2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

amin INSALLAAH

bence doktora git kuşum ne olur ne olmaz... ona göre listeye tekrar hallederim ben
canımm doktora gittim hormon testlerim yapıldı. hormon düzensizliğim çıktı, yumurtlama oluyor ama tutunamıyor progestron düşük çıktı, doktorum rahim filmi çekelim dedi sonrasındada hormon tedavisi dedi acaba aranızda hormonları düzenleyen bitkisel birşeyler bilen varmı?hemen kimyasal işlemlere girmek istemiyorum açıkcası acaba benimde yapabileceğim birşeyler olabilirmi? hormonlarım yüzünden cinsel isteksizlik, adet düzensizliği,halsizlik dalgınlık gibi bir sürü şey oluyor. Hemen ilaçlara sarılmak istemiyorum bilemiyorum ne yapıcam. kafam çok karıştı.

kizlar bisey sorucam sizde qaliba eltiydi benim eltim 23 bat zamaniydi ve birgun once kahve rengi leke gelmis hala adet olmadi acaba bebek yerlesmis olurmu eyer bugun test yapsa gosterirmi yorumlarinii bekliyorum....
bence çıkar çünkü ben 2 gebeliğimde de bat ın ertesi günü test yapıp pozitif görmüştüm

LARSON NE KADARLIKKEN FARKETTİN BEN 3 4 HAFTA SONRA DOKTORA GİTMEK İSTİYORUM AKŞAM KAN TESTİ YAPTIRACAĞIZ AMA HALA HASTA OLUCAM DİE DÜŞÜNÜYORUM
canım ben yumurtaya göre olması gereken regli günümde olmadım.regli sancılarım hep adet baslayınca olurdu ama bu kez ağrı sızı vardı ama olmayınca bir ertesi sabah idrar testinde öğrendim.ogünde kan verdim zaten.2 gün sonra tekrar kan verdim artış olup olmadıgını görmek istedim.hala doktora gitmedim ben hesaplıyıcıya göre 6 haftanın içindeyim .bu hafta sonuna yada önümüzdeki hafta başı pazartesi falan gidicem doktora.bir aksilik olmaz inş.sende korkma mevla müjdeni saglıklı birşekilde devam ettirecek inş cnm dua et bolbol

canım son reglin ne zamandı benim 26 ağustos

KIZLAR BEN KÖYE GİDİCEM ANNEMLE BABAMDA GELİCEK EŞİMİN MEMLEKETİNE AMA KORKUYORUM YORULUCAM ORDA HİZMET EDİCEM MECBUR NAPMAM LAZIM ANNEM VE KV YE DEMELİYİM HERŞEY BELLİ OLUNCA AMA KORKUYORUM
allah korusun hepimizinkini.ben dikkat etmeye calısıyorum birşey olmasın die ama hayatı kendime zehirde etmiyorum açıkcası.işimi gücümüde yspıyorum şimdilik.bazen biryerlere uzanmak gerinmek falan gibi yanlış şeyleri yapabiliyorum farkında olmadan ama put gibide duramam ya.mevla nasip etmeyecekse birşeyleri sebep kılar ve etmez die düşünüyorum.sırf bebeği düşsün die neler neler yapan kadınlar varmıs.buna rahmen düşüremiyorlarmış.onun kaderınde doğmak varsa doğar yaşar.allahtan başkası yardımcımız değil.çok şükür ona

yazdıkların çok iyi geldi canım çok doğru sölüyorsun bende kendime zindan etmicem haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…