Pzts ya da salı yapıcam yahu.
Allah safii olsan ismiyle acil sifalar versin insaAllahhKızlar anneannem 3 gündür hastanede benim. Düşüp kalçasını kırmış. Daha doğrusu çok yaşlı olduğu için kıyafetini giyerken birden yere yığılmış aslında kırıldığı için düşmüş. Doktor kemik falan kalmadı içi boş demiş. 2 gündür ağrı kesicilerle tutuyorlar masada kalır demişler ameliyata alırsak allah korusun. Kan sulandırıcı iğne yapıp değerlerine bakıyorlardı kalp tansiyon falan herhalde yaşı da bayağı var bugün ameliyata alacaklarmış. Dua eder misiniz anneannem için beni o büyüttü lütfen ona bir şey olmasın.
sana da danışıyım herkese sormak istiyorum ilkinden sonra herhangi bir test yapıldı mı ve ilaç kullandın mı temmuzdan sonra test yapıldı mı ve ilaç kullandın mı ? bende bir kimyasal geçirdim doktorlardan biri coraspin verdi diğeri gerek yok dedi .
22 çok iyi ya keşke öyle bi yer bulsamPahaliymis canim muayene bende ozele gidiyorum muayeneye 22 lira veriyorum ikincide almiyor
Sağol kuşumtatlımm şöyle oldu net kaç gün olduğunu hatırlamıyorum ama testim poz olup ertesi gün silindi 3veya 4 gün sonra çizgi yeniden belirmeye baslayınca meraktan devam ettim teste.. gittikçee koyulaştı ama sanırım adete 1 hafta vardı gebelik testim negatif çıktı ben heralde yeniden yumurtluyorum dedim 25. gün yaptığım test de poz olunca anladım hamile olduğumu noldu tatlım:)
Canim devlette ekim 10 a kadar randevu yok leke gelince mecbur ozele gidiyorumbende merak içerisindeyim valla...bir an önce hafta sonuna kadar gecse zamanda dr gitsem diyorum..inş duyarsın sende canım.
valla özele gitmek herzaman iyidir lakın 9 ay boyunca dr kontrollerı testler tahlıller doğum vs. birde bebeğin kişisel ihtiyacları eklenınce eşleri cok yorarız gibi geliyor bana..en azından testlerını tahlıllerını devlette yaptır bence..ben senın yerınde olsam kalp atısı ıcın devlete gıderdım önce baktın bir sorun gorunuyor hemen özele giderdim..özel iyidir ilgi alaka ama parasal acıdan düşününce zor olur bence.
Kanamam sadece birgün yogun oldu.dün azaldi.bugünde bitmek üzere.
Osmaniyeye gidiyorum canim sen adanadaydin degilmi22 çok iyi ya keşke öyle bi yer bulsam
Bende anlamadim. Dahada gelmem diyom ama özelede para yetmiyo ki
InsaAllah atesin sonucu hayirli olur canim
@
Osmaniyeye gidiyorum canim sen adanadaydin degilmi
vuslatım canım benim çok çok teşekkür ederim, artık ben çalışırım ama Rabbim ne zaman verirse, üstümde o ilk baştaki heyecan yok şu hormonlar yüzünden, ama tabiki çalışıcam yalnız ovü. testi falan yapmıycam,Rabbime bırakıcam, eşimle uzağız zaten ben istediğim zaman çalışma olamıyor, o yüzden bunda da vardır bir hayır şekerim :)Gecmis olsun canim bol bol dinlen daha bebis calismalarina baslayacaksin tatlim insallah ekimde hamis olacaksin kendine dikkat et rabbim acil sifalar versin
Kızlar özelde muayene için ne kadar veriyorsunuz ben 78 lira veriyorum eşim de on dk için çok dedi ya bana da çok geliyor aslında haftaya devletten randevu aldım bakalım nasıl ilgi falan devlete giden varmı memnun musunuz
Sedat Kiziltepe canimdoktorun kim orada :)
Bende negatifi görünce bi suratım düşüyo ama hemen toparlanıyorum ... Rabbim hayırlı zamanda versinsadece o gün kötü oluyorum mogamicim yani negatifi görünce böyle çöküyor üstüme birşeyler sanki kırmızılar gelse o kadar üzülmeyecekmişim gibi geliyor negatifi göremktense; umudum var çok şükür inanıyorum sonra geçiyor zaten ama o gün kötü oluyorum işte malesef
Kızlar özelde muayene için ne kadar veriyorsunuz ben 78 lira veriyorum eşim de on dk için çok dedi ya bana da çok geliyor aslında haftaya devletten randevu aldım bakalım nasıl ilgi falan devlete giden varmı memnun musunuz
Evet canım Adana@
Osmaniyeye gidiyorum canim sen adanadaydin degilmi
canim eltim test yapti v hamile cikdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?