Lovely yap bence test, çıkabilir senin, çünkü epey belirtin var. Gece idrarı, çıkmayan sivilce, ayak donması, gaz...
Canım yapsan çıkma ihtimali yüksek senin , ama sabretmeye çalışıyorsun bakalım , vallahi herkes çok merak ettiii
tatlım ben tek çocuğum ve çok isterdim bi kardeşim olsun...annemle babama bu kırgınlığım ömür boyu sürecek...iki kardeş gördüğümde burnumun direği sızlar...annemle babamda tek olduğum için çok bunalttılar beni... demem o ki hem kendine hem evladına haksızlık edersin...en azından 2 yap...naçizane tavsiye tabi ki...kendimden biliyorum çünkü
cnm senin merkezlerin isimleri neydi randevu aldığınMerak ettim bakalım doktor hangi merkezleri diyecek yine konuşur haberlesiriz canim hakkımızda hayırlısı olsun
Mogami ye katılıyorum , bende tek'im ve bundan hiç ama hiç hoşnut değilim , kardeş sevgisi her daim tatmak istediğim bir sevgi olmuştur ve boynum her daim bükük kalacaktır , üstelik annenin babanın çok üstüne düşmesi gerçekten çok zor oluyor , en az 2 derim
Evet canım hatırlıyorum, valla dr. a gitmedim, ilaç milaç meyve artık böyle böyle atlatıcam,dinlenmek sadece akşamları, izinden yeni geldiğimden daha da izin alamam :)Oyyy kuzum yaa , çok zor hastalıklar bunlar
bende yaşamıştım ya , Allah yardımcın olsun , doktora gittin mi , ilaç kullan ki daha çabuk atlat inşaAllah bitanem
dinlen bolca e miii ,
Evet bu arada çok heyecanlı geçiyooor , kendi adıma da öyle , inşaAllah müjdeli bir sürü haber oluuur
baktım ama yumurtam 31 ağustos mu yoksa eylul başımı catladı bılmıyorum tam olarak oyuzden anlayamadımcin takvimine baktinmi hic????????????
14. gün 31 ağustosa geliyor canım.o gün ilk pozitifi gördüm benaaa bende programıma bakayım senin bugünler ayın kaçına geliyor
Gecmis olsun canim bol bol dinlen daha bebis calismalarina baslayacaksin tatlim insallah ekimde hamis olacaksin kendine dikkat et rabbim acil sifalar versinKızlarrrr merhaba, yaaaa dünden beri nasıl hastayım nasıl, işten zar zor izin aldım, daha yeni geldim, üşütmüşüm acayip, kusma, ateş, eklem ağrısı herşey var, daha yeni yeni başımı kaldırabiliyorum, sizler nasılsınız?
@countryrose canım benim tebrik ederim, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, sağlıklı bir gebelik dilerim..
diğer bat ı geçipte şüphelenen veya bat ı yaklaşan arkadaşlarıma da pozitif pozitif sonuçlar dilerim :) inşallah...
yalnız ekim ayının başı ne kadar heyecanlı farkettinizmi? birsürü müjdeli haber olacak inşallah hissediyorum...
tatlım ben tek çocuğum ve çok isterdim bi kardeşim olsun...annemle babama bu kırgınlığım ömür boyu sürecek...iki kardeş gördüğümde burnumun direği sızlar...annemle babamda tek olduğum için çok bunalttılar beni... demem o ki hem kendine hem evladına haksızlık edersin...en azından 2 yap...naçizane tavsiye tabi ki...kendimden biliyorum çünkü
yok tatlım aslında içimde ne fırtınalar bir bilsen ama Allah'a dayanıp güveniyorum; 13 ay eşimin tamam demesini bekledim şimdi bir de Allah'ın tamam demesini beklerim ne olacak ama birgün olacak eminim buna hepimizin olacak o yüzden bekliyorumkuzum ne uzunmuş senin bu döngü yaaaAllah sabır versin ama sende sabırlısın gördüğüm kadarıyla
çoookk teşekkür ederim valla artık ne kadar dinlenebilirsemgeçmiş olsun balım dinlen lütfen...ekim fırtına gibi esecek
evet evet kesinlikle haklısın kardeş yapmak lazım dimi?tek bırakmak haksızlık çocuğa.(benim ki 8 yaşını bitirmek üzere de kardeşiyle arası çok mu olacak ,çok mu geç kaldım bu saatten sonra kalkışmasak mı diye çok düşündüm de o yüzden kardeş iyidir ,lazımdır diyenleri pek bir seviyorum.)
yap canım inan yaş önemli değil...teyzemin iki kızı var aralarında 10 yaş var ama büyük olan o kadar güzel ablalık yapıyor ki...çocuğuna haksızlık olur kardeş yapmamak evet...ben bencil olup kendi rahatım için evladımı tek bırakamam...umuyorum sende en kısa zamanda yavruna bi kardeş verirsinevet evet kesinlikle haklısın kardeş yapmak lazım dimi?tek bırakmak haksızlık çocuğa.(benim ki 8 yaşını bitirmek üzere de kardeşiyle arası çok mu olacak ,çok mu geç kaldım bu saatten sonra kalkışmasak mı diye çok düşündüm de o yüzden kardeş iyidir ,lazımdır diyenleri pek bir seviyorum.)
çooook teşekkür ederi. sağolungecmis olsun acil sifalar..AMIN insallah
Hadi inşaAllah kuzum , bekliyoruz sabırla , sen mutlu ol inşaAllahİnşallah kimseyi hayal kırıklığına uğratmam bu ayda. Haftasonunu geçirmek istiyorum allah bana bu hafta içini geçirmeyi nasip ederse.
Evet canım hatırlıyorum, valla dr. a gitmedim, ilaç milaç meyve artık böyle böyle atlatıcam,dinlenmek sadece akşamları, izinden yeni geldiğimden daha da izin alamam :)
valla evet yani senden de umutluyum Rabbim bu ay nasip etmiştir inşallah bebişi sizlere :)
inşallah canım .iyi düşün bebişinde üzülmesin
İyiyiz tatlim sen nasilsinSELAM KIZLAR NASILSINIZ BAKİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?