2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Allah safii olsan ismiyle acil sifalar versin insaAllahh

kızlar su ates olcme nasıl oluyor yanı ovı testınde pozıtıfı gordukten sonra ates bırden fırlıyoo bu yumurtanın catladıgı anlamına mı gelıyor kııınasıl oluyoo kızlar buu ?????????

canım ben kürtajdan sonra yaptırdım testlerimi pıhtılaşma çıktı bende coraspin alıyorum hamile kalırsam iğneye başlanacak.

Sağol kuşum

Canim devlette ekim 10 a kadar randevu yok leke gelince mecbur ozele gidiyorum

Gecmis olsun canim bol bol dinlen daha bebis calismalarina baslayacaksin tatlim insallah ekimde hamis olacaksin kendine dikkat et rabbim acil sifalar versin
vuslatım canım benim çok çok teşekkür ederim, artık ben çalışırım ama Rabbim ne zaman verirse, üstümde o ilk baştaki heyecan yok şu hormonlar yüzünden, ama tabiki çalışıcam yalnız ovü. testi falan yapmıycam,Rabbime bırakıcam, eşimle uzağız zaten ben istediğim zaman çalışma olamıyor, o yüzden bunda da vardır bir hayır şekerim :)

ben özel muayenehaneye 150 lira veriyorum tahlillere testlere para bayılmayı sevmem mümkün olduğunca devlette yaptırmayı tercih ederim ama hem çalışıyorum hemde hamilelik için içime sinen doktor olması önemli mümkün olduğunca doktoruma gideceğim :)

Bende negatifi görünce bi suratım düşüyo ama hemen toparlanıyorum ... Rabbim hayırlı zamanda versin

birde gittiğim doktor devlettede çalışıyor yani ben devlette de çok iyi doktorlar var şansını dene derim ben :)

herkese selamlar,
nasılsınız bayanlar dün giremedim foruma boynum tutuldu ağrıdan duramıyorum,
bebek çalışmalarına başlamadan biter inşallah da bu ayı da kacırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…