Bende iyi canım arkadasa gideceğim gitmeden bi sizler ne yapıyorsunuz bakayım dedimfıstıklarım.... iyi valla...sizler nasılsınız
Kuzu biz tek çocuk düşünüyoruz ama belli de olmaz tabi zaman ne gösterir. Bende öyle düşünüyorum.
Merak ettim bakalım doktor hangi merkezleri diyecek yine konuşur haberlesiriz canim hakkımızda hayırlısı olsunhmm anladm cnm isimleri ne merkezlerin benim dr bikaç isim vericm demişti kasımda da sonuç düşük çıkarsa dr a gitcz onun sölediği yerlerden birine gitcz gibi kaan aydos öyle gec randevu veriyosa ama bide dr bizim ilin dışında baska yerler söledi sehirdışı bizim için zor olacak gibi nsl yapcz bilmiyorm bizim burda acıbadem hst var orada yaptıranlar memnun kalanlar varmış ama bnm dr burdakilerde hem sıra var hem söyleyeceğim merkezler kdr kaliteli diil dedi bnm eşimde ilkokul zamanlarında lösemi tedavisi görmüş bizim sayıyı da o etkilemiş malesef
ben 1 kiz 1 erkek isdiyorum ama kocam yapa bildiyinde de cook isdiyor 4 5 6bu seneye kadar bende hep tek olsun bizim olsun diyordum.Ama çocuk çok tuhaf birşey yokken 1 tanenin hayalini kuruyorsun sonra 2 olsalar ne güzel olurdu demeye başlıyorsun.çocuk güzel şey.......
Beklenen yeni bat 7 ekim canım. Teşekkürler şimdiden inceleyeceğim siteyikuşum testere dişli aslan pençesi hormon düzenler ....ibrahim saraçoğlunun sitesinde var...şimdiden geçmiş olsun....adet olduysan yeni bat alayım
ben 16 gün pozitif oldum 18. gün çatladım canım :))))))) ayın 10 çarşamba pozitifi görmüştüm bilmiyorum sizlerin nasıl
git gel kuşum hayırlısı ile...sonra tekrar gel çene çalarız booool booooolBende iyi canım arkadasa gideceğim gitmeden bi sizler ne yapıyorsunuz bakayım dedim
Kuzu senin benden bir gün önce mi çatlamıştı o zaman senin batta normalde bu cumartesiydi demi?
Sen o kadar erken yaptın ve gözüktü ama yok yok ben bekleyim ya.
AMA BENİM ÇARŞAMBA POZİTİF CUMA ÇATLADI AMA BAT TELDEKİ PROGRAMA GÖRE DÜNDÜ KUZUKuzu senin benden bir gün önce mi çatlamıştı o zaman senin batta normalde bu cumartesiydi demi?
Sen o kadar erken yaptın ve gözüktü ama yok yok ben bekleyim ya.
tatlım ben tek çocuğum ve çok isterdim bi kardeşim olsun...annemle babama bu kırgınlığım ömür boyu sürecek...iki kardeş gördüğümde burnumun direği sızlar...annemle babamda tek olduğum için çok bunalttılar beni... demem o ki hem kendine hem evladına haksızlık edersin...en azından 2 yap...naçizane tavsiye tabi ki...kendimden biliyorum çünküKuzu biz tek çocuk düşünüyoruz ama belli de olmaz tabi zaman ne gösterir. Bende öyle düşünüyorum.
aaa gerçekten mi öyle bosuna mı dikiyorz yani kaç aydırKUZUM AYAĞI DİKMEYİN DEMİŞ DOKTOR BAK YÜZ ÜSTÜ YATILACAKMIŞ :)
ayyy bu lafı yedirtmek istiyorum yaşayıp görelim ben yazıyorum 2 peşpeşe olcak hep dediğime geliyorsun pes sana 5 seneden 2 seneye sonra 1 seneye indin sen unutma çocuk fikrine ıhhh diyordun hamile kalırsan abrcelonayı iptal ed seneye git hıh
bu seneye kadar bende hep tek olsun bizim olsun diyordum.Ama çocuk çok tuhaf birşey yokken 1 tanenin hayalini kuruyorsun sonra 2 olsalar ne güzel olurdu demeye başlıyorsun.çocuk güzel şey.......
geçmiş olsun balım dinlen lütfen...ekim fırtına gibi esecekKızlarrrr merhaba, yaaaa dünden beri nasıl hastayım nasıl, işten zar zor izin aldım, daha yeni geldim, üşütmüşüm acayip, kusma, ateş, eklem ağrısı herşey var, daha yeni yeni başımı kaldırabiliyorum, sizler nasılsınız?
countryrose canım benim tebrik ederim, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, sağlıklı bir gebelik dilerim..
diğer bat ı geçipte şüphelenen veya bat ı yaklaşan arkadaşlarıma da pozitif pozitif sonuçlar dilerim :) inşallah...
yalnız ekim ayının başı ne kadar heyecanlı farkettinizmi? birsürü müjdeli haber olacak inşallah hissediyorum...
Kızlarrrr merhaba, yaaaa dünden beri nasıl hastayım nasıl, işten zar zor izin aldım, daha yeni geldim, üşütmüşüm acayip, kusma, ateş, eklem ağrısı herşey var, daha yeni yeni başımı kaldırabiliyorum, sizler nasılsınız?
countryrose canım benim tebrik ederim, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, sağlıklı bir gebelik dilerim..
diğer bat ı geçipte şüphelenen veya bat ı yaklaşan arkadaşlarıma da pozitif pozitif sonuçlar dilerim :) inşallah...
yalnız ekim ayının başı ne kadar heyecanlı farkettinizmi? birsürü müjdeli haber olacak inşallah hissediyorum...
AMA BENİM ÇARŞAMBA POZİTİF CUMA ÇATLADI AMA BAT TELDEKİ PROGRAMA GÖRE DÜNDÜ KUZU
Eşimin çok yakın bir arkadaşının eşi doğum yaptı kız kucağına alır almaz bir tane daha istiyorum demiş.
gecmis olsun acil sifalar..AMIN insallahKızlarrrr merhaba, yaaaa dünden beri nasıl hastayım nasıl, işten zar zor izin aldım, daha yeni geldim, üşütmüşüm acayip, kusma, ateş, eklem ağrısı herşey var, daha yeni yeni başımı kaldırabiliyorum, sizler nasılsınız?
Canım yapsan çıkma ihtimali yüksek senin , ama sabretmeye çalışıyorsun bakalım , vallahi herkes çok merak ettiiiBenime teldeki programa göre yarın canım. Yarın tam 30. gün olacak. 19'uncu günümde 14 eylül pazar çatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?