2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar iyi günler Nasılsıniz? Güzel bir haber varmış herhalde hayırlı olsun arkadaşın bebeği darısı topikte ki herkese. Ben hala adet olmadım. olsaydı cuma memlekete gideceğiz yolda çok yoğun kanama olmasını sevmiyorum 10 saat yol hiç çekilmiyor

herkeste farklı oluyomuş canım bugunlerde böyle hissetmen normal ama yavas yavas kendını toplamaya calıs kendini öye hayattan zevk almamak falan yok düşün ailen var eşin var ve bi bebiğin olacak inşallah onları düşün yeni hamilelikte yaşayacagın güzelliklerı düşün ve buna hazırlıklı olman gerekıyo lütfen kendini üzme

test yaptinmi belki hamilesin..benim duyduguma gore yeni hamilelere uzun yol tehlikelidir

muhtemelen evet kısalmıştır...ayyyy hadi inşallah ben bu ay herkesi çok merak eder oldum...bu ay çok sıkı çalıştık

Oyy yaaa , bende çok merak ediyorum herkesi , gerçekten sıkı çalışıldı , maaşAllah topic hatunlarınaa , bebişlerimiz gelmiştir inşaAllaaah

napıyosunuz kızçelerrrrr

fıstıklarım.... iyi valla...sizler nasılsınız

İyiyim canim sen nasilsin stresmi yaptin acabaondan mi olmadi

ben 16 gün pozitif oldum 18. gün çatladım canım :))))))) ayın 10 çarşamba pozitifi görmüştüm bilmiyorum sizlerin nasıl
ben 14. gün pozitifi gordum ogun calıma oldu.daha sonrakı calısma 18. günde oldu acaba 18. günmü catladı yumurta dıyorum bende..öyle olsa pozıtıfı gorup ertesi gün testim silinmeye başlamıstı..yumos catlamıs gorunuyordu teste gore..ama 4 gun sonra catlamısmıdır bılmıyorum bende..eger 14. gun ku ilişki tutmussa kız 18. gun catlamıssa erkektır dıe gecıyor kalbımden :)

hmm anladm cnm isimleri ne merkezlerin benim dr bikaç isim vericm demişti kasımda da sonuç düşük çıkarsa dr a gitcz onun sölediği yerlerden birine gitcz gibi kaan aydos öyle gec randevu veriyosa ama bide dr bizim ilin dışında baska yerler söledi sehirdışı bizim için zor olacak gibi nsl yapcz bilmiyorm bizim burda acıbadem hst var orada yaptıranlar memnun kalanlar varmış ama bnm dr burdakilerde hem sıra var hem söyleyeceğim merkezler kdr kaliteli diil dedi bnm eşimde ilkokul zamanlarında lösemi tedavisi görmüş bizim sayıyı da o etkilemiş malesef

cin takvimine baktinmi hic????????????

o da bünye meselesi... teyzem 9 yıl kullandı bıraktığının 2. ayı hamile kaldı...bende 11 ay kullandım ama mecburiyetten kullandım...sana tavsiyem ilk çocuktan sonra ikinciyi isteyene kadar eşin korunsun...

Kuzu biz tek çocuk düşünüyoruz ama belli de olmaz tabi zaman ne gösterir. Bende öyle düşünüyorum.

aaa bende programıma bakayım senin bugünler ayın kaçına geliyor

Kuzu biz tek çocuk düşünüyoruz ama belli de olmaz tabi zaman ne gösterir. Bende öyle düşünüyorum.
ayyy bu lafı yedirtmek istiyorum yaşayıp görelim ben yazıyorum 2 peşpeşe olcak hep dediğime geliyorsun pes sana 5 seneden 2 seneye sonra 1 seneye indin sen unutma çocuk fikrine ıhhh diyordun hamile kalırsan abrcelonayı iptal ed seneye git hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…