir süre dedi o yüzden korkuyorum. Çünkü kaç aydır düzenli çalışıyoruz. İnşallah bu ay yumurtalarımı rahat bırakmıştır.
evet biri annem için kaçtı dedi illa sen kal eşin gitsede eşim evimize geldi ben gelmedim (2. denemede) sonra da ovulasyonla çatladığını gördüm ama eşim 5 gün gelmedi batmana kayseriye gitti işi uzadı (3.deneme)ama artık hep yanımda inş.. :)hmmmm ok. o vakit 2 diyoruz
Allahım duysun sesini...ben hala ne olu ne olmaz diye çalışma yapıyorum gerçi
muhtemelen evet kısalmıştır...ayyyy hadi inşallah ben bu ay herkesi çok merak eder oldum...bu ay çok sıkı çalıştıkYap elbette bitanem, bende bu akşam yapacağım , gün aşırı bir kaç gün daha yapayım ...
Bu arada çatladığı günden itibaren 14 sayarsam ayın 5 inde 14.gün dolacak , doğru di mi mogamim , o zaman adet döngüm bu ay kısaldı dimek ki , ay inşaAllah bebişim gelmiştiiiirrr...
İnşallah canım olmam. Ben reglken giriyorum denize canım hiçte bir şey olmuyor. Zaten sezon bitti. Kimsecikler yoktur merak etme.
hımmm ama ayakları havaya dikma denilen şey olamadn olur mu ki.. bilemedim en şimdi ben ayağımı havaya dikmiştim
kizlar bisey sorucam sizde qaliba eltiydi benim eltim 23 bat zamaniydi ve birgun once kahve rengi leke gelmis hala adet olmadi acaba bebek yerlesmis olurmu eyer bugun test yapsa gosterirmi yorumlarinii bekliyorum....muhtemelen evet kısalmıştır...ayyyy hadi inşallah ben bu ay herkesi çok merak eder oldum...bu ay çok sıkı çalıştık
Kızlar anneannem 3 gündür hastanede benim. Düşüp kalçasını kırmış. Daha doğrusu çok yaşlı olduğu için kıyafetini giyerken birden yere yığılmış aslında kırıldığı için düşmüş. Doktor kemik falan kalmadı içi boş demiş. 2 gündür ağrı kesicilerle tutuyorlar masada kalır demişler ameliyata alırsak allah korusun. Kan sulandırıcı iğne yapıp değerlerine bakıyorlardı kalp tansiyon falan herhalde yaşı da bayağı var bugün ameliyata alacaklarmış. Dua eder misiniz anneannem için beni o büyüttü lütfen ona bir şey olmasın.
Kızlar anneannem 3 gündür hastanede benim. Düşüp kalçasını kırmış. Daha doğrusu çok yaşlı olduğu için kıyafetini giyerken birden yere yığılmış aslında kırıldığı için düşmüş. Doktor kemik falan kalmadı içi boş demiş. 2 gündür ağrı kesicilerle tutuyorlar masada kalır demişler ameliyata alırsak allah korusun. Kan sulandırıcı iğne yapıp değerlerine bakıyorlardı kalp tansiyon falan herhalde yaşı da bayağı var bugün ameliyata alacaklarmış. Dua eder misiniz anneannem için beni o büyüttü lütfen ona bir şey olmasın.
YUMOŞ GÜNÜ ŞU 18 19 MU MOGİŞ TABLO ÇOK HAREKETLİ SENİN ATEŞ Bİ DÜŞMÜŞ Bİ KALKMIŞ GİBİBu gece rüyamda hastanede kan veriyordum hcg artışını görmek için...hatta içimden pöööfff yine mi iğne yaaa diyorum
Tablocuğumu da koyayım
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
KUZUM AYAĞI DİKMEYİN DEMİŞ DOKTOR BAK YÜZ ÜSTÜ YATILACAKMIŞ :)ben ayağımı dikmedim 10 dk dan fazla da yatakta yatmadım ama oldu yani bu durumda sen düşün canım :):):)
aslında büyük olarak onların olgun davranıp destek olması lazım ama kaynana değilmi içgüdüsel olarak insanın herşeye kızası geliyor hafta sonu kayınvalidelerin yazlığa gittik semiz otu topladım bahçelerinden pişireyim de bana işte öğle yemeği olsun dedim burda mı pişireceksin dedi pişirmeyeyim mi dedim yok pişir geç oldu diye dedim dedi hemen düştü moral semiz otlarını yıkıyorum bu sefer kayınpeder geldi bunlar lavoboyu tıkar ama kızım dedi yapraklarını kastederek ayyy dedim bir yemek pişiricem battı gözlerine öyle sinir oldum ki ama ne yapayım sustum demedim eşime de birşey normalde iyiler çünkü
Anneannem şimdi ameliyata girmiş kızlar dualarınızda anneannemede yer verin nolur.
KUZUM AYAĞI DİKMEYİN DEMİŞ DOKTOR BAK YÜZ ÜSTÜ YATILACAKMIŞ :)
KUZUM AYAĞI DİKMEYİN DEMİŞ DOKTOR BAK YÜZ ÜSTÜ YATILACAKMIŞ :)
canim bence bunlar bos seyler bizim olmadigi icin bi umut icimizde ben iliskiden hemencecik ayaqa kalkanlar gordum bebek olmasin diye ama hamile cikdi yani ALLAH ne zaman olsun derse olur ama napalim bi umut isde ya olursaaKUZUM AYAĞI DİKMEYİN DEMİŞ DOKTOR BAK YÜZ ÜSTÜ YATILACAKMIŞ :)
kizlar bana neden cevap vermiyosunuz kusucem simdikizlar bisey sorucam sizde qaliba eltiydi benim eltim 23 bat zamaniydi ve birgun once kahve rengi leke gelmis hala adet olmadi acaba bebek yerlesmis olurmu eyer bugun test yapsa gosterirmi yorumlarinii bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?