İlk bebegimi olacak eltinin insallah hamistir canim arkasindanda sen hamis olursun aminsimdi yapacak test bakalim nolucak
Sağol canım benim inşallah benim ilk 2 gün hiç olmadı 4 gündür lekelenme olarak devam ediyo.. Bugün 6. günüm.. Daha şimdiden hamilelik günlerimi özledim inanıyorum rabbim birdaha nasip edecek ama içim buruk hayattan zevk alamıyorum
evet oda 1 yildir deniyolardi ama olmuyordu doktor simdi her sey normal kala bilirsin demis be 1 gun gecmis hala olmadi insallah hamisdirrrİlk bebegimi olacak eltinin insallah hamistir canim arkasindanda sen hamis olursun amin
test yaptinmi belki hamilesin..benim duyduguma gore yeni hamilelere uzun yol tehlikelidirKızlar iyi günler Nasılsıniz? Güzel bir haber varmış herhalde hayırlı olsun arkadaşın bebeği darısı topikte ki herkese. Ben hala adet olmadım. olsaydı cuma memlekete gideceğiz yolda çok yoğun kanama olmasını sevmiyorum 10 saat yol hiç çekilmiyor
muhtemelen evet kısalmıştır...ayyyy hadi inşallah ben bu ay herkesi çok merak eder oldum...bu ay çok sıkı çalıştık
Kızlar iyi günler Nasılsıniz? Güzel bir haber varmış herhalde hayırlı olsun arkadaşın bebeği darısı topikte ki herkese. Ben hala adet olmadım. olsaydı cuma memlekete gideceğiz yolda çok yoğun kanama olmasını sevmiyorum 10 saat yol hiç çekilmiyor
napıyosunuz kızçelerrrrr
İyiyim canim sen nasilsin stresmi yaptin acabaondan mi olmadiysmn1096 .!.:Kızlar iyi günler Nasılsıniz? Güzel bir haber varmış herhalde hayırlı olsun arkadaşın bebeği darısı topikte ki herkese. Ben hala adet olmadım. olsaydı cuma memlekete gideceğiz yolda çok yoğun kanama olmasını sevmiyorum 10 saat yol hiç çekilmiyor
inşallah canım .iyi düşün bebişinde üzülmesinSagolasın canım. İNŞAALLAG düşük yapmamışimdir
ben 14. gün pozitifi gordum ogun calıma oldu.daha sonrakı calısma 18. günde olduben 16 gün pozitif oldum 18. gün çatladım canım :))))))) ayın 10 çarşamba pozitifi görmüştüm bilmiyorum sizlerin nasıl
Bu kanamadan sonra pek ümidim kalmadi. Hakkimizda hayirlisi.inşallah canım .iyi düşün bebişinde üzülmesin
hmm anladm cnm isimleri ne merkezlerin benim dr bikaç isim vericm demişti kasımda da sonuç düşük çıkarsa dr a gitcz onun sölediği yerlerden birine gitcz gibi kaan aydos öyle gec randevu veriyosa ama bide dr bizim ilin dışında baska yerler söledi sehirdışı bizim için zor olacak gibi nsl yapcz bilmiyorm bizim burda acıbadem hst var orada yaptıranlar memnun kalanlar varmış ama bnm dr burdakilerde hem sıra var hem söyleyeceğim merkezler kdr kaliteli diil dedi bnm eşimde ilkokul zamanlarında lösemi tedavisi görmüş bizim sayıyı da o etkilemiş malesefCanım kaan aydos u biz agustos da aradık aralık a randevu verebiliriz ancak dedi ve içime sınmedı nedense iki tane tüp bebek merkezine randevu aldık. Burada yeni doktor gelmişti ona gittik o da eşime Çocuklukta geçirdiği hastalıkları sordu eşim brosella geçirmiş o etkilemiş herhalde bakalım gidince detaylı araştırma yaptıracağız
Canim insallah eltinde sende hamis olursunuz batdasim benim insallah gebedasta oluruzevet oda 1 yildir deniyolardi ama olmuyordu doktor simdi her sey normal kala bilirsin demis be 1 gun gecmis hala olmadi insallah hamisdirrr
cin takvimine baktinmi hic????????????ben 14. gün pozitifi gordum ogun calıma oldu.daha sonrakı calısma 18. günde olduacaba 18. günmü catladı yumurta dıyorum bende..öyle olsa pozıtıfı gorup ertesi gün testim silinmeye başlamıstı..yumos catlamıs gorunuyordu teste gore..ama 4 gun sonra catlamısmıdır bılmıyorum bende..eger 14. gun ku ilişki tutmussa kız 18. gun catlamıssa erkektır dıe gecıyor kalbımden :)
insallah canimCanim insallah eltinde sende hamis olursunuz batdasim benim insallah gebedasta oluruz
o da bünye meselesi... teyzem 9 yıl kullandı bıraktığının 2. ayı hamile kaldı...bende 11 ay kullandım ama mecburiyetten kullandım...sana tavsiyem ilk çocuktan sonra ikinciyi isteyene kadar eşin korunsun...
aaa bende programıma bakayım senin bugünler ayın kaçına geliyorben 14. gün pozitifi gordum ogun calıma oldu.daha sonrakı calısma 18. günde olduacaba 18. günmü catladı yumurta dıyorum bende..öyle olsa pozıtıfı gorup ertesi gün testim silinmeye başlamıstı..yumos catlamıs gorunuyordu teste gore..ama 4 gun sonra catlamısmıdır bılmıyorum bende..eger 14. gun ku ilişki tutmussa kız 18. gun catlamıssa erkektır dıe gecıyor kalbımden :)
:) keşkee ama geçen sene ekimde gitmiştik balayına doluydu :) reglken mi tampon mu kullanıyorsun?
ayyy bu lafı yedirtmek istiyorum yaşayıp görelim ben yazıyorum 2 peşpeşe olcak hep dediğime geliyorsun pes sana 5 seneden 2 seneye sonra 1 seneye indin sen unutma çocuk fikrine ıhhh diyordun hamile kalırsan abrcelonayı iptal ed seneye git hıhKuzu biz tek çocuk düşünüyoruz ama belli de olmaz tabi zaman ne gösterir. Bende öyle düşünüyorum.
Yaptırdım canim gebelik yoktest yaptinmi belki hamilesin..benim duyduguma gore yeni hamilelere uzun yol tehlikelidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?