2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yok bebek dölleniyor ama tam yerleşemiyor canım zaten reglden birkaç gün sonrada atıyorsun bebeği kanaman başlıyor.Neyse sen dr una sorarsın inş.seninki normal gebeliktir.

Hastanedeyim zaten. Bi daha kan dgerime bakacaklar. Cuma günü ancak belli olur benimki. Daha 17günlük zaten

8 günmü var aramızda adetimi baz alıyor doktorlar ben 3 hafta sonra gidicem nasipse
regliyi baz alıyorlar ama herkesın yumurtası farklı catlıyor..ben 14. gün gordum pozıtıfı lakın geç çatlamısmıdır acaba dıyorum.mogami diyordu pozıtıfı goruyorum kac gun sonra atesım yukselıyor dıe..benımde hep öyle oluyor...acaba gecmı catladı dıe dusunuyorum..kısmet bakalım dr gıdınce gorucez

kuşum testere dişli aslan pençesi hormon düzenler ....ibrahim saraçoğlunun sitesinde var...şimdiden geçmiş olsun....adet olduysan yeni bat alayım

ben 16 gün pozitif oldum 18. gün çatladım canım :))))))) ayın 10 çarşamba pozitifi görmüştüm bilmiyorum sizlerin nasıl

esgiden 2 gun kala olurdum 2 ay 15 gunde bir oldum simdi neyi hesaplayacaqimi asirdim ve google bile hesapimi yapamadibenim isim ALLAHA kalmis
Bu ayda 15 gunde olsaydi 16 eylulde olurdun duzene girmistir insallah canim 28 gunde 1 oluyordun once degilmi ozaman daha var batina dr gittin mi peki adetin 2 ay cok kisa surelerde olmussun

Bu ayda 15 gunde olsaydi 16 eylulde olurdun duzene girmistir insallah canim 28 gunde 1 oluyordun once degilmi ozaman daha var batina dr gittin mi peki adetin 2 ay cok kisa surelerde olmussun
yok gitmedim ama eltim benim icin sorumus boyle oldu diye oda normal bundan guzel seymi var 15 de bir oluyor guzel bisey kendini korusun hamile kalacak.....birde bu hanim benim doktor deyil yanina 1 kere gitdim ve ilac verdi bana o beni bu hale getirdi belki sogan kuru adeti yoluna koymusdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…