2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar özelde muayene için ne kadar veriyorsunuz ben 78 lira veriyorum eşim de on dk için çok dedi ya bana da çok geliyor aslında haftaya devletten randevu aldım bakalım nasıl ilgi falan devlete giden varmı memnun musunuz

İnşaAllah. Bugün mide bulantilarim dahada artti. Düşük yapmiş olsaydim normal adet sürem kadar kanamam olmasi gerekmezmiydi.bugün kanamamin 3.günü. Ve bitti gibi. Normalde yedi gün sürer adetim

kuşum niye zehir olsun ki at şu psikolojiyi üstünden.... bende arefe sabahı yapıcam ... çıkmazsa bişey Allaha şükredip yoluma devam edeceğim...Sıkma kendini bu kadar...canın ne zaman isterse yap testini
sadece o gün kötü oluyorum mogamicim yani negatifi görünce böyle çöküyor üstüme birşeyler sanki kırmızılar gelse o kadar üzülmeyecekmişim gibi geliyor negatifi göremktense; umudum var çok şükür inanıyorum sonra geçiyor zaten ama o gün kötü oluyorum işte malesef

aynen çok şükür başımızdalar ne olursa olsun bir sıkıntımız olduğunda ilk aileler koşuyor sorgusuz sualsiz saygıyı elden bırakmamk lazım :)

bence çıkar çünkü ben 2 gebeliğimde de bat ın ertesi günü test yapıp pozitif görmüştüm

cemre merhaba , bir şey danışacağım iki düşükte kürtaj mı oldu bir de ilkinden sonra ne uygulandı yapıldı verildi ikinciden sonra ne oldu?

Pahaliymis canim muayene bende ozele gidiyorum muayeneye 22 lira veriyorum ikincide almiyor

Ay kızlar şu kalp atışını bi duysam ya eve ultrason cihazı mi alsam ne yarın doktora gideceğim dua edin benim için
bende merak içerisindeyim valla...bir an önce hafta sonuna kadar gecse zamanda dr gitsem diyorum..inş duyarsın sende canım.

valla özele gitmek herzaman iyidir lakın 9 ay boyunca dr kontrollerı testler tahlıller doğum vs. birde bebeğin kişisel ihtiyacları eklenınce eşleri cok yorarız gibi geliyor bana..en azından testlerını tahlıllerını devlette yaptır bence..ben senın yerınde olsam kalp atısı ıcın devlete gıderdım önce baktın bir sorun gorunuyor hemen özele giderdim..özel iyidir ilgi alaka ama parasal acıdan düşününce zor olur bence.

sana da geçmiş olsun benim kaybım şubatta oldu sonra temmuzda kimyasal geçirdim iki aydır deniyoruz işte.

sana da danışıyım herkese sormak istiyorum ilkinden sonra herhangi bir test yapıldı mı ve ilaç kullandın mı temmuzdan sonra test yapıldı mı ve ilaç kullandın mı ? bende bir kimyasal geçirdim doktorlardan biri coraspin verdi diğeri gerek yok dedi .

BUGÜN BAKTIRCAM KUZUM HAFTAYA CUMA YOLA KOYULCAZ ONDAN SONRAKİ CUMA GELCEK NAPSAM BİLEMEDİM DOKTORU ARAYAYYIM MI AMA BEN ARA ARA KAN TESTİ YAPAYIM DEMİ

KAYGILI HASTA OLACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA
Oyle hissetmen normal canim 8.haftami bitircem nerdeyse hala bazrn hasta olacak gibj hissediyorum:) Allah hayirlisiyla sagligiyla sihhatiyle kucagina almayi nasip etsin her gun 2 bardak sut 1 yumurta peynir ve yogurdumuzu yemeyi unutmuyoruzzz opuldunnn

kuşum sana bi sorum var...net hatırlamıyorum çünkü...sen gebe kalmadan ne kadar önce ov. testinde poz. görmeye başlamıştın
tatlımm şöyle oldu net kaç gün olduğunu hatırlamıyorum ama testim poz olup ertesi gün silindi 3veya 4 gün sonra çizgi yeniden belirmeye baslayınca meraktan devam ettim teste.. gittikçee koyulaştı ama sanırım adete 1 hafta vardı gebelik testim negatif çıktı ben heralde yeniden yumurtluyorum dedim 25. gün yaptığım test de poz olunca anladım hamile olduğumu noldu tatlım:)

Hiç birşey kullanmıyorum canım çünkü ben çok yoğun geçirmiyorum. Ondan hiç akmıyor. Birde kalabalıkta girmiyorum öyle de bir rahatlığım oluyor.

hmm benim çok yoğun olur ilk iki gün o yüzden endişeliyim en son cuma karar vericem yani senin bebiş haberini aldığım gün

canımmmm çok çok geçmiş olsun bol bol takviye yap sonbaharın ilk hastası hemen iyileş inşallah :) bende ekimde liste yarılanacak gibi geliyor herkesten çok umutluyum allahın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…