İlac falan vermedi mi bugun kan testi yaptirmadin mi canimDoktor hiçbişey demedi. Haftaya gel bi daha kanda gebelik testi yapalim dedi. Yarın şaglik ocagında yaptiricam testimi. Doktormuş muş
ablam 3 gebeliği öncesindede hep hap ile korundu..yıllarca kullanırdı bırakır 2 ay sonra hamile kalırdı 3 gebeliğindede..bunun bıraz bünyeylede ilgisi var gibi geliyor bana..doğurganlık özelliğiyle sanırım.gecen gün duydum bır arkadasımız yıllardır hamıle kalamıyordu.kocasındada varıskosel vardı amelıyat olmustu.adetlerı duzensızdı,en son gıtıgı doktor cocugun olmaz falan demıs yıkılmıstı kız gunlerce aglamıstı.sonra rahım fılmı cektırdı ve o ay hamıle kalmıstı.nasıp bırazda bu işlerKızlar bu arada ben mayıs sonu d.kontrol hapını bırakmıştım sizce hala korumuyordur beni dimi yani bu ay olabilir dimi?
Ay kızlar şu kalp atışını bi duysam ya eve ultrason cihazı mi alsam neyarın doktora gideceğim dua edin benim için
Hicbişey demedi. Sadece haftaya bir test daha yapalim dedi. Yarin saglikocaginda yaptiricam testimiİlac falan vermedi mi bugun kan testi yaptirmadin mi canim
İnşallah canım ilk ultrason resmini aldım onu seviyorum yaiyi fikir alalim hergun bakariz ultrasondan dualarim seninle canim insallah duyacaksin kalp atisini pit pit edecek annesi
amin inşallah benimkide çok güzel ağbilik yapıcak biliyorum.şimdiden o kadar güzel hayaller kuruyor ki....ama işin kötüsü benimki düşük yaptığımı bilmiyor,söyleyemedim, hala gelip karnımı seviyor , o yüzden o farketmeden yeniden hamile kalmak istiyorumyap canım inan yaş önemli değil...teyzemin iki kızı var aralarında 10 yaş var ama büyük olan o kadar güzel ablalık yapıyor ki...çocuğuna haksızlık olur kardeş yapmamak evet...ben bencil olup kendi rahatım için evladımı tek bırakamam...umuyorum sende en kısa zamanda yavruna bi kardeş verirsin
Kanaman var mi hala canim cok ilgisiz geldi bana drun insallah artmistir degerin canim sen bol bol dinlen icini rahat tut canimHicbişey demedi. Sadece haftaya bir test daha yapalim dedi. Yarin saglikocaginda yaptiricam testimi
hastayım ben bu dr lara zaten.onlara demesi kolay tabi .sen git sağlık ocağına .bugün gitsene hatta,müsait değil misin?Doktor hiçbişey demedi. Haftaya gel bi daha kanda gebelik testi yapalim dedi. Yarın şaglik ocagında yaptiricam testimi. Doktormuş muş
Kanamam sadece birgün yogun oldu.dün azaldi.bugünde bitmek üzere.Kanaman var mi hala canim cok ilgisiz geldi bana drun insallah artmistir degerin canim sen bol bol dinlen icini rahat tut canim
Ayy ne guzel yarinda alirsin ultrason resmini ilerde bebisine gosterirsin insallah bizde tadariz anneligiİnşallah canım ilk ultrason resmini aldım onu seviyorum ya
Hoşgeldin canım iyiyiz,, sen nasılsın , gündüz seni görmek de varmışSELAM KIZLAR NASILSINIZ BAKİM
Bugün gıttim saglik ocagina.sabah onbuçuga kadarmiş kan testleri. Doktor yarina birakti testihastayım ben bu dr lara zaten.onlara demesi kolay tabi .sen git sağlık ocağına .bugün gitsene hatta,müsait değil misin?
Yine de kan testi yaptırmanda fayda var , ne biçim doktor bu anlamadım ben ama yaKanamam sadece birgün yogun oldu.dün azaldi.bugünde bitmek üzere.
İnşallah canım hepinize dua ediyorum evet hepsini saklamak istiyorumAyy ne guzel yarinda alirsin ultrason resmini ilerde bebisine gosterirsin insallah bizde tadariz anneligi
Dr un bisey dememesi garip hic anlamiyorum boyle drlari sen bol bol dinlen canim eger firsatin varsa acile git orda yaptir kan testini 1 saate cikarKanamam sadece birgün yogun oldu.dün azaldi.bugünde bitmek üzere.
Canim özele falan yaptırsaydin keşke daha ilgililerBugün gıttim saglik ocagina.sabah onbuçuga kadarmiş kan testleri. Doktor yarina birakti testi
Bende anlamadim. Dahada gelmem diyom ama özelede para yetmiyo kiYine de kan testi yaptırmanda fayda var , ne biçim doktor bu anlamadım ben ama ya
Bugün gıttim saglik ocagina.sabah onbuçuga kadarmiş kan testleri. Doktor yarina birakti testi[/QUOTE
hmmm neyse birgün daha beklicez o zaman sen güzel hayaller kurup moralini yüksek tut bugün .yarın güzel haberler alacaksın inşallah
Amin canim sakla tabii bende saklayacagim hamis olursam gunlukte tutacagimİnşallah canım hepinize dua ediyorum evet hepsini saklamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?