2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bu seneye kadar bende hep tek olsun bizim olsun diyordum.Ama çocuk çok tuhaf birşey yokken 1 tanenin hayalini kuruyorsun sonra 2 olsalar ne güzel olurdu demeye başlıyorsun.çocuk güzel şey.......
Kuzu biz tek çocuk düşünüyoruz ama belli de olmaz tabi zaman ne gösterir. Bende öyle düşünüyorum.

Merak ettim bakalım doktor hangi merkezleri diyecek yine konuşur haberlesiriz canim hakkımızda hayırlısı olsun

bu seneye kadar bende hep tek olsun bizim olsun diyordum.Ama çocuk çok tuhaf birşey yokken 1 tanenin hayalini kuruyorsun sonra 2 olsalar ne güzel olurdu demeye başlıyorsun.çocuk güzel şey.......
ben 1 kiz 1 erkek isdiyorum ama kocam yapa bildiyinde de cook isdiyor 4 5 6

ben 16 gün pozitif oldum 18. gün çatladım canım :))))))) ayın 10 çarşamba pozitifi görmüştüm bilmiyorum sizlerin nasıl

Kuzu senin benden bir gün önce mi çatlamıştı o zaman senin batta normalde bu cumartesiydi demi?

Sen o kadar erken yaptın ve gözüktü ama yok yok ben bekleyim ya.

Lovely yap bence test, çıkabilir senin, çünkü epey belirtin var. Gece idrarı, çıkmayan sivilce, ayak donması, gaz...

Kızlarrrr merhaba, yaaaa dünden beri nasıl hastayım nasıl, işten zar zor izin aldım, daha yeni geldim, üşütmüşüm acayip, kusma, ateş, eklem ağrısı herşey var, daha yeni yeni başımı kaldırabiliyorum, sizler nasılsınız?
countryrose canım benim tebrik ederim, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, sağlıklı bir gebelik dilerim..
diğer bat ı geçipte şüphelenen veya bat ı yaklaşan arkadaşlarıma da pozitif pozitif sonuçlar dilerim :) inşallah...
yalnız ekim ayının başı ne kadar heyecanlı farkettinizmi? birsürü müjdeli haber olacak inşallah hissediyorum...

Kuzu senin benden bir gün önce mi çatlamıştı o zaman senin batta normalde bu cumartesiydi demi?

AMA BENİM ÇARŞAMBA POZİTİF CUMA ÇATLADI AMA BAT TELDEKİ PROGRAMA GÖRE DÜNDÜ KUZU

Kuzu biz tek çocuk düşünüyoruz ama belli de olmaz tabi zaman ne gösterir. Bende öyle düşünüyorum.
tatlım ben tek çocuğum ve çok isterdim bi kardeşim olsun...annemle babama bu kırgınlığım ömür boyu sürecek...iki kardeş gördüğümde burnumun direği sızlar...annemle babamda tek olduğum için çok bunalttılar beni... demem o ki hem kendine hem evladına haksızlık edersin...en azından 2 yap...naçizane tavsiye tabi ki...kendimden biliyorum çünkü

Edemem uçak biletlerimiz 1 sene önceden alındı, otel rezervasyonlarımız yapıldı. Hamile de olsam düşük riskim olmadığı sürece Barcelona'nın her noktasını karış karış geziciğiiimmm.

Eşimin çok yakın bir arkadaşının eşi doğum yaptı kız kucağına alır almaz bir tane daha istiyorum demiş.

geçmiş olsun balım dinlen lütfen...ekim fırtına gibi esecek

Oyyy kuzum yaa , çok zor hastalıklar bunlar
bende yaşamıştım ya , Allah yardımcın olsun , doktora gittin mi , ilaç kullan ki daha çabuk atlat inşaAllah bitanem
dinlen bolca e miii ,
Evet bu arada çok heyecanlı geçiyooor , kendi adıma da öyle , inşaAllah müjdeli bir sürü haber oluuur

Eşimin çok yakın bir arkadaşının eşi doğum yaptı kız kucağına alır almaz bir tane daha istiyorum demiş.
Mogami ye katılıyorum , bende tek'im ve bundan hiç ama hiç hoşnut değilim , kardeş sevgisi her daim tatmak istediğim bir sevgi olmuştur ve boynum her daim bükük kalacaktır , üstelik annenin babanın çok üstüne düşmesi gerçekten çok zor oluyor , en az 2 derim

gecmis olsun acil sifalar..AMIN insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…